Pskiyatriye gidip antidepresan kullanmam gerekiyor mu okuyun ALLAH RIZASI için?

Ya ben çok kötüyüm gerçekten ALLAH RIZASI için okuyun şimdi doktora gidicem... Ben 1 aydan fazla böyleyim daha öncede oldu ama şu bir aydır delirmek üzereyim intihar etmediğime şükrediyorum... Her akşam aglayarak hastaneye gidiyorum... Eskileri söylemim uzun sürer ama dün akşam normal telefonla oynarken bir anda sol kasığımda böyle şiddetli bir damar atması oldu bende dedim noluyor elimle falan bastırıyorum durması için ama durmadı bir anda beni sıcak bastı... Sonra beynimde bir dolgunluk hissi oldu ve bir anda ne olduysa artık ruhum çekiliyor sandım Bilincim gitti beynime bir anda kan sıçradı gibi hisssettim? Hemen hastaneye gittim tabi ben ağlıyorum... Bu durumlar hiç geçmiyor gerçekten deliricem. Doktor kalp ilacı verdi çünkü kalbimde tekleme var stresten galiba taşikardi oluyor... Bide demir eksikliği ilacına başladım... Şimdi de pskiyatriye gidiyorum dayanamıyorum çünkü her an bişey olacak korkusu içerisindeyimm... Normalde kalbimi kafaya takardım şimdi beynime geçtik yüzüm ve çenem hala uyuşuyor... Napiyim şimdi psikolojik olabilir mi bunlar? Doktorlara bile güvenemiyorum panik atağım da var bişey olsa elim ayağım titrer ateş basar...
Pskiyatriye gidip antidepresan kullanmam gerekiyor mu okuyun ALLAH RIZASI için?