Eski kocam beni aldattı ve ayrıldık. Ben evden gittim. Boşanma aşamasındayız ama bosanmiyor ve dava uzuyor. Geçen hafta artık yalvarmaya gittim benden boşanması için. O sıra beni aldattığı kadın da ordaydi. Onunla kavga ettiler. Sonra ben gitmek istedim ama beni zorladı yani tecavüz etti. Polise gidecektim ama beni evden çıkarmadı hiçbir şekilde izin vermedi. Şiddet de uyguluyor ve bosanirsam öldüreceğini söylüyor. Babamla anneme de anlatamıyorum. Çok korkuyorum ondan hiçbir çıkış yolum yok. Lütfen akıl verin. Polis demeyin anlatamıyorum ama gerçekten öldürür beni biliyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılAblam burada genç kızlar var bu konuları okuyorlar. Ruh hastası biriyle evlenmişsin devlette elinden geleni yapıyor. Esas çözüm evlenmeden önce bu kişileri tanımak. Buradaki 20-30 yaşındaki insanlar ne tavsiye verebilir ki? Öyle bir hayat tecrübeleri yok nasıl karı, nasıl koca buluruz diye birbirlerine bütün gün yazıyorlar.
011 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi :(
- 1 yıl
Devlet ne yapıyor allah aşkına fikir vereceğine garip konuşuyorsun çaresiz kalmışki soruyor kadın ne yapsın
- 1 yıl
@Bensuuuuuuuuu456 Sence burada vereceğin her hatalı fikirde, bu kadar koca saldırısı olan bir ülkede bir kadını daha ateşe atma riskine girecek misin?
Soran1 yıl@Bensuuuuuuuuu456 erkekler çok acımasız burada bile
- 1 yıl
Dilenci paradoksu 20 tl verdiğin dilencinin bütün sorunlarını çözmüş gibi hissedersin. İç dünyanda o dilenci akşam hilton pub'da viskisi yudumlar sıcak odasında geceyi geçirir. Ya gerçekte? Birşeyleri sırf sadece kurtarmış gibi hissetmek için kurtarma numarası yapmamıza gerek yok. Bırakalım gerçekten yapabilecek olanlar elini taşın altına koysun.
- 1 yıl
Hatalı fikir dediğin ne tam olarak canı tehlikede kadının hayatı boyunca ölücekmiyim diye düşünmektense farklı bir hayat kurup kendi hayatını baştan yaratması taraftarıyım ben sadece devlet devlet diyosun da hergün nerdeyse devletten yardım isteyip bir karşılık bulamayan ve sonunda ölen kadınların haberlerini okuyoruz bilmem anlatabildim mi?
Soran1 yılYardımcı olacak kimse yok ki
- 1 yıl
Gerçekten yapabilecek gerçekten yardımcı olabilecek tek kişi o kendini sadece o kurtarır defalarca istismara maruz kalan ve sonucunda gayet yaşamaya çalışan bir kadın olarak yazıyorum ben bunları anlayabiliyorum onu yani peki sen hiç istismara maruz kaldın mı veya hiç ölücekmiyim. Acaba bugün korkusuna?
- 1 yıl
Kesinlikle canım
- 1 yıl
Ben bilgili biri değilim ama gerçek hayatta destek arayan bir kadına. Boşanma davası süresince bir arkadaşında kalmasını. Boşanma bittikten sonrada şehir değiştirmesini tavsiye ederdim. Tabi kadının ailesi her durumda risk altında olabilir.
Soran1 yılBulur beni diye korkuyorum işte bazilari tekrar ona dön ve barış diyor
En İyi Cevaplar
Tecavüzden şikayetçi olarak gidersen polise göz altına alınır ve tutuklanır. Yiyeceği ceza en az 10 yıl ve o sürede her şey değişir merak etme. Şikayet edebilirsin... Korkma...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılPolise gitme savcılığa git şikayetçi ol Bidaha da yanına gitme sen neden gidiyorsun nekadar istemesede mahkeme zaten boşar
014 Yorumla
Soran1 yılYok ben anlatamıyorum galiba. Ben savcılığa gittiğim zaman sanki hemen hapse atilcak? Eninde sonunda denetimli serbestlik falan derken cikicak. Ben öldürülmek istemiyorum
- 1 yıl
Ona göre korurlar seni böylesinde korkma yoksa bi ömür sana istediğini yapar
Soran1 yılSiz hiç haber izlemiyorsunuz sanırım o kadar kadın korunduğu için mim oldu sizce?
- 1 yıl
Okadar piskopatsa uzaklaşman lazım ordan başka bi şehire git
Soran1 yılParam yok ki
- 1 yıl
Bunu bildiği için yapıyor para yok koktuğunu biliyor ozaman geri çekil boşanma davasını bekle
Soran1 yılBoşanma davasıni geri cekmemi istiyor iste
- 1 yıl
Senin onu tehtit edeceğin yerde o seni tehtit ediyor geri çekersen hayatını bitirir yaptıklarını yanına bırakma ailen yokmu orada
Soran1 yılDeli gibi işte korkuyorum beni çok kötü dövüyor bıcakla kaç kere boğazımı kemseye kalktı bir anlik oldurebilirim
- 1 yıl
Anlıyorum seni tek çağre izini kaybettirmek oda zor görünüyor boşanmayıp ne işi varmış ki seninle zaten başkasıyla görüşüyor
Soran1 yılYok kadini kovdu zaten onu istemedigini kadının peşini bırakmadığını söylüyor, zten doğru ben de gözlerimle gördüm kadini kovuyor ama kadın gitmiyor seni birakmam diye
- 1 yıl
Kadında eceline susamış sana yaptıklarını görmüyor mi boş ver gitmemesi daha iyi en azından kadın oldukça sana daha az karışır ama mutlaka bi çözüm lazım öyle orada kalmam büyük sorun
Soran1 yılYok kadini hiçbir şekilde istemiyor ki keşke ona gitse kadını sevmiyor zaten nefret ediyor ama kadın da garip ben de anlamadım sanırım aşık olmuş keşke o da aşık olsa da kurtulsam elimden imkan gelse kadınla aralarini yapicam
- 1 yıl
Peki gidip şikayetçi olup sığınma evine gitsen bi müddet
- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılpolise gidecen işte soru mu bu yani başka ne yapacaksın koruma tutabilirde
05 Yorumla
Soran1 yılDetayı okumamissiniz
- 1 yıl
peki nasıl çözüm bekliyorsun ki siteden o da ilginç hani savcılığa başvur madem öyle sen zehirle kurtul öldür yani saçma bakış açısı
Soran1 yılYa niye katil oliyim ben gidip şikayet etsem öldürür beni
- 1 yıl
devletten başka ailenden başka kimseye gidemiyorsan o cesaret yoksa da katlan ne diyeyim ki yapar ederle iş yürümez sığınma alırsın KS gelip seni kaçıracak degil ya
Soran1 yılBen buraya fikir almaya geldim ondan midem bulaniyor ama yüzünü görmek bile midemi bulandiriyor benim
1 yılSiz böyle erkekleri seviyorsunuz tc kizi sonra ağlayan yine siz oluyorsunuz
023 Yorumla
Soran1 yılEvliligimzde bana asla kötü davranmadi ki
- 1 yıl
Aynn knk iyi kalpli bir adam 😍 öldüreceğim diyen iyi kalpli bir adam 😍
Soran1 yılBen iyi kalpli adam demedim doğru okuyun
- 1 yıl
Bana asla kötü davranmadı diyorsunuz da bakın insanın içi dışına yansirmiş yani hiç mi anlamadınız o adamın sorunlu olduğunu?
Soran1 yılBeyefendi ben bu adamı 10 yıldır tanıyorum bana asla kötü davranmadi daha önce diyorum sadece. Beni aldattı onu bırakıyorum diye bana bunları yapıyor bambaşka birine dönüştü. Bir hayvana benziyor aynı nefret ediyorum ondan. Siz ne anlatıyorsunuz ya biraz anlayın halden
- 1 yıl
Arkadaşım 10 yıldır bu adamın böyle bir hayvan olabileceğini anlamadıysaniz ben bir şey. Diyemem kadin sığınmaya başvurum
Soran1 yılBenim anlamamla alakalı değil böyle biri değildi ben nerden bilebilirdim deliye döneceğini. Gidemem tehtid ediyor her sekilde
- 1 yıl
Polise git ya da direk savcılığa git şikayet et neyse keko mu eşin tehdit derken silahı mi var neyine güveniyor ki
Soran1 yılHayır keko değil ama benim 3 katın bir şey sürekli şiddet uyguluyor normal biri dışardan ama işte aslında değil. Polise gidemem korkuyorum zarar verir biliyorum
- 1 yıl
Yaşınız kaçtı çocuğunuz var mi?
Soran1 yılHayır çocuk yok ben 27 o da 34 yaşında. Zaten seni hamile birakicam diyor ondan da çok korkuyorum ondan çocuk falan istemiyorum
- 1 yıl
Hmm anlıyorum üzüldüm neyse hangi sehirdesiniz? Üzüldüm yapabileceğim bir şey varsa lütfen söyleyin elimden geldiğince yardım ederim
Soran1 yılHayır teşekkür ederim sizin başınızı belaya sokmak istemem asla. Ben sadece akıl almak istiyorum. Nasıl bir şey yapsam kendimden mi sogutsam napsam bilmiyorum ki kimse doğru düzgün akıl vermiyor ki. Sadece polise git kaç diyorlar ama anlamıyorlar işte onlari yapamıyorum. Of bilmiyorum tekrar şans ver affet diyen de var ama ondan nefret ediyorum artık tekrar sevebilir miyim. ki
- 1 yıl
Hmm babana anlat durumu bence yardım isteyebilecek kimsen yok mu? Hangi şehirde yaşıyorsun? Onu söyle belki ben yardımcı olurum ciddiyim hanımefendi benim başım ağrımaz siz söyleyin
Soran1 yılTanımıyorsunuz onu size zarar verir gerek yok ben teskkur ederim ve bence böyle durumlarda direkt kendiniz dahil olmayın. Polis vs ile olabilir anca dahil olabilirsiniz. Çünkü bu tarz insanların gözü dönüyor. Biliyor ailem zaten ama ellerinden bir şey gelmiyor işte
- 1 yıl
Hmm babam babam olsa o adamı kafasını koparırım işte bazı babalar güçlü oluyor.
;) gerçi babam öldü neyse - 1 yıl
Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz söyler misinz
Soran1 yılAllah rahmet etsin babanıza. Yok gerek yok. Bir sekildr halledicem. Bana siz seyo soyeleyin bir erkek nasıl soğutulur ne yapsam. brni sevmez acaba
- 1 yıl
Yani o sama aşıksan seninher türlü sevr zaten neyse belki ben polisim bacım yardım ederim diyorum kurtulursun diyorum?
Soran1 yılBence aşık değil takintili o yüzden soğutma ise yarayabilti. Siz mesela bir erkek olarak neyden sogursunsunuz bir kadinda
- 1 yıl
Ben sevdiğim kızdan asla soğumam onun her kusuruna bin kere aşık olurum her bir zerresine Ben siger erkekler gibi değilim ama ben evlensem asla alldatmam onun kölesi olurdum sevdiğim kız Diyarbakır'ı kürt kızı 😍 size Allah yardim etsin bence binin otobüse uzak çok uzak bir şehre hemen iner inenmez polise gidin ve hemen kadin sığınma evine gitmelisiniz
Soran1 yılAnladım teşekkürler
- 1 yıl
Ama yine de öğleden konuşmak istersen yazabilirsin hanımefendi hayırlı geceler
1 yılKaç git güzelim uzaklara
010 Yorumla
Soran1 yılGidecek param. yok ki ne yaparım ben
- 1 yıl
Ülkede adalet de Yokki savcılığa git diyeyim
- 1 yıl
Farklı bie şehirdeki kadın sığınma evine gitsen olmaz mı
Soran1 yılSonsuza dek orada saklanamam ki ama
- 1 yıl
Hem orada yaşar hemde çalışırsın belirli miktarda parayı buldıktan sonra herşeyi halledersin
Soran1 yılAnladım ama korkuyorum sevdiklerime de zarar verebilir delirmks
- 1 yıl
Veremez seni korkutuyor şu an seninle aynı durumda olan bir tanıdığım var yok ona yok buna zarar verir diye diye altı yıldır boşanmadı ve adamdan ayrı yaşıyor korkusundan boşanmıyor ama ayrı biryerde cesaret göstermek zorundasın hayatım kimse seni korumaz bu ülkede ne polisi ne hakimi allah korusun öldüğün zaman adın duyulur bunu istemiyorsan kaç. Git uzak bir şehire kasın sığınma evine
- 1 yıl
Kadın*
Soran1 yılAnladım en kötü öyle yapicam bana barış diyenler de var çevremde ama ben barışmak istemiyorum
- 1 yıl
Barışma tabiki burada yorum yapan erkekler seni anlayamaz kadınlar anlar garip yorumları takma canın tehlikede senin kurtarman lazım
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadin varken sana nasil tecavüz etti cozemedim
026 Yorumla
Soran1 yılKadıni evden kovdu ben de cikcaktim izin vermedi ama o kadın da iğrenç biri ikisi de sapık ruh hastası
Soran1 yılNapiyim artık bosansa kurutuldsam diye gittim
Evet kadını kovup beni sevdiğini ispat etmeye çalışıyor ama sadcee midemi bulandirdi ondan igreniyorum
Soran1 yılYok bu önceden böyle değildi ki normaldi o yüzden gittim
Soran1 yılBeni korurdu severdi kollardi hep iyiliği dokundu bana aslında ama işte ben onu terkedince böyle delirdi zaten aldatmasa terketmezdim onu çok mutluydum. onunla ben
Soran1 yılBen de aklım almiyor keşke böyle yapmasaydi çok mutluyduk beraber
Soran1 yılHayır tabiki de beni aldattı usutune tecavüz edip dövdü beni ondan igreniyorum sadece
Ben onu zamanla sevmiştim ama her şeyi bitirdi bu yaptiklariyla o yakisiki suratı bile iğrenç geliyor gözüme
Soran1 yılPeşimi birakmicak gibi ama zaten seni hamile birakicam diyor
Soran1 yılZorluyor beni seni eve kilitlicem yine diyor zaten
Soran1 yılEvet zaten dikkat ediyorum ama sonsuza dek evde kalamam :(
Bazıları onu tekrar sevmeye çalış diyor yine mutlu olun diyor ama çok kirildim
Soran1 yılOnu artık sevmiyorum işte affedersem de nasıl yasicam onunla bilmiyorum:(
Çok üzülüyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılKaç zamandır evlisin?
018 Yorumla
Soran1 yıl2 yıl oldu evleneli
Cevap sahibi1 yılEvlilik öncesi hiç belli değil miydi karakteri?
Cevap sahibi1 yılMesela öldüreceğine eminsin. Bu derece psikopat oluşu belli değil miydi? Tam bir beyefendi miydi?
Soran1 yılŞöyle biraz uzun aslında tanışmamız 10 yıla dayanıyor. Ben ona hep abi gözüyle bakardım. Çok pesimdeydi. Bana iyi davranırdı ama ben yine de istemezdim onu işte bir türlü aşık olamadım. Eskiden de agresfi sınırlı biriydi evet. Ama bana karşı hep nazikti. Beni sevdiğini duşunfum bende zaten evliyken de kötü davranmazdi bana. Aldatrgii için bıraktım. onu
Cevap sahibi1 yılAgresif ve sinirli olduğunu bilip evlendiysen sen kendin yapmışsın bunu. Problem durumu olmadan neden agresif ve sinirli durumunu sana yansıtsın ki? Evlilik belki 50 yıllık süreç. Şimdi değilse 5 5 yıl değilse 20 yıl sonra zaten yaşayacaktiniz bunu. Geçmiş olsun sana
Soran1 yılHayır agresif sınırlıydi ama bana karşı değildi ki 10 yıldır tanıyorum onu hiç böyle şeyler yapmadı bana
Cevap sahibi1 yılBebeğim yapsaydı evlenir miydin? Adam slak değilmiş ki yapmamış
Soran1 yıl10 yıl rol yapamaz diye düşündüm ben de ne biliyim böyle delircegini
Cevap sahibi1 yılRol değil de kendini tutmak diyelim.
Cevap sahibi1 yılYaşlarınız kaç M
Soran1 yılO 34 ben 27 yaşındayım
Zaten onunla ilk tanıtigimda da hep abi derdim çok severdim merhametli davranırdı bana
Benim bazı psikolojik sorunların vardı ve o zaman bana çok destek olmuştu
Biraz da o yüzden evlendim yani borç gibi düşündüm bana bu kadar iyiliği dokundu diye
Cevap sahibi1 yılHmm, çocuk var mı? Ve kaç yıllık evlisin
Soran1 yılHayur çocuk yok 2 yıllık işte evliyiz
Cevap sahibi1 yılEv kadını mısın?
Soran1 yılEvet çalışmıyorum
Cevap sahibi1 yılÖzelden yaz
Soran1 yılYok öyle yapamam
Cevap sahibi1 yılNeden
Gizli Üye(18-24)11 ayşu an durum ne oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTroll
08 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım o ne demek
Cevap sahibi1 yılUyduruyon
Soran1 yılElime ne gecicek uydursam
Cevap sahibi1 yılHic burada ilgi cekiyon. Yoksa bunlari yasayan susup oturmaz
Soran1 yılSiz detayı okumammissiniz
Cevap sahibi1 yılO zaman bana helde bende sana sahip oluyum var mi oyle dunya
Soran1 yılNe anlatıyorsunuz ya
Cevap sahibi1 yılAymem bende sana diyom
1 yılÖldüremez
04 Yorumla
Soran1 yılTanıyorum onu öldürür gözü görmüyor bir şeyi deli gibi
- 1 yıl
Yalan dolan bunlar hava civa cocuk var mı sizin
Soran1 yılHayır hamileydim ben ama beni aldatincs aldırdım. cocugu
Yok anlatamıyorum ben gözü dönmüş normal değil yani durumu- 1 yıl
Tamam
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eski kocam beni zorladı ve tehdit ediyor polise gidersem öldüreceğini söyledi ne yapmam gerek akıl verir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım