iyi geceler rus asıgı olmayan erkekler 🥰 (eskiden sitede rusasigi diye bi uye vardi aniden aklima geldi, hala burdaysan selam) neyse, instagramda bir post gördüm de nefret doldum buraya geldim hahaha
erkekler, rus kizlar cok guzel. kabul ediyorum. genetik olarak bacak boylari 1metre 10 cm falan, yapicak bisey yok. ya ama bu kadinlarin cogu para yemeye turkiye'ye geliyor, anlamiyor musunuz? asiri paracilar. bunu inkar edemezsiniz bence.
ayrica, bizim gibi degiller, e ayni kültürde yetismedik, rus kizlar sizinle takılıp ayrilabiliyor diledikleri gibi ama biz ayni seyi yapinca adimiz o harfiyle baslayan kotu kelimeye çıkıyor.
yesil renkli sozluk platformundan bir alinti yapacagim, "bir kaç kez yemeğe götürün, hoş sohbet edin, b*ceripte yatağa attıktan sonrada ciddiyet düşünmeyin. onlarında suçu değil, kültürlerinde namus ve ahlak anlayışı yok. senle sevgiliyken başka bir erkekle yatacak kültürleri var. en varoşundan en şehirlisine kültürleri böyle, o yüzden vur*p kaçacaksınız." ayni sitede 100 kere falan "erken yaslanıyorlar" yazılmış, hadi bu da genetiktir diyelim ses etmeyelim.
rusya'da hiv, ölüm sebepleri arasinda 6. siradaymis, 2010dan sonra dunyada hiv sebepli ölümler azaliyorken turkiye'de artmaya başlamış. kadinlar size hastalik bulastirip ulkesine dönüyor ya hahshdh
neyse bunları neden yazdım, neyi amacladim bilmiyorum. sen ozguvensizsin, turk kizi kez. bandir falan yazmayin rica ediyorum, hakaret etmeden savunmanızı yapın sadece.
Güncellemeler
1 yıl
neden goruslerde hakaret edip sonra engelliyorsunuz 😁
Erkeklerin Türk kadınların hesabini odemekten kaçınıp Rus kadinlara para yedirmeleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Rus kızları gerçekten iyi sevişir. Bütün dünyayi dolaştım fakat kaç kadin sevdiysem en tatmin eden Venezuela guney Amerika ülkeleri Brezilya Arjantin. Guney Afrika Tayland ama Ruslar güzellik beyaz tenli olarak çok güzel. Ukrayna bize daha yakın. Eğitmliler. Düşünun seks yaptığınız kız bir doktor 3 üniversite bitirmiş, Kalem gibi, sanki özel üretilmiş. Manken lerden daha güzel. Uzaktan goren ayri benim saticim kiz vardi, o kiza rus kızı gösterdim. Abi bu kizin yaninda ben kiz değilim bu vücut bende olacak var ya şu anda lez değilim ıslandım resmen dedi hayranlikla izliyorum manken bunun yaninda hiç biz boyaniyoruz bu makyajsiz boyle. kiskandim dedi. 40 yillik karinmiş gibi muamele yapar siyah külotlu çorap sever ve giyer. Kırmızı Ruj mutlaka surer. Erkek fetişine dokunur çünkü bunu okulda giymiştir okul forması etek çorap. Kadin olmaktan keyif alır. Orgazmini hissettirir. Havasinda degilse elle boşaltir dışarı dolu yollamaz. Rusçada , Spasiba deyin Rus kizi size hemen, Boşal Usta. diyecektir ciddiyim.
daha yeni site vitrininde ilk bulusmada erkek hesap odemeyi "teklif dahi" etmedi diye bi soru gordum. dogru tabii, hicbir sey hesap odemeyle-odememeyle aciklanamaz ama erkeklerin genel durumu bu, biz hesap odetmeye cekiniyoruz, baska bi adam rus kiza para yedirmeyi "kaz gelecek yerden tavuk esirgememek" olarak aciklamis (bu sorunun gorusunde gorebilirsin)
Ben rus kızlarının olduğu ortamlarda bulundum hatta büyüdüm, türk kızlarına göre egoları daha az oluyor, Tr de bi kıza selam versen dövecekmiş gibi bakıyor, sanırım erkekler o yüzden rus kızlarına daha çok yaklaşıyor hesap konusunda da herkes farklıdır bence seven insan Türk rus ayırt etmez seviyorsa öder, bir şeyler almak ister
benden daha iyi biliyorsundur iddiaci olmak istemiyorum ama acikcasi erkeklerin daha anlayisli oldugunu dusunuyorum. bir de biz hep erkeklere bir sey kanitlamak zorunda kalıyoruz, ama nedense erkeklerimiz yabanci uyruklu kadinlara karsi daha kabullenici oluyor, bu da daha az tribe, daha az egoya sebep oluyor.
Rus kızlarıyla takılan erkeklerde şöyle bir rahatlık var nasıl olsa ben bununla istediğimi yaparım başıma bir şey gelmez ciddi düşünmeyiz takılır geçeriz algısı var, Rus kızları da peşmerge kılıklı adamlara bile bakıyor yani oda var. Ama türk kızları illaki ciddi ilişki şartlar talepler falan sunuyor çünkü yetiştirilme tarzı farklı erkeklerde o sorumluluğun altına girmek istemiyor. Bana sorarsan ben de Türk kızını tercih ederim, çünkü her rus kadını ile gelecek planı yapamazsın
demek istedigim sey tam olarak buydu, ben dogal olarak bir rus kadin kadar sıg dusunemiyorum duygusal/cinsel iliski konusunda cunku buradaki erkeklerin bana neler diyebileceklerini biliyorum. bu noktada trip ya da ego dedigin sey de bir tür savunma mekanizmasi oluyor. tamamen yetistirme tarzıyla alakali dedigin gibi.
Haklısınız diyecek bir şey yok, genç erkeklerin talepleri evlilik öncesi bir şeyler yaşamak falan zaten Tr kızında bunu bulamayınca Rusların gözünü seveyim be olayı çıkıyor
Rusya da HIV bu kadar yüksek olduğunu yeni duydum, Ruslar evet paracı ama bu erkeğin tecrübesine bağlı. Güzel bir gece için birkaç ısmarlama da zaten sorun yok. Güzellik olarak 3-5 gömlek (Alanya'da öyleydi) fark var. Para yedirmeye değer mi, evet değer. Bu Rus sevdası değil, sarışın renkli gözlü sevdasıdır.
Çekinmiyorlar ki güzel kadın olsun Türk'ün de hesabını öderler. Cekinip sosyal medyada kadın da eşit ödesin diyenler hep hiç sevgilisi olmamış insanlar zaten sana ne ki sanki sen çıktın
Irk değil kişilik meselesidir. Türk kızları veya Rus kızları diye ayırmak yerine, Türk erkeğinin daha çok güvendiği ve güvenmediği olarak değiştirebiliriz. Güven bir örnekti. Mesela daha güzel olmaları olarak da görülebilir. Ama bu genelleme olamaz elbet.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bilmiyorum ya ben namuslu edepli sevmesini bilen, kızmasını bilen, yeri gelir sahiplenen kız istiyorum güzellik de olsun eyvallah ama ilk saydıklarım temel unsurlar