Tercihlerimi oraya vereceğim de kira fiyatları nasıl?
Merkez değil ilçe yazicam hep nereyi tavsiye edersiniz
Merkez değil ilçe yazicam hep nereyi tavsiye edersiniz
Lan ikiside memleketim aslen mersinliyim doğumum eskisehirde oldu. Güzel şehirler Mersin çok sıcak bu alırsın belki ama Eskişehirin havası çok güzel ve daha öğrenci yeri turistik istersen Mersin sıcağa dayanıklıysan ama daha çok eğlence odakliysan Eskişehir
Ayy ben Vanlıyım dayanamam çok sıcaksa
Aslında ben eğlenceden çok rahatlık istiyorum bakalım biraz daha araştıracağım
Kesinlikle Eskişehir derim sana
Cevap
11Cevap
Ankara var ,
Eskişehir de şahsen kiraları ortalama buluyorum. Keza yaşaması kolay bir şehir.
Evet bende isterim güzel şehir ama maddi olarakta zorlamasın istiyorum
Sivrihisar merkeze oldukça uzakta ama orada durumlar nedir inan bir bilgim yok.
Ben mersin liyim orada yaşamıyorum ama tarsus güzel bence kiralarda gayet uygundur diye düşünüyorum senelik 30 40 düşün artı evleri güzel
Bir arkadaş Tarsus 10 civarı demiş bu da fazla ya diğer ilçeler nasıl sence Anamur mesela
Bilemiyorum çok çok 2 3 bin fazla ya da azdır ama bence tarsus en ucuz taraftır ya araştır Bilemiyorum ben
Eskisehir daha iyi.. Kiralar 1+0 =6 ninden baslar.. Yukarilara dogru devam eder.. Ogrenci kenti olarak cok daha iyi mersinden.. Ilcelerden kastin neresi bilmiyorum. Eger tercih olarak bir ilce belirtirsen irasi hakkinda bilgi veririm
Sivrihisar
Pahalı yine de ya
Sivrihisar buyuk bir ilce Ankara eskisehir arasi ama guzel yer. Orada ki fiyatlari ogrenirim isterden ayin 22 si ya da 25 orzya gidiyorum.. Her ay ayds 1 kere.. Ama cok farkli olacagini sanmam fiyatlzrin belki bir tik dusuk olur
Tamam teşekkür ederim
Mersin biraz bozdu rus afgan suri ne ararsan var kiralarda bu yüzden yüksek,5-6 binden başlar ev kiraları onlarda 1+1 evler
Batıda hangi il iyi kira yaşam şartları konusunda sence
Güzel ama kira fiyatları 10-15 -20 arası, lZengin yerleri ,20-35-50 ye kadar değişmekte
Yaa baya fazla
Hmm aslında ilk sıralara yazmiycam puanları düşük diye garanti gelebilecek yerleri yazicam sonlara Mersin de bunlardan biri. Ama dediğin gibi ise sıkıntı.
hangi illeri tavsiye edersin Çanakkale nasıldır acaba
Sessiz sakin beni yormayacak ama gezilecek doğal yerleri de olacak maddi açıdan zorlamayacak bir yer. Aynı zamanda insanları da kendi işine bakacak tipten olsun bu yüzden Eskişehir dedim.
Beklentim yüksek birebir uymak zorunda değil en yakın olsun bari
eskişehirdeyim ama hiç kira ile işim olmadıgı için nedir bilemem genelde ortalama 10 bin olabilir yerine göre değişir
Mersin için sorabilirsin
Merkez değil ilçe vereceğim sence hangi ilçede kiralar daha düşük
Bilmiyorum oma göre karar vericem işte önce sorduruyorum
Üni için değil atanma için diyorum
Kirqlar her yerde yuksek
Kyk varkrn ogrenci evine cikmak tam k rizlik
Atanmaktan bahsediyorum üniversiteden değil
Ha ozamqn farkli
Tarsustayim kiralar 10 ortalama falan
Tarsus listeden çıktı
Sen biliyon
Antalya'da yaşıyorum