Hayatımda bana kafayı takmış psikiyatrik rahatsızlıkları olan birisi vardı ve maalesef hayatıma yeni almak istediğim biriyle iletişime geçmiş olabileceğinden şüpheleniyorum. Çünkü bu yeni kişi birden bire mesafe koydu bana. En son birbirimizi gördüğümüzde iyi ayrılmıştık, telefonda da konuşmuştuk. Sabah birdenbire soğuk davranmaya başladı. Ben yazmadan asla yazmıyor. ☹️ O psikiyatrik rahatsızlığı olan kişiye sordum, ben bir şey yapmadım diyor ama inanmıyorum. Onunla zaten intihar etmesin diye konuşuyordum. Çünkü bir keresinde aramız bozulunca intihar etmişti, yoğun bakımda kalmış bir gün. Doktorlara da intihar ettiğini söylemiyor, bir hafta on gün hastanede kalmasını istediklerinde kavga çıkartıyor. O günden sonra da kendi kendine psikiyatrik ilaçlarını bırakmıştı. Yani benim hayatımdaki yeni kişiyle konuştuysa iyi bir psikolojik durumda değildi o an ve benim hakkımda kim bilir benim bile bilmediğim şeyler uydurup uydurup söylemiş olabilir. Ya da kendisi de inanmış olabilir söylediği şeylere. Şimdi o kişiyi her yerden engelledim, çok pişmanım konuşmaya devam ettiğim için. Keşke daha önce her yerden engelleseydim, intihar ederse etsin. Yani hediye gönderme bahanesiyle benim ev adresimi isteyen, yeni taşındığın evde de ev adresini verir misin diyen bir psikopat resmen. Daha önce de 3 kez intihar etmiş.
Hayatıma yeni aldığım kişiyle konuşup eğer o kişi onunla iletişime geçtiyse onun durumunu anlatmak istiyorum. Hayatıma yeni giren kişiye sordum, bana tüm gün yazmamıştı, işlerin mu yoğundu yoksa farklı bir şey mi oldu dedim, işlerim yoğundu ve yorgunum dedi. Ertesi gün de ben yazmadan yazmadı. Biz birbirimizden gerçekten hoşlandık ve karakter uyumumuz, aramızda çekim her şey vardı. ☹️ Sizce onun ağzını aramalı mıyım bu konuda?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer