Aile & Toplum Hayatınızda ne eksik, söyleyeyim mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Aşk mı, para mı, arkadaş mı, sağlık mı hangisi eksik tahmin edeceğim. Sıkıldımmm. Güncellemeler1 yıl Süper soru Hayatınızda ne eksik, söyleyeyim mi? Cevapla Aşk Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. söyle evet 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Para
selayilayda Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Benim hayatımda ne eksik 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Arkadaş Yorumla selayilayda 1 yıl Evet bu doğru Yorumla
Sekiz Takip Et Master Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Size fal baktırmaya gelsinler bari.. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla
мανιı_gσкуυzυu Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Olur söyleyin. 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Para Yorumla мανιı_gσкуυzυu 1 yıl Fazla para göz çıkarmaz demişler.. 🤪😅 Yorumla Soran 1 yıl Rabbim benim gibi olmayanlara versin inşAllah 😹 Yorumla мανιı_gσкуυzυu 1 yıl İhtiyacım yok ama aşk var zaten para olsun dedim. 😅 Yorumla Soran 1 yıl Hee para olsun zaten bea 😹 Yorumla мανιı_gσкуυzυu 1 yıl 😅 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Söyle bakalım bilebilecek misin... 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Aşk Yorumla Need4Read 1 yıl İyi sıktın ama tuttu.. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Söyle bakalım tahmin edebilecek misin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Para Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Valla bende hepsi eksik😂 en çok sağlık eksik ama para da eksik bu yüzden bildin sayılır😊 Yorumla Soran 1 yıl Bende de aynı jsksks Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😅😂 Yorumla
Predetor Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 78% 1 yıl Söyle bakalım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sevgi Yorumla Predetor 1 yıl 👍 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aşk
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Söyle 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sağlık Yorumla
BenAsu06 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Söyle 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sevgi Yorumla BenAsu06 1 yıl Hangi anlamda Yorumla Soran 1 yıl Her anlamda aile aşk falan Yorumla BenAsu06 1 yıl Aile değilde aşk açısından evet Yorumla
Uyanannn_Güzel Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl olur 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Para Yorumla Uyanannn_Güzel 1 yıl ahsjsj nerden bildin😄👍 Yorumla Soran 1 yıl Bilirim ben 😹 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Soylee 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Sağlık Yorumla Cooldusunce 1 yıl Hyr Yorumla Cooldusunce 1 yıl Çok şükür Allah'ıma yaratanima Yorumla Soran 1 yıl 🙏🏻🙏🏻 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Bilmedin Yorumla Soran 1 yıl Aşk o zaman Yorumla Cooldusunce 1 yıl Dogru Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. söyle 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Para Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. soylee 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Para Yorumla yarenimsii 1 yıl e yani bi tik belki ahshah Yorumla Soran 1 yıl 😅🌸 Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Söyle guzum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sevgi Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Tahmin et bakalım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Arkadaş Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Para Yorumla Eylulemira 1 yıl Doğru Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 966 cevap paylaştı. Ne eksik merak ettim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sağlık Yorumla ALTAYBEY 1 yıl Tam isabet Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Buyurr 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Arkadaş Yorumla Wantutriforooo 1 yıl Evet biraz öyle maalesef 😅 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 707 cevap paylaştı. söyle bakalım 0 25 Yorumla Soran 1 yıl Aşk Yorumla Tempæst 1 yıl 😅 haklı olman dışında bir sorun yok Yorumla Soran 1 yıl Ben her daim haklıyımdır '_' Yorumla Tempæst 1 yıl o genelde benimdir ama sdkjlf Yorumla Soran 1 yıl Benden sonra olabilirsin Yorumla Tempæst 1 yıl olmaz Yorumla Soran 1 yıl Gerçekler böyle napalım bro Yorumla Tempæst 1 yıl hayal dünyası :D Yorumla Soran 1 yıl Senin hayal dünyan böyle evet 😸 Yorumla Tempæst 1 yıl hjksdg sen susuz bir şekilde çölde serap görmeye devam et Yorumla Soran 1 yıl Ağlama bakim gerçekler böyle 😸 Yorumla Tempæst 1 yıl Yav delirtme beni get kjdfgl Yorumla Soran 1 yıl Aa sen Mert Hakan mısın yoksa profilden tanıyamadımm Yorumla Tempæst 1 yıl Mert Hakan oluyoruzAlper bir şeyler bir şeyler oluyoruzVisa Vis deki bir eleman oluyoruzo oluyoruz bu oluyoruzben benim ben :D Yorumla Soran 1 yıl Hayır sen Mert Hakansın sjksksk Yorumla Tempæst 1 yıl Herkes ne isterse o yapıyor beninoldu bu işTezgah bu fkgh Yorumla Soran 1 yıl Yaw diğer fotoğrafın daha güzeldi be Mert Hakan niye değiştirdin yabancılık çekiyorum şu an Yorumla Tempæst 1 yıl sıkıldım ondan napayım 😂 Yorumla Soran 1 yıl Neyse sonuç olarak Mert Hakansın her fotoğrafın ayrıdır tabi Yorumla Tempæst 1 yıl Mert Hakanın bundan haberi var mı. d Yorumla Soran 1 yıl Kendinden haberin yok mu yani? Yorumla Tempæst 1 yıl :D :DMert Hakanı çağırın Yorumla Soran 1 yıl E burdasın ya işte. d Yorumla Tempæst 1 yıl 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Yorumla Soran 1 yıl 🙇🏼♀️ Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 803 cevap paylaştı. Söyle 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Para Yorumla Birrgariban 1 yıl Yanlış Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Söyle 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Para Yorumla SkrErd37 1 yıl Sayılır 2. eksik diyelim buna Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Para Yorumla Arda1966 1 yıl Para eksik sayılmaz ama fazlalığı da geri çevrilmez olabilir evet Yorumla Soran 1 yıl Çok şükür demen lazım Yorumla Arda1966 1 yıl Haklısın sağol, şükür elimizdeki nimetlere Yorumla Soran 1 yıl Darısı benim başıma inşAllah Yorumla Arda1966 1 yıl Olur olur daha küçüksün iş hayatına atıl zamanla hallediceksin Yorumla Soran 1 yıl İnşAllah diyelim Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. Olur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Arkadaş Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Söyle 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sağlık Yorumla CaptainVenture 1 yıl Çok şükür var ama Şu an 1m para olsa cok gzl olurdu Yorumla
angelonmyshoulderxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Söyle 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Arkadaş Yorumla angelonmyshoulderxxx 1 yıl Para para para Yorumla Soran 1 yıl O bizdede eksik Yorumla angelonmyshoulderxxx 1 yıl Az kaldı olacak Yorumla Soran 1 yıl Benim sanmıyorum Yorumla angelonmyshoulderxxx 1 yıl İnanman lazım önce Yorumla Soran 1 yıl İmkan lazım önce desek daha doğru Yorumla angelonmyshoulderxxx 1 yıl İmkan yaratılmaz mı Yorumla Soran 1 yıl Yaratılmaz benim için Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Söyle bakim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sağlık Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Maşallah demen lazım Yorumla
Sugar_Daddy Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Söyle? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Aşk Yorumla Sugar_Daddy 1 yıl Arıyorum. ;) Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. söyle bakalım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Aşk Yorumla Kupid 1 yıl aşka inanmıyorum evet sldşgkjlsdşgj Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,8b cevap paylaştı. Buyur söyle bakalım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Aşk Yorumla CappuccinoGibiyiim 1 yıl 😏 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,3b cevap paylaştı. Söyle 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sevgi Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. söyle bakalımm 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Aşk Yorumla Memoo00007 1 yıl Nokta atış :D Yorumla
Memmo_imam Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Para Yorumla Memmo_imam 1 yıl Kac yasindasin Yorumla
Aslıbir Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Tahmin ett 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Aşk Yorumla Aslıbir 1 yıl Doğru sjsjsja Yorumla Soran 1 yıl 😸 Yorumla
mechlbestekar Takip Et Bilge Yaş: 27 1 yıl Soyle 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Arkadaş Yorumla mechlbestekar 1 yıl Aynen sayılır 😃 Yorumla
Elif2389 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl söyle bakim 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Aşk Yorumla Elif2389 1 yıl yokkkk paraydı Yorumla Soran 1 yıl Aşk para aynı şey değil mi 😸 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
söyle evet
Para
Benim hayatımda ne eksik
Arkadaş
Evet bu doğru
Size fal baktırmaya gelsinler bari..
Olur
Olur söyleyin.
Para
Fazla para göz çıkarmaz demişler.. 🤪😅
Rabbim benim gibi olmayanlara versin inşAllah 😹
İhtiyacım yok ama aşk var zaten para olsun dedim. 😅
Hee para olsun zaten bea 😹
😅
Söyle bakalım bilebilecek misin...
Aşk
İyi sıktın ama tuttu..
Söyle bakalım tahmin edebilecek misin
Para
Valla bende hepsi eksik😂 en çok sağlık eksik ama para da eksik bu yüzden bildin sayılır😊
Bende de aynı jsksks
😅😂
Söyle bakalım
Sevgi
👍
Olur
Aşk
Söyle
Sağlık
Söyle
Sevgi
Hangi anlamda
Her anlamda aile aşk falan
Aile değilde aşk açısından evet
olur
Para
ahsjsj nerden bildin😄👍
Bilirim ben 😹
Söyle
Sevgi
Soylee
Sağlık
Hyr
Çok şükür Allah'ıma yaratanima
🙏🏻🙏🏻
Bilmedin
Aşk o zaman
Dogru
Olur
Sağlık
söyle
Para
soylee
Para
e yani bi tik belki ahshah
😅🌸
olur
Sevgi
Söyle guzum
Sevgi
söyle
Aşk
Tahmin et bakalım
Arkadaş
Söyle
Para
Doğru
Ne eksik merak ettim
Sağlık
Tam isabet
Buyurr
Arkadaş
Evet biraz öyle maalesef 😅
söyle bakalım
Aşk
😅 haklı olman dışında bir sorun yok
Ben her daim haklıyımdır '_'
o genelde benimdir ama sdkjlf
Benden sonra olabilirsin
olmaz
Gerçekler böyle napalım bro
hayal dünyası :D
Senin hayal dünyan böyle evet 😸
hjksdg sen susuz bir şekilde çölde serap görmeye devam et
Ağlama bakim gerçekler böyle 😸
Yav delirtme beni get kjdfgl
Aa sen Mert Hakan mısın yoksa profilden tanıyamadımm
Mert Hakan oluyoruz
Alper bir şeyler bir şeyler oluyoruz
Visa Vis deki bir eleman oluyoruz
o oluyoruz bu oluyoruz
ben benim ben :D
Hayır sen Mert Hakansın sjksksk
Herkes ne isterse o yapıyor beni
noldu bu iş
Tezgah bu fkgh
Yaw diğer fotoğrafın daha güzeldi be Mert Hakan niye değiştirdin yabancılık çekiyorum şu an
sıkıldım ondan napayım 😂
Neyse sonuç olarak Mert Hakansın her fotoğrafın ayrıdır tabi
Mert Hakanın bundan haberi var mı. d
Kendinden haberin yok mu yani?
:D :D
Mert Hakanı çağırın
E burdasın ya işte. d
🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️
🙇🏼♀️
Söyle
Para
Yanlış