Babası ile arası kötü olan kız sevgili olmak istiyor?

Babası ile arası o kadar kötü ki babasız büyüyen bir kız yani sevgili işine çok ciddi bakıyor çocukluk arkadaşıyız amcamın evlendiği kadınla aralarında akrabalık var yakınlık var yani daha açıldı bana çok saçmalayarak evlilik falan bile konuşuldu yani deli gibi aşık duruyor öyle gözlemledim ama teyzem falan uzak dur diyor sorunlu aile diye annemde aynı fikirde olur ama bunlarla annem çok samimiler bana açılan kızın kardeşleri annesi falan çok yakınlar beni seven kızın kardeşleri bu yakınlıkları bozulmasın diye benle aramızdaki meseleyi kapatmamızı söylüyorlar tehdit falan çok ciddi bir şekilde değildir diye düşünüyorum çünkü beni değil kızı sıkıntıya sokuyorlar oda aşırı seviyor annemi o yüzdende endişeli ve korkuyor kendisi yüzünden annemle ilişkileri bozulur diye bizi bilmiyorda o yüzden annem haberi yok annemin hiç bir şeyden annem bana görücü usulü bir ilişki kurmak istiyor temiz akıllı sorunsuz biriyle evlenmemi istediğini biliyorlar o yüzden hem kız ve ailesi pekte hoşnut değiller bu durumdan ben burdaki kilit rolü oynuyorum ne yapmam lazım bir kişiyi feda edip ve kendimide pişmanlık ile şişirip yoluma bakmakmı yoksa riskleri göze alıp aile içinde karmaşa olabilir olmayadabilir belli değil tek bir kişinin sevgisini önemseyip diğer insanları zor duruma sokmakmı yardımcı olun hanımlar beyler yaşı büyük insanlar lütfen yaşım 18 oda 1 yaş küçük ilkim benim onunkide ilk galiba çok yabancı çünkü ve kendiside erkeklere hiç yaklaşmadığını söyledi küçükken başına kötü şeyler gelmiş yalan değil doğru hepsi bana güvendiği için bu durumdayız YARDIM EDİN.

Babası ile arası kötü olan kız sevgili olmak istiyor?