Polislerin tacizine uğradım. Polislerden nefret ediyorum. Haksız mıyım?

Polisler narkotik arama adı altında durdurup afedersiniz kalçamı mıncıklıyorlar. 2 oldu bu. Çok rahatsız edici bir durum. Böyle bir arama şekli yok. Ceplerime bakarsın olur biter. Bir erkek bir başka erkeğin kalçasını nasıl mıncıklar ya? Bence bu bildiğin taciz yani. Vücut bütünlüğüne dokunamazsın kimsenin. Gerçekten çok rahatsız oldum bu durumdan. Bir de çok artistçe konuşmaları var. Halbuki onların maaşlarını ödeyen de biziz yani. Halka, insanlarla nasıl konuşacaklarını bilmiyorlar. Şehirler arası yolculukda askerlere denk gelmiştim. Onlar halkla, insanlarla nasıl konuşacaklarını çok daha iyi biliyorlar. Ama bu polislerin tavrı çok rahatsız edici. Bir de sürekli her gün her gün durdurmaları da çok tuhaf. Bu uygulamayı da çok mantıksız buluyorum. Hep de aynı kişileri durduruyorlar. Bir ayda 20 kere durduruluyorumdur yani. Çok saçma bir uygulama. Eskiden böyle bir şey yoktu. Bu akp döneminde başladı hep bunlar. Hatta sahillerde bile güneşlenen erkeklere gbt sorduklarını gördüm. Bence bu iş artık biraz can sıkıcı olmaya başladı.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce ben mi abartıyorum?

Güncellemeler
1 yıl
Bayanların yorumlarının hepsi tacizci ve erkek düşmanı kafada. Bu ne rezil yorumlar. Umarım sizin de başınıza gelir de biraz empati yapmayı öğrenirsiniz. Erkek düşmanı feministler sizi……
Polislerin tacizine uğradım. Polislerden nefret ediyorum. Haksız mıyım?