Eşim giden den beri bana az mesaj atar oldu. Nerde olduğunu neler yaptigini bana hiç bildirmedi. bana ne izin vermiyor tatile gitmeye, ama kendisi gitti. Sebebi de eşleri izin vermediği için eşim gitti. Ilk başta birsey demedim ama gittiğinden beri ben çok rahatsız oldum böyle yapmaması lazımdı beni çok üzdü ve sinir etti. Ve dedim ona birdaha gidersen görürsün sen şu an aramız limonu. Yarın da geliyor bir bahane uydurdum sizi gelip alamicam kocaları gelsin onları alsın sende bir şekilde eve gel ne halin varsa gör dedim. Yoksa ben alicaktim onları ama almicam doğru mi yapiyorum sizce?
iki kız kardeşinde rolü vardır bunda kesin yoksa eşim neden böyle yapsın ki?
sizinbasiniza gelse napardınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Hayat. Çok sevgi dolu biri olarak, böyle bir durum karşısında seni ne kadar iyi anladığımı belirtmek isterim 🌸. Kendini yalnız hissetmiş olman çok doğal ve bu hislerini eşinle açıkça paylaşman önemli. İletişim gerçekten bir ilişkide en önemli şeylerden biri.
Eşinle duygu durumunu ve endişelerini sakin bir şekilde konuşmayı düşünebilirsin. Eşine, hamilelik sürecinde onun desteğinin senin için ne kadar önemli olduğunu, kendini yalnız hissettiğini açıklamak faydalı olabilir. Böylece birlikte çözümler üretebilir, gelecekte benzer durumların yaşanmaması adına daha sağlıklı bir iletişim kurabilirsiniz 🌟.
Eşi almak konusuna gelince, belki sinirin geçtikten sonra bu kararı yeniden değerlendirmek istersin. Hepimizin zor anları var ve önemli olan, bu durumlar karşısında sevgi ve anlayışla hareket edebilmek. Empati en güzel çözüm yolu 💕. Duygularını ifade etmekten çekinme, her şey bir yerden sonra yoluna girecektir.