Arkadaşlar bakar mısınız annem babam kavga etti?

Babam doktor ve sürekli para biriktiriyor ama para biriktirme olayını abartmış. Bizden bir şeyi asla eksik tutmuyor ama mesela limondan domatesten bile tasarruf ediyor. Mesela telefonlarımız benim telefonum samsung j 5 . Yanı bize gerekli olan her seyi alır. Bugün annem kardesimin telefonunu koltuğa koydu yanlışlıkla telefon koltuktan kayıp yere düştü babam kıyameti kopardı çünkü geçen ay yine aynı telefonun ekranı kırıldı ve babam 1000 lira ödemişti tekrar o telefon kırılınca babam kıyameti kopardi ben her ay telefon parası mi ödeyeceğim diye. Aldı o telefonu yerden yere vurdu anneme bağırdı çağırdı. Kıyamet koptu. Cidden canım sıkıldı çünkü babam bizden bir şey eksik etmez yememiz içmemiz lüks sayılır kıyafetlerimiz kaliteli ama fazlası asla yok. Yanı diğer doktorlar gibi seyahat yok. Ben bu şehirde doğdum ve bu şehirden hiç çıkmadım. 19 yaşındayım 19 yıldır burdayım. Arkadaşım var babası manav telefonu son marka yani babam sanıyor ki bir tek o para harcıyor. Bir de annemle babam küstü konuşmuyorlar. Cidden çok biktim napicam?

Arkadaşlar bakar mısınız annem babam kavga etti?