11 aylık ilişkimiz var son zamanlarda özellikle son 1 haftadır bana karşı tavrı epey değişti, başkaları ile konuşurken enerjisi gayet yerinde iken artık biraz daha enerjik ol demekten yoruldum, 1 hafta önce bedelli askerliğimi iptal ettim ailesinden askerlikten önce nişan istemiştim lakin buna bile yanaşmadılar askere gidecekmişim üzerine ev araç çekecekmişim öyle nişan olacakmış. düğünde bendenmiş, evdeki eşyalarda bendenmiş annesi ve kız daha çeyiz için uğraşmaya bile başlamadı.
Buluşmalarımız genellikle akşam en geç 6-7 e kadar sürüyor 1,2 kez ancak gece 11 12 de buluştuk. Kız askerlik konusundan önce ailesine biraz karşı gelirken askerliğimi iptal ettikten ve erteledikten sonra bana karşı soğuk enerjisiz ve buluşmalarda artık ailesinin iznine göre ayarlıyor. Uğruna işlerimi ertelediğim ona göre plan yaptığım kız şimdi bana böyle davranıyor. Evlenmemiz için üniversite şart onuda benim zorlamam la çalışıyor.
Ben onu sevdiğim için eski ilişkisinde yaşadığı şeyleri bile görmemezlikten gelip geleceğe odaklanırken bu yapılanı saygısızlık olarak görüyorum. Normalde ailesine karşı gelebilen kız şimdi ise karşı gelmiyor. Ailesi araştırmadan bedelli askerliği iptal edip tecil ettirmeyi bile bilmiyor ve bana yalancı diyorlar. Artık cafeye oturup 2 kahve içmek bile zor oldu bırak akşam takılmaları.
son bir haftadır ayıp konuşmalar bile yapmıyoruz ve son ayıp konuşmamız ve birşeyleri yaşamamızı beni mutlu etmek için yaptığını söyledi (1 hafta önce) normalde böyle olmadığını biliyorum. Ancak bir haftadır konuşmalarda enerjisiz, soğuk Ayrıca konuşma tarzıda saygısızlaşmaya başladı. Stresli zamanımda bana vakit ayırmak yerine arkadaşına tamamen zaman ayırdı. Mutlu değilim, artık varlığı ile yokluğu bir gibi, seviyorum ama ilişkide tek kürek çeken benim, zoruma gidiyor. Akşam buluşamıyorduk biraz da olsa ailesine karşı gelmesini istiyordum artık haftada bir yalnız bile buluşamıyoruz. Karşımda aynı kız yok. Başkaları ile konuşurken gülen kız artık bana gülmüyor özellikle askerlikten sonra. Tavsiyeleriniz nedir biraz iç döktüm farkındayım doldum ama. Ayrılmak istemiyorum ama mutlu da değilim, ekonomik özgürlüğüm var yakında aracımı da alıyorum kazançlarımda artıyor her ay, kaçalım evlenelim ailen nede olsa bir zamandan sonra geri döner barışırsınız dememe rağmen buna da yanaşmıyor eskiden yanaşıyordu, hepsi annesinin yüzünden.
Cezalandırılıyor gibi hissediyorum?
Güncellemeler
1 yıl
ne yapabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat