Aile & Toplum Senin başarı ismin hangisi? OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Me: Kaygısız kuyumcu ne aw andnbabds Güncellemeler1 yıl Hiç normalimiz yokmuş onu anladım 😂 Senin başarı ismin hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Jdkddlfk Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Gözüpek Sıpa olmadınız en azından bari sıpa olmasaydı eşek yavrusu ne ya benim max şans işte 1 1 Yorumla OnurcanANK 1 yıl Hahahahaa dbabdbabd şanss Yorumla
nazzzll0 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Acımasız, yok edici offf ben bu yaaa doğru tespit 💅🏻💋 1 24 Yorumla OnurcanANK 1 yıl Acımasız yokedicimi 😳 Yorumla nazzzll0 1 yıl Hm hm öyle Yorumla OnurcanANK 1 yıl 😱😱 Yorumla nazzzll0 1 yıl Nee ahhahahsjs olamaz mı Yorumla OnurcanANK 1 yıl Olmasa olmazmı sndjahs Yorumla nazzzll0 1 yıl Ahahahahha olmazsa olmaz maalesef doğam gereği Yorumla OnurcanANK 1 yıl Abooooo 😱😱😱 Yorumla nazzzll0 1 yıl Yaaa ahahahhaha Yorumla nazzzll0 1 yıl Korkma zarar vermem sana Yorumla OnurcanANK 1 yıl Ya verirsen 👉🏻👈🏻 Yorumla nazzzll0 1 yıl Uslu durursan vermem ha diyelim vermem gerekti canım sağolsun dimi? Yorumla OnurcanANK 1 yıl Ya canın saş olsun olsunda sen yinede verme sbdbbbs Yorumla nazzzll0 1 yıl Düşünmem lazım Yorumla nazzzll0 1 yıl Ben yine de bi sorayım keyfimin kahyasına istiyor mu diye Yorumla OnurcanANK 1 yıl Düşün bakalım ne kadar sürer 🙄 Yorumla nazzzll0 1 yıl Dışarıdayım ve şarjm 1 haha Yorumla OnurcanANK 1 yıl İyi iyi fazla sürmezmiş oh shdbabdbs Yorumla nazzzll0 1 yıl Düşüncez göz devirme yoksa Düşünmeye de gerek kalmaz Yorumla nazzzll0 1 yıl Ahahhahahshahs ya sen çok komiksin Yorumla OnurcanANK 1 yıl Şimdi biticek sarjın ooohhh (dans eden gif) Yorumla nazzzll0 1 yıl Dur sen dur eve gitmeyecek miyim manyağım ben hahahsjshs Yorumla OnurcanANK 1 yıl Uzakmı ev peki 🙄 Yorumla nazzzll0 1 yıl Fark eder mi? 🤨(biraz) Yorumla OnurcanANK 1 yıl Bitmemiş henüz sarjı 😳🤦🏻♂️ Yorumla
BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl İnsafsız Brütüs mis. 2 1 Yorumla OnurcanANK 1 yıl 🌹 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. "Sevecen Everest suikastcisi" 2 4 Yorumla OnurcanANK 1 yıl Çok korkutucuymuşsun ya abdbabdba Yorumla YanlizligiSeven 1 yıl Hayir korkutucu degil sevecen :D Yorumla OnurcanANK 1 yıl Hello kitty’li bez bebek ile oluyor galiba suikast girişimleri sndnabd Yorumla YanlizligiSeven 1 yıl Bilmiyoruz deneyince gorecegiz :D Yorumla
Deliihanfindiibirii Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Delikanlı Reyiz olmak da varmış kaderde 2 26 Yorumla OnurcanANK 1 yıl En sağlamı sende ahdhahdh Yorumla Deliihanfindiibirii 1 yıl Tabikisi farkımızı koyduk ortaya yine jxjcjcjcjc Yorumla OnurcanANK 1 yıl Ramiz dayı gibi canlandın bir an gözümde sndbabd Yorumla Deliihanfindiibirii 1 yıl Benim basim kel mi alınıyorum shxhxjjcuc Yorumla OnurcanANK 1 yıl Ağırlık şeysinden ahdbabd Yorumla Deliihanfindiibirii 1 yıl Tabi var bu semtte bi ağırlığımız 👸🏻 Yorumla OnurcanANK 1 yıl Her an topuğumdan kurşunlayacakmışsın gibi hissettim sbdbabd Yorumla Deliihanfindiibirii 1 yıl Var silahım zaten tek sorun mermisinin sudan ibaret olamasi 🔫 Yorumla OnurcanANK 1 yıl Sularınızın akmasının hiç kesilmemesini dilerim shdbahdhs Yorumla Deliihanfindiibirii 1 yıl Hayatımda ilk defa böyle bi dilek gördüm 5sn sürecek saygı duruşu ilan ediyorum nxjxjcjcc Yorumla OnurcanANK 1 yıl Herşeyin bir ilki vardır dimi sndbahs Yorumla Deliihanfindiibirii 1 yıl Maalesef var ama sadece şu an su olarak değil xnxxjxjxjdjd Yorumla OnurcanANK 1 yıl Ne olarak peki 🫢 Yorumla Deliihanfindiibirii 1 yıl Öhömm ilk defa bi üniformalıya yürümeye çalışıyorum da belli oluyor mu jxjxjcjcjcjcjc Yorumla OnurcanANK 1 yıl Hiç farketmedim 😅😅 Yorumla Deliihanfindiibirii 1 yıl Yaaa iyi o zaman karda yürüyüp izimi belli etmiyorum demektir helal bana hxjxjxjxjx Yorumla OnurcanANK 1 yıl Bir önceki yorumu görmemiş gibimi şeedeyim o halde andbabdb Yorumla Deliihanfindiibirii 1 yıl Evet evet öyle yap tamam mı yoksa karda izim belli olmuş olur bu da tabi racona ters jxcjjcccnc Yorumla OnurcanANK 1 yıl Racona zarar gelmesin sakinleş su tabancanın suyu hep ddolu olsun yiğidim sbdbabdbs Yorumla Deliihanfindiibirii 1 yıl Eyw üniforması çok yakışmış cuk oturmuş maşallah onurcan bey öhöm eyw yani jdjxjxjx Yorumla OnurcanANK 1 yıl Yaaa utandırma tamam fnabdbabd Yorumla Deliihanfindiibirii 1 yıl Tamam canım ne dedik racona ters dedik şu tabancamiz daima dolu falan dedik ne dedik sanki bi de eyw dedik güzel dedik falan Yorumla OnurcanANK 1 yıl Alışık değilim 😅 Yorumla Deliihanfindiibirii 1 yıl Alışırsın paşam yani hayırlı nöbetler xjjxjdjx Yorumla OnurcanANK 1 yıl İzindeyim teşekkür ederim 😅 Yorumla Deliihanfindiibirii 1 yıl Yaaa Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Delikanlı keser 2 1 Yorumla OnurcanANK 1 yıl Bizimkine göre seninki daha tehlikeli Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gaddar sıpa haha bu ne lan🤣 1 2 Yorumla OnurcanANK 1 yıl Harbi o ne 😂😂 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Çok zıt oldu😂😂 Yorumla
Gotkdgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 79% 1 yıl Acımasız, yok edici hdhdhd 1 2 Yorumla OnurcanANK 1 yıl Tamam bişi yok bişi yok shdbahd Yorumla Gotkdgirl 1 yıl Yok yok jdhdhd Yorumla
Berweic Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Delikanlı yok edici. 1 1 Yorumla OnurcanANK 1 yıl Aslan be Yorumla
Minebkr Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Haşin yok edici ☺😈 1 1 Yorumla OnurcanANK 1 yıl Şşş sakin ol tamam Yorumla
hislipencere Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı. Delikanlı hazine avcısı :D :D 1 1 Yorumla OnurcanANK 1 yıl 🌹 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı. Gözüpek dipçik ne ya 😃 1 1 Yorumla OnurcanANK 1 yıl O ne yaa 😂 Yorumla
kübrl Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kaygısız savaş cerrahı 🤨 1 3 Yorumla OnurcanANK 1 yıl nEEEE Yorumla kübrl 1 yıl Kaygısız olduğumuz doğrudur da savaş cerrahı nedir psmfldlfşf Yorumla OnurcanANK 1 yıl Ne olduğunu çözebilsem ah bi 😂 Yorumla
Melisaaşkk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Benden 1 gün sonra doğmuşsun 😀 1 3 Yorumla OnurcanANK 1 yıl Nesin yani kaygısız yokedicimi 😂 Yorumla Melisaaşkk 1 yıl Evet 😀 Yorumla OnurcanANK 1 yıl 🤦🏻♂️😂 Yorumla
zezeile_ Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sevecen, sarayın şahı dhsjdj 1 1 Yorumla OnurcanANK 1 yıl O ne be sbdbabd Yorumla
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. Gaddar sıpa ne ayol hajdkakfkwkfwk 1 1 Yorumla OnurcanANK 1 yıl Yaaaaaaa fbabtbabdbabfbabbdbsdb Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Acımasız Zırhlı Pantermisiz 1 1 Yorumla OnurcanANK 1 yıl Bence iyi bro be Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl mazlum dipçik ne alaka ya 3 1 Yorumla OnurcanANK 1 yıl Hahahahahahdhahshahdhs Yorumla
everestmountain505 Takip Et Xper 6 Yaş: 117 , eic 100% 1 yıl kaygısız sıpa 3 1 Yorumla OnurcanANK 1 yıl O ne ya 😂 Yorumla
MonswerAselll Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 715 cevap paylaştı. Dayanılmaz Brütüs 3 1 Yorumla OnurcanANK 1 yıl Yaav sbsbabdbabdvs Yorumla
betongibikizim Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl mazlum pompacı 2 1 Yorumla OnurcanANK 1 yıl Aboriiii Yorumla
Maisie Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Umarsız tank zabiti 2 6 Yorumla OnurcanANK 1 yıl Haykırdımm sndabbdbs Yorumla Maisie 1 yıl Ne biçim günde doğmuşum 🤣 Yorumla OnurcanANK 1 yıl Başka gün yokmuydu 😂 Yorumla Maisie 1 yıl Asıl başka soru yokmuydu 🤣 Yorumla OnurcanANK 1 yıl Ben çok eğleniyorum 😂😂 Yorumla Maisie 1 yıl Sorun yok o zaman 😂 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. gaddar pompacı 1 1 Yorumla OnurcanANK 1 yıl Hahahahahahw Yorumla
Aidarosie Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Mazlum burutus ne peki KDSXJSSDMXNDDJ 1 5 Yorumla OnurcanANK 1 yıl Ya o. Nee sndbsbdbabd Yorumla Aidarosie 1 yıl Enayi muamelesi görüyorum sanırım bı tık KEMXKWKSN Yorumla OnurcanANK 1 yıl Ben tarafından değil ben masum olmak sndbabdba Yorumla Aidarosie 1 yıl Uyku problemin var galiba bı tik Yorumla OnurcanANK 1 yıl Hemde çok tık Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Acımasız. 1 3 Yorumla OnurcanANK 1 yıl 😳😳 Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Şubat 😹. Tarihi sakladım. Yorumla OnurcanANK 1 yıl Anladım zaten 😂😂 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Delikanlı baba bomba böyle isme s0kayim dksnmsks 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl acımasız kafakıran 1 3 Yorumla OnurcanANK 1 yıl Neee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tam uymuş bana 😂 Yorumla OnurcanANK 1 yıl Korkutmaz bizi durr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gözüpek Sıpa olmadınız en azından bari sıpa olmasaydı eşek yavrusu ne ya benim max şans işte
Hahahahaa dbabdbabd şanss
Acımasız, yok edici offf ben bu yaaa doğru tespit 💅🏻💋
Acımasız yokedicimi 😳
Hm hm öyle
😱😱
Nee ahhahahsjs olamaz mı
Olmasa olmazmı sndjahs
Ahahahahha olmazsa olmaz maalesef doğam gereği
Abooooo 😱😱😱
Yaaa ahahahhaha
Korkma zarar vermem sana
Ya verirsen 👉🏻👈🏻
Uslu durursan vermem ha diyelim vermem gerekti canım sağolsun dimi?
Ya canın saş olsun olsunda sen yinede verme sbdbbbs
Düşünmem lazım
Ben yine de bi sorayım keyfimin kahyasına istiyor mu diye
Düşün bakalım ne kadar sürer 🙄
Dışarıdayım ve şarjm 1 haha
İyi iyi fazla sürmezmiş oh shdbabdbs
Düşüncez göz devirme yoksa Düşünmeye de gerek kalmaz
Ahahhahahshahs ya sen çok komiksin
Şimdi biticek sarjın ooohhh (dans eden gif)
Dur sen dur eve gitmeyecek miyim manyağım ben hahahsjshs
Uzakmı ev peki 🙄
Fark eder mi? 🤨(biraz)
Bitmemiş henüz sarjı 😳🤦🏻♂️
İnsafsız Brütüs mis.
🌹
"Sevecen Everest suikastcisi"
Çok korkutucuymuşsun ya abdbabdba
Hayir korkutucu degil sevecen :D
Hello kitty’li bez bebek ile oluyor galiba suikast girişimleri sndnabd
Bilmiyoruz deneyince gorecegiz :D
Delikanlı Reyiz olmak da varmış kaderde
En sağlamı sende ahdhahdh
Tabikisi farkımızı koyduk ortaya yine jxjcjcjcjc
Ramiz dayı gibi canlandın bir an gözümde sndbabd
Benim basim kel mi alınıyorum shxhxjjcuc
Ağırlık şeysinden ahdbabd
Tabi var bu semtte bi ağırlığımız 👸🏻
Her an topuğumdan kurşunlayacakmışsın gibi hissettim sbdbabd
Var silahım zaten tek sorun mermisinin sudan ibaret olamasi 🔫
Sularınızın akmasının hiç kesilmemesini dilerim shdbahdhs
Hayatımda ilk defa böyle bi dilek gördüm 5sn sürecek saygı duruşu ilan ediyorum nxjxjcjcc
Herşeyin bir ilki vardır dimi sndbahs
Maalesef var ama sadece şu an su olarak değil xnxxjxjxjdjd
Ne olarak peki 🫢
Öhömm ilk defa bi üniformalıya yürümeye çalışıyorum da belli oluyor mu jxjxjcjcjcjcjc
Hiç farketmedim 😅😅
Yaaa iyi o zaman karda yürüyüp izimi belli etmiyorum demektir helal bana hxjxjxjxjx
Bir önceki yorumu görmemiş gibimi şeedeyim o halde andbabdb
Evet evet öyle yap tamam mı yoksa karda izim belli olmuş olur bu da tabi racona ters jxcjjcccnc
Racona zarar gelmesin sakinleş su tabancanın suyu hep ddolu olsun yiğidim sbdbabdbs
Eyw üniforması çok yakışmış cuk oturmuş maşallah onurcan bey öhöm eyw yani jdjxjxjx
Yaaa utandırma tamam fnabdbabd
Tamam canım ne dedik racona ters dedik şu tabancamiz daima dolu falan dedik ne dedik sanki bi de eyw dedik güzel dedik falan
Alışık değilim 😅
Alışırsın paşam yani hayırlı nöbetler xjjxjdjx
İzindeyim teşekkür ederim 😅
Yaaa
Delikanlı keser
Bizimkine göre seninki daha tehlikeli
Gaddar sıpa haha bu ne lan🤣
Harbi o ne 😂😂
Çok zıt oldu😂😂
Acımasız, yok edici hdhdhd
Tamam bişi yok bişi yok shdbahd
Yok yok jdhdhd