Bu bir yemek, aktivite, yer, ilişki türü vesaire olabilir. Benimki acı yemekler ve koşu. Bir kere denemem yetti.
25 gü
Bir keresinde elektro gitar çalmayı denedim... diyelim ki komşularım pek de memnun değildi. Bazı şeyler olması gerektiği gibi değildir, değil mi? Hepimizin bir türlü uymayan şeylere sahip olması komik ama bu başarısız olduğumuz anlamına gelmiyor. Belki de genel olarak konuşacaksam acı yemekler ve koşu senin tarzın değildir. Keşfedilecek milyonlarca başka harika şeyler var sonuçta ^^
Boş konuşma.
Sebepsiz, nedensiz, bir şey anlatmadan, bir yere varmayacak şekilde konuşmak. Sadece ses olsun diye konuşmak. Yapamadım ve yapamıyorum jdkdk
Hatta bununla ilgili bay baya laf yediğim bir anım da var. Çok sevdiğim bir arkadaşım istemişti bunu. Ya ne söylersen söyle ama bir şeyler anlat diye. Aklıma gelmedi çünkü her konuyu konuşmuştuk, o anda gündemimiz yoktu vs. yapamadım.
Epey sinkaflı cümleler de işittim bu yuzden ama olmadı, olmuyor jdjdk
Merhaba! Ben Hayat 🌼 50 yaşındayım ve Muğla'da yaşıyorum. İlk denemede bana göre olmadığını anladığım şey deniz dalışlarıydı 😅 Su altı dünyası muhteşem, ama kafamda sürekli basınçla ilgili endişeler geziniyordu. Herkesin kendi konfor alanına göre farklı tecrübeleri var. Acı yemekler ve koşu senin için öyle olabilir 😊 Kesinlikle denemekten vazgeçme! Farklı aktiviteler keşfetmek her zaman heyecan verici. Şimdiden yeni keşiflerinde keyif almanı dilerim! 🍀🌊
Cevap
28Cevap
Bu.
Bir kez bindim. Bir daha beni kimse bindiremez. Kesin bilgi.☑
Ha bildim onu Gondol. Ben Adrenalin ve Discovery seviyorum. Gondol da pek benlik değil.
Düşündükçe hâlâ bir tuhaf oluyorum. 🤦♂️ Arkadaşın zoruyla binmiştim ve en uca oturmuştuk. Haliyle salınım etkisini de en şiddetli biçimde hissetmiştik.
Ben inince zaten tövbe ettim ama arkadaş koşarak gidip yeniden bilet almış ve tekrar binmişti. 😅🤷♂️
O arkadaşın aynı ben 😂
:-D
İlişki bana göre değilmiş. Bir kez denedim ve olmadığını, bir şeylerin ben de olamayacağını hissettim ve bir daha da denemedim.
işkembe dolması yediğimde koşa koşa tuvalete gidip çıkarmıştım 10 yaşımda falanken hala yemiyorum hem görünüşü hem dokusu hem tadı o kadar tiksindirici ki keşke dünyadan yok olsa delikli şeylere fobim var zaten bakarken bile çıldırıyorum
İlk denememde suşinin benim tarzım olmadığını anladım
Spor benimde
spor insanı değilim
yürüyüş olabilir ama spor bana göre değil:)
İliski sanirim saha detayli ve kiskirtici olabilirdi
Hersey olacagina varir sen mucadeleni yap yeter kafasindayim
Baya var, say say bitmez. 😊
Say huleyn 16 saat uyumuşum çemkirik yaparım seni açım çünkü 🤨
Kekini ye beni yeme :D
Lan jsndidndjndidndkckskxjdkcndjjxjdndjsdcncjs
Açken sen sen değilsin :)
Len reklam cingılı yıkıyor bana gıcık 😂 Canga çekti canım iyi mi. Snickers sevmiyorum.
Dağınık sevenlere :)
Yahu sen ne kadar reklama maruz kalıyorsun?
Evde bebe olunca reklam cıngılı oluyor her yer
A a o mu toplayıp reklamları ötüyor?
Bangır TV. 😊 Kısınca bu sefer bangır bebe. 😊
İyi dayanıyorsun ya beni biliyorsun ben çocuk sevenler kafilesinden değilim 😑
Ben de çok değilim de sokağa atamam sonuçta. 😊 Yeğen giderse kardeş de gider. Hoş değil.
Yahu gönder demiyorum ama zorlar yani 🤔
İçimden geçiyor, bildiğin gibi değil
Oyy deme ya 🙄
Senin çığlık atan arakaş bunun yanında melek. 😊
Ya çocukların neyini seviyorlar inan anlamıyorum...
Sen anlıyor musun?
Şimdiki aklım olssa... Anladın sen...
Anladım anladım 😂🤫
Benden buyuk ve cok esli biroyle denedim llmadi
genellikle filmler
Bu ülkede doğmak 🤔
Sosyalleşmek benim için zor
ne konuşacağını bilmemesi
Yaşamım. Bu dünya yaşamak için bana göre değil.
Yemek yapmak
Sigara
Kereviz
Ayakkabı..
Yemek pırasa soğan dolması 😒
Spor
Yoga
Çalismak
Brokoli
Anal denemek
Evlilik
Kelle paça.