Az önce muhabbeti geçti de anılarım canlandı. Korkunç rüyalar görüyordum🥺
1 ay
Henüz 9 yaşlarındaydım babamın eski büyük kontra denilen bir bisikleti vardı. Ondan gizli kaçırıp evimizin bahçesinde binmeye çalışırdım ve her seferinde düşerdim. Boyum oturağa ancak yetişiyordu.
Günlerce düştüm kalktım, hassas yerlerim bisikletin demirine
çarpmaktan mosmor olmuştu. Uzun uğraşlar sonunda zafere ulaştım. O küçücük boyumla o koca bisikleti sürüyordum artık.
Sokağa çıktığımda herkes bana bakıyordu. Bir keresinde kaldırımla koca bir kamyonun arasından geçmeye çalışırken sıkıştım kaldım.
O an öyle korkmuştum ki heyecandan o daracık yerden nasıl geçtiğimi bile unuttum.
Evet 11 12 yaşlarında falan bisiklet sürmeyi tam öğrenememiştim bi kere yokuş aşağı sürmeyi denedim sonra hızlandım fren de yoktu o hızla giderken yolun sonunda virajı alamadım ve karşı kaldırıma çarpıp bir kaç metre fırlamıştım sonra korktum ve kalktım bu kaza bana nasıl zarar verdi bilmiyorum
Geçirdim, bisiklet kullanmaya yeni başladığım zamanlarda babam bisikletin arkasından tutup sürdürmeye çalışıyordu, yokuştan aşağı sürerken hala onun tuttuğunu sanıp yavaşça hızlanıyorum o da bana güvenip bırakmış, ben arkama dönüp onun olmadığını görünce iyice panik yapıp direksiyonu bırakıyorum falan yoldan araba geliyordu ben de son anda sola kırdım park halindeki arabaya çarpıp yere düştüm, zaten o günden sonra ona güvenip de onunla bisiklet alıştırması yapmadım.
Hemde nasıl bir kaza geçirdim. Kocaman yolda, kardeşimle arıadaşı bisikletle birbirlerine yol vermiyorlardı, bende kocaman o alanda kocaman iki çocuğu görmeyip tam ortalarına çarptım. Bisikletin arka tekerleği komple havada durdu. Hâlâ anlatıp gülüyorlar bana. 😂
Cevap
31Cevap
Dizim kanamıştı düşmüştüm.🥹
Kesin geçirmiştir, ben de geçirdim.
evet dizlerim parçalanırdı. Birde taşlarıma vurdurdum hemde bilerek. Kabakulak oldum bulgaristandayken. Ve dışarı cıkmam yasak okuldan 20 gün muaf ettiler. Herkes işte ya da okulda. Bisikletle son sürat basmışım 40km sürat var Babamın arkadaşını gördüm uzaktan, üstüne gitsem bisiklet yasaklanacak. Sağa kıcvırsanm kaza yapıcam duvara çarpıcam bu 2 saniyelik bir düşünce. Bisikleti kaybetmemek için arsaya düz duvara kırdım. Ve gümmmm. ön tekerkel çarparak durdu ne kadar fren sıskam da imkansız erkek olunca bizim taşlara vurdu. Acıdan kıvranıyorum ama bagırmaıyorum adam geçti gitti. eve gittim ağır ağır neyse bisiklet kurtuldu olan bir tarafıma oldu sonra düzeldi ben duru muyum 15 km uzakta köye bisikletle gittim adamlar görmüş beni babama demişler. Bisiklet yassak babam tekerleği aldı sakladı buldum gene . 6-7 yaşımdaydım Bisklet katlanır balkan markaydı.
Ben bisiklet kazasında kombo yaptım :D
Patenle bisiklet sürmeye kalktım, ayağımda paten vardı bisiklete bindim arkadaşlarla konuşuyorum o sırada arkasında durduğumu araba geri geri gelmeye başladı, bende geri doğru adımlarla bisikleti çekmeye çalışıyordum ama ayağımda paten olduğu için yerimde sayıyordum en sonunda araba çarptı ve yere düştüm. Aynı anda hem paten hem bisiklet hem de araba kazası geçirdim :D
heheheh zevkli ama dimi :)
Anılarım canlandı ya geldi bana herkes diyordu gitme düşersin çocuksun aklın ermez ben herkesi dinlemedim kendimi dinlerdim
Okulun yokuş aşağısında düştüm sonrada derdim ben nasıl soylucem onlara dusdugumu bide akşam olmuştu karanlık oluyordu kendi kendine ağladım o anda eve gidince mecbur söyledim ama çok kızdılar dudağımda izi kaldı biraz yamuk gibi dudağım 😓
Şimdiki aklım olsa yaparmiydim
Çocukluk aklı çok başka bişi iste gulsemmi aglasammi😀
İlk defa bisikletim oldu, sabah erkenden kalktım öğrenmeye çalışıyorum. Ben direkt iki tekerden başladım destek tekerleri olmadan.
Dengemi korudum korudum tam sevindim olm ne güzel sürüyorum awq
Taaak duvara bir toslamışım ZKDJDHDDJSHSHSHS
Sonra inat değil mi kalkıp daha uzun sürdüm Kazhsjshxbxdndndnddbdbdb
Binen geçirmiştir mutlaka diye düşünüyorum ben bir kere bindim o da üç tekerlekli arkadaşımın bir bisikleti idi:')
Evet arabayla kafa kafaya çarpıştım yeni öğreniyordum bisikletin ön jantı yamulmuştu🙈😂
Neyse ki aynalı kemerim vardı, onun üzerinde kaymıştım biraz.
İki el bırakarak yokuş aşağı gidiyordum sonra frene basayım dedim ama frenler tutmuyormuş 😅 bodoslama dükkana girmiştim 😅😅 kollarım ve çenemin altı baya soyulmuştu
Yıkuştan bir uçtum varyaa supemen gibi böyle 3-4 metre havada yol aldım yerde de 6-7 metre süründüm kolumu kaldırdığımda yürüyen ölüler filminde ki gibi her yerden deri parçası sarkıyordu :D
Ben ayaklarım yerdeyken Duran bisikletin üstüne düşüp kolumu kırmıştım millet bisikletten düşer ben bisikletin üstüne düştüm
Benim değil ama en yakın arkadaşım benim bisikletimden düşüp kolunu kırmıştı wşmdslndlw travmam o görüntü
Benim bisiklet kazam çok kötüydü ya anlatmayada dile rl vermez bende kalsın 😌
Bisiklet illaki kazası olmuştur ama ben motosiklet kazası geçirdim küçükken. 😄😁
Yok gelmedi ama futbol oynarken bacaklar hep yaraydi 😂
Çok başıma geldi ya. Ben hala dizlerimin kanadığı yaşa dönüyorum bazen...
evet ilk ogrenmeye calistigim zamanlar dusmustum ve cenem yere cakildi kanamisti cok uzulduum
Evet hala elimde izi vardır. Ben düşmüştüm arkadaşım da bisikleti ile üstüme düşmüştü 😂😂
Dizim parçalanmıştı ablam bisikletime ne yaptın sen demişti :(
Ben üniversitede bisiklet kullanırken kaza geçirdim, serçe parmağımı kırmıştım...⚡
Çenemde hala 6 dikiş izi var :D
Böyle bisiklete binmedim üç tekerlekli vardı sonradan aldım iki tekerlekli.
Ohoo.. en az 20 kere falan 😅
Evet hemde baya bı 😂
Sürekli yaşıyorum ben knk ya çocukken yaşadıklarım az geldi sanırım
Evet yaşadım o yüzden şu an bisiklet sürmeyi bilmiyorum 😂
İllaki.
Evet ilk defa bindiğimde düşmüştüm
Çenem yarılmıştı ya
Offf çok kötü kaldırıma çarpmıştim
geçirdim evet
Ben resmen uçmuştum diz dirsek parçalanması hep
Ben geçirmedim ama geçiren çok kişiyi tanıyorum
Ben kötü darbe aldım daha da binmedim 🥲