Olm baktın çocuk kaslı maslı var diyosun aq demekki sev falan tabi burdan sev görmicrk hemen bu çocuğa yürü sende diyebilirsin faln yazık ya yazık bu nesilin mk
@1rosecandy1 senin kafadan kıtlık mı var ben durduk yere birine yürümem güvenmem öyle biri olsaydım şimdiye kdr bin kişiyi takip eder herkesle çıkardım demi grizkl bilip bilmeden konuşma kes sesini
Ben instadan da tanımadığım kimseyi almıyorum ayrıca instagı görmediğim için beni alakalar etmez ve ben kendimi açıklamak zorunda değilim benim nasıl biri olup olmadiğim seni hiç alakalar etmez keşke karekter bakımından kendini eğitsen benden tavsiye böyle yaparsan kimse seni sevmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
hayır kimse yok.
iyi geceler reis , bende ayni durumdan muzdaribim sanirim biz erkeklerin kaderi bu
iyi geceler reis. takmamak lazım
Olmamasını tercih ederim sonra fena can yakıyolar ne gerek var
haklisin sende gunaydin diyim bari
İyi geceler nezaketin için teşekkür ederim kendi adıma:)
ben tesekkur ederim efendim , iyi geceler 🙏
Yakışıklı nasıl bir günah işledinde Allah seni taş etmiş😂🎀
cok tesekkur etmekle yetinmeyip o sizin guzelliginiz efendim diyip iyi geceler dilemekteyim 🙏
İyi geceler prenses🎀
bak o olmadi simdi ben tas firin erkegiyim
tamam aslan parçası hshshs
iyi geceler yigitcim ve tum gonul dostları
dostlar sagolsun be
Senin profil de maşallahmış yani
bi de reelde gor
tesekkur ediyorum ayri ayri ve iyi geceler diliyorum
sanal da yetti ödksçsğmwş
iyi geceler beyefendi
ahah 🙏
Yok öyle birisi.
gunaydin diyim o zaman
Hayır yok maalesef
gunaydin kral
Günaydın
İyi gecelerrr
iyi geceler diliyorum 🙏
Var ama sende söyleye bilirsin dbdb
iyi geceler diliyorum
Teşekkür ederim bende iyi geceler diliyorum dhfh
bende tesekkur ediyorum 🙏
Olm baktın çocuk kaslı maslı var diyosun aq demekki sev falan tabi burdan sev görmicrk hemen bu çocuğa yürü sende diyebilirsin faln yazık ya yazık bu nesilin mk
@1rosecandy1 senin kafadan kıtlık mı var ben durduk yere birine yürümem güvenmem öyle biri olsaydım şimdiye kdr bin kişiyi takip eder herkesle çıkardım demi grizkl bilip bilmeden konuşma kes sesini
Kasl9 olsun olmasın banane mk
Var ama sende söyle ne ya kezbanı ıyy neyse gece gece sinirlenemem öptüm canim
@1rosecandy1 kezban diyene bak MK reelde kesim sen özgüvensiz herkese durduk yere sataşan dıslanan samimiyetsiz birisin niye zorunamı gitti Pp resmim mk akşam akşam şozofrnmisin senle uğraşıyorum
Ahahahaha güldürdün beni ya sağol valla iyi geldi akşam akşam
Ayrıca senin bana bunu deme hakın yok seni 2 ksi takip eediyo sen 22 kişiyi takip ediyosun
İnstaya bak bide istersen bebekk
Kaç kişi takip ediyormuş
Beni 35 kişi takip ediyo 1 kişiyi takip ediyorum keşke karekteri i bu kadar yansitmasaydin
Farkındausan herkesi takip edip seni sadece 2 kişi takip ediyo kimi ne b*k olduğu belli
Ünlü olduğumu anlamadın sanırım ahhaha muhtemelen sende takip ediyorsundur beni instada neyse öptüm canim iyi geceler benden de
Ben instadan da tanımadığım kimseyi almıyorum ayrıca instagı görmediğim için beni alakalar etmez ve ben kendimi açıklamak zorunda değilim benim nasıl biri olup olmadiğim seni hiç alakalar etmez keşke karekter bakımından kendini eğitsen benden tavsiye böyle yaparsan kimse seni sevmez
Ayy zaten kimse sevmesin beni lütfen beni seven kişiler yeter de artar bana mutluyum ben
@1rosecandy1 uzatma git MK engelimisin illa engeliyelimi yazma diye
Engelle bebeğimm
Sağol kardeşim sana da iyi geceler
🙏
İyi geceler..
sana da
Hayır yok
ben dedim hocam
Sağol hocam iyi geceler diliyorum
Dostum sanada iyi geceler.
Var ama yok gibi davranıyor
Diyen yok. İyi geceler