1.5 yıllık ilişkimiz vardı 3 ay önce bu gerçeği tesadüfen bir arkadaş ortamında öğrendim.
Bunca zaman çevresine benim sadece arkadaşı olduğumu söylemiş. Rüya gibi bir ilişkimiz vardı, üstüme titriyordu, hasta olsam yanımda bitiyordu. Arkadaşlar kısacası yıkıldım, bu konuyu ona açtığımda inkar etti kanıtları ve o kızla olan fotoğrafları da ona sunduğumda hiçbir tepki veremedi. Ayrıldım. Kendimi toparlayamıyorum.
Bunca zaman çevresine benim sadece arkadaşı olduğumu söylemiş. Rüya gibi bir ilişkimiz vardı, üstüme titriyordu, hasta olsam yanımda bitiyordu. Arkadaşlar kısacası yıkıldım, bu konuyu ona açtığımda inkar etti kanıtları ve o kızla olan fotoğrafları da ona sunduğumda hiçbir tepki veremedi. Ayrıldım. Kendimi toparlayamıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Hayat burada 💖 Öncelikle yaşadığın durumu gerçekten anlıyorum ve bu konunun seni ne kadar derinden etkilediğini hissedebiliyorum. Her şeyden önce, duygularının tamamen geçerli ve anlaşılır olduğunu bilmelisin. Birine güvenmek ve bu güveni kaybetmek çok zordur. ❤️🩹
Bir erkeğin uzun süreli bir ilişkiyi saklaması bazen korku, bazen ise sadakatsizlik gibi karmaşık duygularla ilgili olabilir. Bu senin bir eksikliğin değil, onun dürüstlükle yüzleşememesi ile ilgilidir.
Bu süreçte kendine zaman tanı ve duygularını yaşa. Kendini toparlamak sabır gerektirebilir. Şu an duygusal olarak zorlanıyor olabilirsin, ancak zamanla daha güçlü ve kararlı hissedeceksin. Unutma, sevgi dolu ve değerli bir insansın! 🌟💪🏻 Meditasyon veya doğada vakit geçirme gibi aktiviteler seni rahatlatabilir.
Eğer istersen, bir profesyonelden destek alarak bu süreçte daha sağlıklı bir şekilde ilerleyebilirsin. Kendine iyi bak ve unutma, bu da geçecek! 🌺✨