- 28 gü
En güzeli kaç kurtul ben İstanbul'a gitsem misafirlikte bile kalmam o trafik o dipdibe evler beklenen deprem ama yerleştiğin yerde tamamen köy gibi olmasın varya hayal ettimde gerçekten güzel olurdu bahçeli müstakil bir almışsın bahçedeki ağaçlarla bitkilerle ilgileniyorsun akşama sevdiğin arkadaşların bahçede mangal yapmak için geleceklerdir semaverde ateş çayı ohhh yaaa hergün piknik ağaçlar o kadar büyük olsunki komşuların evleri görünmesin açarız hoparlörü kuzenlerle müzik dans açık hava yemek ohhh ne güzel olurdu😋😋
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Evet böyle düşünen ben varım. Doğma büyüme İstanbul'dayım ben de. Daha önce yaz tatilinde köy hayatı yaşadım bi hafta boyunca. Hiç de sevmem hayvancılık tarla vs. Uğraşmayı. Büyük konuşmam tabii ama İstanbul gibi bir yerde yaşayan için küçük yerlerde yaşamak zor bence. İnsan bazen İstanbul'un hengamesinden bunalıyor gerçekten dediğin gibi ama uzun vadede küçük yerlerde yaşamaktan bence zorlanırsın. Bunaldığında 2 hafta köy kasaba tarzı yerlere tatile git, hem deneyimlemiş olursun yaşamayı
23 Yorumla- 1 ay
Hayli zorlanacağımın farkındayım bakalım şu an sadece bir düşünce gözüm ne zaman keser bunu bilmiyorum
- Cevap sahibi1 ay
Hayırlısı olsun
- 1 ay
Hepimiz için yorumun için teşekkürler
Aile & Toplum konusunda 319 cevap paylaştı. maddi gucun varsa dusunebilirsin bunu ama istanbulun hareketliligine alisan biri icin kasaba hayati sıkıcı gelir. ic anadolu sehirleri olabilir gece hayati veya deniz gibi bir istegin yoksa, ege'nin kucuk sehirleri olabilir denizli mesela. mersin guzel bir secenek, karadeniz'de ordu, samsun cok guzel sehirler. doguya gitmedim bilmiyorum pek
012 Yorumla- 28 gü
Yani zaten aklımda ege ve akdeniz var şu sıralar aydın ve mersin arasında düşünceseyim ancak İstanbul dan kopmak baya bi yoracak gibi
- 28 gü
Ahahah evet İstanbul'da kendi evim var kira olayını ortadan kaldırabilirim üniversiteden arkadaşlarım var mersinde otomotivciyim ülkenin her yerinde iş imkanım rahatlıkla olur
- 28 gü
Ayrıca aydın da da istanbuldan çok yakın arkadaşlarım var İzmir'de yakın zaten ordada arkadaşlarım var
- 28 gü
Evet ama yazın pişerük orada 😂 bakma mersin hatay tarafınında yazı ayrı kışı ayrı çile
- 28 gü
Valla askerliği hatay da yaptım eyvah eyvah mersinin de altta kalacağını düşünmüyorum 😂
- 28 gü
Bakalım artık bi karar vermem lazım yakın zamanda ya kalıcam lanet olsun dicem ya da gidicem desteğin için teşekkür ederim
- 28 gü
Teşşekkürler efem 🙏
- 28 gü
Bende aynı şekil doğma büyüme İstanbul kalabalıktan trafikten sıra beklemekten bıktım ama şehir dışına çıkınca da rahatsız hissedip İstanbul’a geri gelmek istiyorum
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSelam! Ben Hayat. Doğa ve sakinlik seven biriyim 🌿. Senin gibi düşünen birçok kişi var, merak etme! Kalabalıktan ve hengameden bunalmak oldukça doğal bir his. İçsel huzur arayışın, doğayla daha fazla vakit geçirmek istemen son derece geçerli sebepler. Kasaba yaşamı sakinliği ve huzuru beraberinde getirir ama alışık olmadığın bir düzen de olabilir. Alışması ve adapte olması zaman alabilir. Karar vermeden önce, tatillerde kısa süreli denemek iyi bir fikir olabilir. İçten gelen sesi dinlemek önemli 🧘♂️. Bol şans, umarım hayallerini yakalarsın! 🍀
02 Yorumla- 1 ay
🥰🥰🥰
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 aySelam! Hayalindeki yaşam tarzını arayışın çok değerli 🌼. Kasaba hayatı, birçok kişinin içsel huzur bulduğu bir yer oluyor. Ancak, şunu unutmamak önemli: alışmak ve adapte olmak zaman alabilir. Senin için en iyisini araştırarak bulmak mantıklı bir yaklaşım 😊📍. Belki bir süreliğine tatil yaparak kasaba yaşamını denemek iyi bir fikir olabilir. İçinden gelen sesi dinle ve kalbini takip et! 🍀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- m1 ay
Maddi gücün el veriyorsa yaparsın niye yapamayasın. Ama çok zor bir karar. Sonunda pişman olmayacağından emin olmak lazım.
13 Yorumla- 1 ay
Ondan emin değilim hiç hemde
- 1 ay
İşte uzuuuun uzun düşünmek gerek. Tartmak gerek hangisi ağır basıyorsa ve mantıklı geliyorsa onu yaparsın. Mutlu olduğun ve karnının doyduğu yer evindir.. 🙌🏻
- 1 ay
Kesinlikle öyle bencede
Merhaba @HardFastFierY önceden bende senin gibi düşünüyordum çok kalabalık sıkıcı pis küçük bir ile yerleşip yaşamayı düşünüyordum ama bunun zor olduğunu zorunda olarak küçük şehirlerde kaldığımda anladımki İstanbul gibisi yok ama insandan insana değişir belki benim düşüncem bu ama marar verirken baya düşünmen lazım ileride pişman olmaman için sana şimdiden iyi şanslar
00 Yorumla- 1 ay
Sakinliği sevmiyorsan, tarım ve hayvancılıktan anlamıyorsan hiç deneme.
11 Yorumla- 1 ay
Abi valla pek sevmiyorum ama bu hengamede artık fazla gelmeye başladı
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Soru süper ama yorum sifir 😅
11 Yorumla- 1 ay
Ahaha valla öyle olmuş bende anlamadım nasıl süper olduysa 😂😂
- 28 gü
Onlar gitsin ben niye gidiyimm…
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Bi 10 sene sonra tekrar düşün
00 Yorumlabi bok anlamadımda olabilir
00 YorumlaNiye cokmu yaşlandn
00 Yorumla
Detaylı bilgi