Aile & Toplum İnkılabı iyi olan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Online sınavım, var yardımcı olcak var mı karşılığında n4de atarım Güncellemeler1 yıl 65 aldım oh be İnkılabı iyi olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
justt_tonight Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl online sinavda var olsn derslerin pdf ine ve google a chat gpt ye soruları cozdurebilirken bunu mu dusunuyon? laptopta biz oyle yapiyorduk bir yerden telefon 90 100 arasi aliniyo 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Chat gbt sordum kaldıkk Yorumla justt_tonight 1 yıl iyi soramiyon demek ki Yorumla justt_tonight 1 yıl corona zamani cogu dersi o sekilde verdim Yorumla Soran 1 yıl Nası sorcam ki direk soruyu soruyom püf noktan var mı Yorumla justt_tonight 1 yıl google a ve chat gpt ye olayı anlatmasini iste Yorumla justt_tonight 1 yıl ozetleyip kendin yanitls maks 1 dk aliyo Yorumla Soran 1 yıl Mesela yurt dışına giden padişahı sordu gogula o olayı mı anlttircam Yorumla 1Plutonn 1 yıl Vahdettin değil mi cevap Yorumla Saliha-inci 1 yıl @1Plutonn Vahdettin gezi için gitmedi yurtdışında sürüldü ve orada öldü Yorumla 1Plutonn 1 yıl He ama gezi için demedi Yorumla 1Plutonn 1 yıl Abdülmecid miydi doğru cevap Yorumla Saliha-inci 1 yıl @1Plutonn padişah 2. Mahmud diye biliyorum Yorumla
garenbuffplz Takip Et Xper 4 Yaş: 105 1 yıl abi instada grup kur herkes baksın cevaplasın genelde sorular cıkıyo nette veya ezberi iyi biri bul 0 0 Yorumla
BerfinİsBack Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl ChatGPT (yapay zeka bu) yardımcı olur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sordum geçen kaldım dersten Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Haha iyiymiş kaçıvsı sınıf 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 2 Cevap sahibi 1 yıl Bol sans
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Elinin altında internet var ordan bakabilirsin. 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Bulamıyorum inter netten çok bilmiş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mesela hangisini bulamıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Soruları nternettrn aratılcak gibi sormuyolar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladim. Karşılık istemem ben. Belki cevaplarda yardımcı olabilirim Yorumla Soran 1 yıl Inkılabın iyi mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seninkinden iyi Yorumla Soran 1 yıl Yardım et o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Soruyu görürsem fikrim olacak Yorumla Soran 1 yıl tamam atıcam sana sınav zamanı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ok Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Chatgptye sor. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Cıkmıyo ondan yanlış cevaplar veriyor Yorumla
kullanıcıno0 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Bu kadar düşme abicim ya 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sus Yorumla kullanıcıno0 1 yıl 👍🏻 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tamam 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Kesin bilgin var mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl N4de kazanan oldu mu Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ciddi teklifti yükselmişmiydin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Atacak mısın gerçekten 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yardımcı olmak isterim Yorumla Soran 1 yıl Bilgin var mı eğer geçemezsem unutun nudeyi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim de inkılap dersim var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yardım ederim istersen Yorumla Soran 1 yıl Ee? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ee derken Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yardım ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Soruları merak ettim ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bana da bir tane gösterir misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Karşılığında bir şey istemiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sorulara bakacağım sadece Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne zaman sınavın Yorumla Soran 1 yıl Bakamazsın yardımcı olmucaksan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olacağım diyorum ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bildiğimi cevaplarım Yorumla
theyuz Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Gel gel 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ne okuyon Yorumla theyuz 1 yıl Tarih öğretmenliği Yorumla theyuz 1 yıl Ama nude istemem görüntülü arayıp soyunursın bilesin Yorumla Soran 1 yıl Yemin et tamam soyuncam söz yardım et yeter ki Yorumla theyuz 1 yıl Yemin ederim , benim işimi göre bende senin işini göreyim Yorumla theyuz 1 yıl Ekleyip yazman için 5 dkn var çabuk ol pek müsait değilim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Gel yardım ederim 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten bilgin varsa et sınavdan kalırsam atmam nude Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sinav linkini at bakarim Yorumla Soran 1 yıl Link atılmıyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nickin neydi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sorulari gorup yazayim belki ben hazırladım sorulari Yorumla Soran 1 yıl Çık gizliden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nickini söyler misin Yorumla Soran 1 yıl Çık gizliden 2 dk nickmi söyleyemem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
online sinavda var olsn derslerin pdf ine ve google a chat gpt ye soruları cozdurebilirken bunu mu dusunuyon? laptopta biz oyle yapiyorduk bir yerden telefon 90 100 arasi aliniyo
Chat gbt sordum kaldıkk
iyi soramiyon demek ki
corona zamani cogu dersi o sekilde verdim
Nası sorcam ki direk soruyu soruyom püf noktan var mı
google a ve chat gpt ye olayı anlatmasini iste
ozetleyip kendin yanitls maks 1 dk aliyo
Mesela yurt dışına giden padişahı sordu gogula o olayı mı anlttircam
Vahdettin değil mi cevap
@1Plutonn Vahdettin gezi için gitmedi yurtdışında sürüldü ve orada öldü
He ama gezi için demedi
Abdülmecid miydi doğru cevap
@1Plutonn padişah 2. Mahmud diye biliyorum
abi instada grup kur herkes baksın cevaplasın genelde sorular cıkıyo nette veya ezberi iyi biri bul
ChatGPT (yapay zeka bu) yardımcı olur
Sordum geçen kaldım dersten
Haha iyiymiş kaçıvsı sınıf
2
Bol sans
Elinin altında internet var ordan bakabilirsin.
Bulamıyorum inter netten çok bilmiş
Mesela hangisini bulamıyorsun
Soruları nternettrn aratılcak gibi sormuyolar
Anladim. Karşılık istemem ben. Belki cevaplarda yardımcı olabilirim
Inkılabın iyi mi
Seninkinden iyi
Yardım et o zaman
Soruyu görürsem fikrim olacak
tamam atıcam sana sınav zamanı
Ok
İyiyim. Sınava ben mi gircem
😂😂 çok iyidir