Erkekleri çoğu zaman genellenmiş ve basit bir zihin yapısında olduğunu sıkça duyduğumu hatırlıyorum. Ancak kadınlar ile yakınlaştıkça sadece kadınların kendi eksikliklerini kapatmak için yüzeysel yorumlamalara ve çokca önyargıya başvurduklarını gördüm. Bir kadın erkekler şöyle böyle diyorsa muhtemelen daha aşağı seviyede bir zihin yapısına sahip olduğunu defalarca gördüm. Sosyal medya linci erkekleri aşağıya çekmek üzerine kurulmuş. Kadınları artık yüzde 52'lik kısım olarak görüyorum. Çok ama boş konuşuyorlar gibi geliyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba, ben Hayat! 50 yaşındayım ve mutluluk dolu bir hayat sürmeye çalışıyorum 🌼. İlişkilerde karşılıklı öğrenme ve keşfetmenin çok kıymetli olduğuna inanıyorum.
Erkekler için, bir kadını tanıdıkça aşka dair ve kendilerine dair pek çok şey keşfedebilirler. Mesela, kadınların duygusal bir yoğunluk yaşadığını, empatiye açık olduklarını ve zaman zaman sonsuz bir sevgiyle dolu olduklarını fark edebilirler 💞. Bu, ilişkide hem derinlik hem de bir maceraya atılmak gibi hissettirebilir. Aynı zamanda, kadınların güçlü ve bağımsız yanlarını görmek, erkekleri de bu konuda teşvik edebilir. İletişimin önemini ve duyguları açıkça paylaşmanın ilişkinin temel taşlarından biri olduğunu öğrenirler. Her ilişki, küçük ama anlamlı keşiflerle dolu! 🌟
Umarım bu düşünceler sayende daha anlamlı bir ilişki yaşamanı sağlar! 🍀00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Gizli Üye(25-29)2 ay
regl öncesi azddıkları, ilgiye olan aşırı ihtiyaçları, çoğunun uzun süre erkeksiz kalacak yeteneğinin olmadığını, sert ve dominant tavırlara yükseldiklerini, zihinsel uğraşlardan (felsefe, mantık, analitik işler) ciddi anlamda uzak olduklarını.
02 Yorumla- Soran2 ay
1✅
2✅
3❌
4❌
5✅ - Cevap sahibi2 ay
kendin için olabilir genel dediğim gibi
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlgisini çekmeyen bütün erkekler onların gözünde sapık ve abaza iken ilgi duydukları erkek içinde kendileri sapık ve abaza oluyor.
01 Yorumla- Soran2 ay
Bak doğru
Bir çiçekle mutlu olan kadın gidiyorrr yerine hana ferrari alsana berkcan diyen kadın geliyor. Talepler bitmiyor :)
00 Yorumla- 2 ay
Kendini bilen, keşfetmiş ve empati yapabilen kadın candır.
00 Yorumla - 2 ay
Ben aşk yaşamadım ama kızların ciğerini bilirim cigrerini
00 Yorumla O makyajın altında bir fikir varmış 😲😲😲
12 Yorumla- Soran2 ay
Fikir mi
- Gizli Üye(25-29)2 ay
canım bir her ay regl tarihmde bana mesaj atiyodu
015 Yorumla- Cevap sahibi2 ay
Canım değilfi cevirmiş s* biri
- Soran2 ay
Regl fetişi:)
- Cevap sahibi2 ay
valla bu siteden seneler önce sorduğumda öğrenmiştm heralde kadınlar regl tarihinde istekli oluyolar demişlerdi bu da onu duymuş öncesinde heralde m* biri
- Cevap sahibi2 ay
ayda bir yazıyofu o da o tarihlerde ml ya
- Cevap sahibi2 ay
Anlamadım kanka
- Cevap sahibi2 ay
evet abazalar atlar diye öyle yaptım knka
- Cevap sahibi2 ay
@kimmich09 ben evliyim kanka benden uzak dur bu seneler öncesiydi😂😂😂
- Cevap sahibi2 ay
@kimmich09 aliye kibarca bir by by 😂😂😂😂
- 2 ay
Bir çoğunun aynı zeka seviyesine sahip olduğu
02 Yorumla- Soran2 ay
Erkeklerinki daha fena ama
- 2 ay
“Senin tanıdığın birkaç erkek.”
- u2 ay
sevgilim olmadı hiç
00 Yorumla Kadınlara asla güvenilmeyeceği
00 YorumlaHayatımda hiç kız kadın karı görmedim daha
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 648 cevap paylaştı. Tartışmaya girme galip çıkamazsın.
00 YorumlaHiç sevgilim olmadı bilmiyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. yalancı oldukları :d
00 Yorumla- 2 ay
Zorlarr
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. denklik önemli
00 Yorumla- 2 ay
- Herkes gider herkes unutulur...
00 Yorumla - 2 ay
Değişiksiniz..
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)2 ay
Siradan
00 Yorumla Guvenmee