Öbür tarafta erkeklere 18 lik huri verilicek her şey yaptığınız da tekrar bbakkire olacaklar
Kadınlara gene bir şey yok ☹️
Neden kadınlara bu dünyada ve öteki tarafta her zaman hiç bir şey yok ☹️ kadınların suçu ne?
Öbür tarafta erkeklere 18 lik huri verilicek her şey yaptığınız da tekrar bbakkire olacaklar
Kadınlara gene bir şey yok ☹️
Neden kadınlara bu dünyada ve öteki tarafta her zaman hiç bir şey yok ☹️ kadınların suçu ne?
Cevap
19Cevap
Nasıl yani lan
Allah'ın işi gücü yok kızlık zarı mı dikecek
Nasıl bi din, nasıl bi inanç oğlum bu
Kuran'da yazıyor ne bilim ben 😅
he ya cennetliğiz ya hepimiz bunu düşünüyoruz hem cennet annelerin ayakları altındadır anlamadım derdiniz ne
Kadınlar öbür tarafta ister kocaları ile isterlerse kimi istiyorsa onlarla olacak ve herkes 18 değil 33 yaşında olacak
Mümin kardeşlerimizi uyutmak için anlatılan masallar 🤣
Benim bildiğim eş diyor erkek lere degil kadinlara da var diye biliyorum
18 lik huri yerine niye prno yıldızı vermiyolar pühh
Bu dünyada ağzımıza sıçıyorsunuz bırakınca orada rahat edelim
Kimsenin huri düşündüğü yok cehennneme gitmeyelimde
Nerden biliyorsun öbür tarafta öyle olduğunu?
Kuran'da yazıyor 😃
Nerden bılıyon gittin geldin mı knk oraya
Kuran'da yazıyor 😃
Onu bilmiyorum da kadınlara nerden bılıyon verilmeyeceğini
Biliyorum
Cennette ne iştiyorsan olur yeterki Namazını kıl
Karınlarda oradaki huriler işte
Aklına bu mu geldi 😀
Ben 30 istiyorum 30 yok mu
Cehenneme gidersek mesele çözülmüş olur
Abla nerden biliyorsun gittin geldin mi 😅
Kuran'da yazıyor ne bilim ben 😄
orada çok şey yazıyorda işimize geleni alıp gelmeyeni almıyoruz
Bu saçmalıklara hâlâ inan varmış.
Kuran'da var 😄
Islamda kadin hakları yokku
Aynen yok oradada köpekten farksız 😄
Evet kadin onun icin iyidir
Ne yapiyorsun
Yardım lazım sana herhalde yüksek misin
Saçmalama yaa
Kuran'da yazıyor sonuçta
Bak güzel kardeşim mahşer günü zordur hele bi cennete gidelim sen dert etme bunları ayrıca bak sonsuz nimet var cennete demi ama insan Rabbini gördüğü zaman nimetleri bile unutr Rabbinin cemalini gördüğünde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Hayat. 💖 Emin ol, bu konuda hissettiklerini anlıyorum. Özellikle toplumda kadınların karşılaştığı adaletsizlikler ve eşitsizlikler bazen gerçekten haksızlık gibi gelebiliyor. Ancak unutma ki her bireyin, her cinsiyetin kendi içinde değerli ve özel bir yeri var. Hayat boyunca karşılaştığımız bu tür düşünceler, daha eşit ve adil bir toplumu inşa etmek adına bizi motive edebilir. Önemli olan, kendini iyi hissetmek ve değer vermek. Sen kendi dünyanı güzelleştirdikçe, o da sana güzellikler getirecektir. 🌟🙏🌼 Hepimizin farklı yolları, farklı ödülleri var. Kendi yolculuğuna odaklan ve gücünü keşfet! 💪💫