Evet bu dogru , ancak. Zamaninda kullanana, şans geldiginde kullanana, , 90 yaşındayım ama bakireyim, dersen. Herkes güler. Ben vajinası olp canımsın bile olsa kıymetini bilmeyen kadin görmedim. Ancak doyumsuzluk yaygin daha fazlası daha iyisini ararken zamanı kaçırıyor. Aşırı deger veriyor vajinaya ve bu yüzden fakir kalıyor. Bir kız taniyorum şu anda evli. Bebegi var ve Fakir hayatı var. Kiz güzel ve zamaninda çok çeşitli erkekler ile yattı bir başka kizla hayat kadini gibi parali yatmayı denediler macera olsun diye. Hayallerinde benim vajinam su kadar eder ben genç ve güzelim dediydi. yaslari 19 idi. Hayal büyük olan farkliydi hayali gecelik 35000 -50.000 idi 1000 tl ye iki kiz birden gittiler. zengin arabayla aldi. Hayalle olan farkliydi. Hemen hemen cogu böyle düşünür. şu an fakir kağıdı ile kirada yaşıyor. Kadin bunu hep para olarak gördüğü icin evlilikte de hediye olarak vermek peşindedir. oysa bu kadar kiymet vermese adamıni desteklese adam yaratir daha çok çalisir. Çikarini daha kıymetli olldugunu düşünmek evlilikleri yikar. oysa her erkek cinsel doyuma ulaşsa daha çok calışir. Ama kadin vajinasini. Erkek onu yemege gotururse ya da bir şey yaparsa vermek plani vardir. Bu evliligi cokertir. Erkek isredigini alamaz calişmasi zayıf olur fakirlik baslar şiddetli gecimsizlik kavga. Bu toplumsal bir hata. Erkek te toplumda kadını ezerek öc alır. Ezebildigini ezer. Herkes eşit dersin ama ben daha kıymetliyim dersen, ezilen de vardır. Finlandiya eğitim sistemi bunu yok etmek için planlandigi icin dünyanın en iyi eğitim sistemi. Kadin erkegi eşit ayni kıymettte planlar.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- s22 gü
Güzellik ya da dişil enerji yoksa çok işe yaramıyor gözlemlerime göre😂
Ancak erkek kişisi çok yoklukta olacak öyle işe yarar. Onlarda şu Müge Anlı Esra Erol dolandırılan amcalar, dayılardaki tiplemeler ne dişil enerji ne de güzelliğe bakmayacak. Garibanlar tek dişi kalmış kadınlara dünyayı seriyorlar birde😂😂
42 Yorumla- 20 gü
Teşekkürler sarı çiçek🌼🌼
- Soran20 gü
Rica ederim bal kız 🧜♀️❤🌹
Aile & Toplum konusunda 990 cevap paylaştı. Saçmalık😂
Onun yüzünden hayatımız boyunca sıkıntı çekiyoruz ataerkil bir dünyada yaşadığımız için..
11 Yorumla- Soran21 gü
Aman ya ne bu çilemiz😂😂😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- 20 gü
Şu uzun uzun detaylı şekilde çok bilmişce yorum yapan erkeklere çok gülüyorum ya. Sanki orada iki afilli kelime yazınca bütün kızlar düşecek. İşsiz güz güçsüz tafta özellikle bütün cinsellik soruların altına böyle döktürüyor. Gidin çalışın oğlum ananiza babanıza yazık 😂
19 Yorumla- Soran20 gü
Kamu spotu gibi yorum 😂😂🤣🤣😂👏bayıldım
- 20 gü
Öyle değil mi ama hepsi sanki prof kasıla kasıla cevaplar. Vasıfsız elemansınız oğlum siz😂
- Soran20 gü
Ayyy boş ver ya pişman oldum zaten bugün bitsin hemen silicem soruyu bir anlık saçma soru oda süper soru oldu herkes gördü 😊
- 20 gü
Bencede 😂Aşağıdaki yorumları gördükçe gülüyorum neyin kafasini yaşıyorlar onları yazarken
- Soran20 gü
Ayyy ne olur bulaşma tartışma sevmem hiç kaliteli birisin belli öyle kal😂😂
- 20 gü
Yok ya ne bulasacam onların yazdıklarıni okutacak kadar sabrım yok 😂
- Soran20 gü
😂😂😂😂çok fenasın ya
- 20 gü
Yok yok çok akıllıyım benn 😂
- Soran20 gü
Onu anladık 😂😂
- 21 gü
Aslında kadınlar için aşağılayıcı gibi gözüksede bir mantığı var. İnsanlar cinselliğe bir takas ürününe çevirdikten sonra hazzı para ile satın almayı öğrenmiş. Dolayısı ile para ile bir takas ortaya çıkmış. Bugün bunun modern versiyonlarını yaşıyoruz. Güzellik ile paranın takası. Güzellik ile hazzın takası vesaire. Lakin bunu red eden kadın ve erkek sayısında az değil. Aslında bir tercih meselesine dönüşmüş bu iş. Bana görede ciddi anlamda bu takas halen devam etmekte.
10 Yorumla - 20 gü
Dünya resmen o fındığı elde etmeye çalışan erkekler üzerine kurulu :P
11 Yorumla- Soran20 gü
selam nasılsın
- 20 gü
Dünya kadar malı olan birine denk gelmezsen fındık kadar şeyin hiç bir işe yaramaz ama
124 Yorumla- Soran20 gü
Eee tabi oda olası 😂
- 20 gü
O zaman dünya kadar malı olan birini bulmak gerek 🤣🤣
- Soran20 gü
Üstüne yazarız alt yazılı
- 20 gü
Nasıl yani
- Soran20 gü
İsteğimi yazarım işte sipariş üzerine gelir malı olan 😂
- 20 gü
Heee tamam 😂😂😂
- Soran20 gü
😂😂😂😂tamam anlaştık o zaman
- 20 gü
O zaman tamam yani sen yaz ona göre çıkar belki 😂😂😂
- Soran20 gü
Olabilir çıkınca yazarım 😂😂
- 20 gü
Tamam👌😂 ben de dünya kadar mal yok olsa ilgilenir dim yani
- Soran20 gü
Yaaa ama yaaaa ayy bu soru sinir etti beni yarın ilk iş silmek 😂😂😂😂😂
- 20 gü
Fakirler ölsün yani hep dünya kadar malı olmayanlar yazıyor dimi ama
- Soran20 gü
Yapma😂😂😂😂😂😂😂😂
- 20 gü
Ne yapim ki 😂😂
- Soran20 gü
Dalga geçme😂😂
- 20 gü
Yok be dalga geçmiyorum
Ölelim yani
Hani kemal sunalın bi filmi var ya hem fakir hem şeyi büyük kör olasıca diyor - 20 gü
😂😂😂
- Soran20 gü
😂😂😂😂😂😂😂😂koptum çok fenasın çok
- 20 gü
Teşekkür ederim 🥰🥰🥰
Bu saatte ya cinsellik konuşcaz ya da makara yapcaz yani - Soran20 gü
Rica ederim makara iyi 😊
- 20 gü
Aynen ya cinsellik için şu an hiç modum yok iş yerinde mesaideyim öyle güzel yağmur yağıyor ki uyucam az daha otursam 😂😂😂
- Soran20 gü
Ne güzel iyi mesailer dilerim hayırlı geceler 🤗😊
- 20 gü
Teşekkür ederim 🥰🥰😊😊
- Soran20 gü
Rica ederim 🥰😊
Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hemide nodifiyeli olsun park yeri çok kolay.😅 Aklıma bu geldi.
https://www.youtube.com/embed/mlbAa99C0TADaha çok esprisi var ama bunu bulabildim.😅
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Benim atalarım finduğa neleruni neleruni satmiş ula maalesef ki günümüzde de aynı aşk sevgi hep ona odakli olmuş hayır ne olur ula her şey saatinde yerinde olsa darlandum yine hele çay verun çay
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 375 cevap paylaştı. Çok saçma. Sanki millet sürekli açıp gösteriyor. Her erkeğin kafasında da "acaba fındık kadar mı? Yoksa değil mi?" sorusu var.
10 Yorumla- 22 gü
Yalan yaa… malın olsun daha iyi. Malın olursa satıp yaptırırsın ahahahahahahah🤣🤣🤣
20 Yorumla - 20 gü
Yerinde bir laf. 250 gramck yetiyor cogu seye 😅
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 807 cevap paylaştı. Çoğu zaman işe yarar ama her erkekte sökmez 😂
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)21 gü
Doğru bir söz. Mesela en basiti, güzel bir kadın bir işyerine başvursa yönetici hemen alır, hiç deneyim vs sormaz yani. Ayrıca onlyfans sayfalarında mesela kadınlar foto vs yükleyerek para kazanıyor. Kısacası gururunu, onurunu önemsemeyen, sadece tek derdi para olan bir kadın rahat yaşayabilir
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu zamanda çok doğru maalesef onun açamadığı kapı yok maalesef
10 Yorumla- 21 gü
fındık var fındık var şimdi, önemli olan onu kullanabilmek : )
10 Yorumla - 21 gü
Akıllı kullanan biri için keşsnlikle doğru bir deyim
10 Yorumla - 21 gü
Güzellik yoksa işe yaramaz aslında, tabii Türkiyedeki açlıktan dolayı doğru bir söz.
10 Yorumla - 21 gü
Fındığın farkında olan kadınlar için doğru bir tespit.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 539 cevap paylaştı. Valla bu zamana kadar söylenmiş en güzel söz, kim bulmuş ve söylemiş ise tam oturmuş.
10 Yorumla- 21 gü
Kadinlarin Seksi seven olani kiymetlidir. Parayi seveni ben sevmem.
10 Yorumla - 21 gü
kesinlikle doğru.
talep hiç düşmeyecek ona. Ayrıca dilediğiniz zaman nakite çevirebilirsiniz.10 Yorumla - 22 gü
Her kadında bulunan şey artık o kadar kıymetli değil. O yüzden dünya kadar malimin olmasını tercih ederim. Hayır niyetine dağıtırım. Benim kendi param bana yetiyor çok şükür.
10 Yorumla - 22 gü
Siz daha iyi bilirsiniz. 5 cm çapındaki kanalın içinden akmayacak su yok
10 Yorumla Ama o da güzel bir fizikte olunca işe yarar bence.
Fakat doğru10 Yorumla- 22 gü
Çok doğru. O fındık kadar şey için şurada bile abazalar ne kılığa giriyorlar
10 Yorumla - 22 gü
Ben dünya kadar malı tercih ederim, zaten o mal bana fındık tarlası sunar ⚡⚡⚡
10 Yorumla Beyin ile cinsel organı sürekli iletişim halinde olan, 6 gün kazanıp 1 gecede kadına yatırım yapan embesiller sayesinde oraya çıkan sözdür.
10 Yorumla- 21 gü
Kadınlara edilmiş en büyük hakaret aslında ama bir çok kadın nu cümleye göre yaşıyor mu dersen evet.
00 Yorumla - 21 gü
off o daracık ateş gibi sulu sulu bak şimdi aklıma geldi fındık kadar şey
10 Yorumla - 20 gü
Bence tek delikte iş görüyor bu devirde manzara iç açıcı değil
00 Yorumla - 21 gü
İnsanların kendini bilmesi çok güzel.
İşe yaradı mı hiç00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)21 gü
Hiçte öyle bisey yok şeyin olunca çocukta oradan çıkıyor farkindaysan ya da karnına kesi atilarak sen emziriyorsun sen bakıyorsun çok saçma bı söz olmuş
00 Yorumla - 22 gü
Yine iğrenç sapık kadınların üzerinde objelestirmek bir sözdür
00 Yorumla Çok saçma bi söz hiçbir şeyin olmasa sadece fındık kadar şeyin olsa ne işine yarayacak sanki🤦🏻♀️ saçmalık
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)22 gü
Önemli olan iş yapması
Çok ama gereksiz deyimi
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)22 gü
Degil. Kadinligi asagilayan aptalca bi soz.
50 Yorumla Çok yerinde bence. Zamane kadınları da bunu çok iyi kullanıyor
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Türkiye'de geçerliliği olan cümle
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı. Aynen öyle :))) Doğru kullanırsa bunu yapar
10 Yorumla- 21 gü
Değerlendiremedik o fındığı yazıklar olsun.
10 Yorumla - 21 gü
Dünya kadar malı tercih ederim😂
10 Yorumla - u21 gü
bu ülke için doğru bir söz maalesef..
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 895 cevap paylaştı. Kullanmasını bilene dogru
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Akıllı bir kadın için süper yerinde bir deyim
10 Yorumla- 21 gü
Fındığı değerli kılan ne ise o 😂😂
10 Yorumla Çok doğrudur onaylıyorum..✍🏼
10 Yorumla- m21 gü
Çok doğru. Dünya onu üzerine kurulu 😂
10 Yorumla - 22 gü
Kesinlikle öyle.. o küçük et parçasının verdiği zevki ne para veriyor ne de başka bir şey 😊😊
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 7,8b cevap paylaştı. fındık kadar elmas mı evet elmas pahalıdır
10 YorumlaBunun için savaşlar bile olmuş,
10 Yorumla- 22 gü
Doğru dünya fındık kabuğunun üstüne kurulmuş
10 Yorumla - m22 gü
Merhaba,
Canı cehenneme, hiç umurumda değil! 😅10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı. Fındık kadar ama mı diyorsun
10 Yorumla- 20 gü
Kesinlikle doğru bir söz
10 Yorumla Bak yiyen baldan axzm si.. en ondan bikarmiss... konusabiliyorlarsa iki kişi gerisi önemli değil
00 Yorumla- 22 gü
Yok be bence değil
31 Yorumla - 21 gü
Bence çok saçma ve gereksiz
014 Yorumla- Soran21 gü
Kuyruklu yıldızım 😂😂😂😂😂😂
- 21 gü
🤣😂🤣😂🤣 ben neden buna güldüm ya 🤣😂🤣😂😂🤣
- Soran21 gü
Çünkü doğru deli balllll😂😂
- 21 gü
Madem öyle madem ben kuyruklu yıldız oldum senin gözünde o zaman gerçekleştirelim yapacak bişey yok 😂🤣🤣
- Soran21 gü
Çok sevindim 🥰😂😊
- 21 gü
Iste şimdi tam kuyruklu yıldız oldum 🤷♂️😊😊
- Soran21 gü
Bana uyar
- 21 gü
Sana uyarsa bena da uymak zorunda yapacak bisey yok 😊😊😊 sonra sıkılırsan ne olacak peki 😊😊
- Soran21 gü
Uymak zorunda değil mecburiyeti sevmem ben zorlamam git ya da kal sen bilirsin
- 21 gü
Ya şu an gülerken sen neden birden ciddi oluyorsun birden bire memati ye dönüyorsun 🤦♂️😊😊
- Soran21 gü
Sen saçmalsdın ben demedim kuyruklu yıldız ol mecbur oldum diyorsun ya sonra diyorsun
- 21 gü
Senin burcun ne merak ettim
- Soran21 gü
İKİZLER yükselen daha baskın dengem yok biliyorum😂😂😂😂😂
- 21 gü
Onu bizzat görüyorum yaşatıyorsun 🤣😂🤣😂🤣 benimde aslan şu an ağlıyorum üzdün beni 🤣😂🤣😂🤣
- 22 gü
Hangi SLK uydurdu acaba
10 Yorumla - 22 gü
Mantığı anlayabiliyorum.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)22 gü
Fındığın kabuğu da önemli.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 670 cevap paylaştı. Kullanabilene aşk olsun
10 Yorumla- 21 gü
Tamamen yalan
20 Yorumla - Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi