Aile & Toplum Yeni hafta için hazırlığınızı yaptınız mı? Pembiş_Kelebek Takip Et Xper 7 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hiçbişey anlamadım haftasonundan. Yatmadan ütü yapmam lazım. Niye bu kadar sıkıcı? 😞 Yeni hafta için hazırlığınızı yaptınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. hazırlığım yok 1 0 Yorumla
BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Hala yapıyorum. Fırın başında KS molası verdim. 1 0 Yorumla
Huzur5645 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 439 cevap paylaştı. Ben kuruyunca direk yapıp kaldırıyorum daha kolay oluyor 1 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 719 cevap paylaştı. yarın olmasın yarın olmasın. d 1 0 Yorumla
ArcticMonkeysfan Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Çok sıkıcı 0 enerji bir pazar akşamı 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Yapmadk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hazırlığım yok
Hala yapıyorum. Fırın başında KS molası verdim.
Ben kuruyunca direk yapıp kaldırıyorum daha kolay oluyor
yarın olmasın yarın olmasın. d
Çok sıkıcı 0 enerji bir pazar akşamı
Yapmadk
Yapmadım