Erkeklerin Türk kadınların hesabini odemekten kaçınıp Rus kadinlara para yedirmeleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

iyi geceler rus asıgı olmayan erkekler 🥰 (eskiden sitede rusasigi diye bi uye vardi aniden aklima geldi, hala burdaysan selam)
neyse, instagramda bir post gördüm de nefret doldum buraya geldim hahaha

erkekler, rus kizlar cok guzel. kabul ediyorum. genetik olarak bacak boylari 1metre 10 cm falan, yapicak bisey yok. ya ama bu kadinlarin cogu para yemeye turkiye'ye geliyor, anlamiyor musunuz? asiri paracilar. bunu inkar edemezsiniz bence.

ayrica, bizim gibi degiller, e ayni kültürde yetismedik, rus kizlar sizinle takılıp ayrilabiliyor diledikleri gibi ama biz ayni seyi yapinca adimiz o harfiyle baslayan kotu kelimeye çıkıyor.

yesil renkli sozluk platformundan bir alinti yapacagim, "bir kaç kez yemeğe götürün, hoş sohbet edin, b*ceripte yatağa attıktan sonrada ciddiyet düşünmeyin. onlarında suçu değil, kültürlerinde namus ve ahlak anlayışı yok. senle sevgiliyken başka bir erkekle yatacak kültürleri var. en varoşundan en şehirlisine kültürleri böyle, o yüzden vur*p kaçacaksınız."
ayni sitede 100 kere falan "erken yaslanıyorlar" yazılmış, hadi bu da genetiktir diyelim ses etmeyelim.

rusya'da hiv, ölüm sebepleri arasinda 6. siradaymis, 2010dan sonra dunyada hiv sebepli ölümler azaliyorken turkiye'de artmaya başlamış. kadinlar size hastalik bulastirip ulkesine dönüyor ya hahshdh

neyse bunları neden yazdım, neyi amacladim bilmiyorum. sen ozguvensizsin, turk kizi kez. bandir falan yazmayin rica ediyorum, hakaret etmeden savunmanızı yapın sadece.
Erkeklerin Türk kadınların hesabini odemekten kaçınıp Rus kadinlara para yedirmeleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
1 yıl
neden goruslerde hakaret edip sonra engelliyorsunuz 😁