Yani doğudan batıya göçüp burada kürtçeyi unutup tamamen türkçe konuşup türk lültürüne göre yaşayıp türkleşen kişi.
Afrotürk gibi düşünün kürdotürkü
Ben kendimi Türk hissediyorum ama köken Kürt. O yüzden Kürdotürküm diyorum.
Yani doğudan batıya göçüp burada kürtçeyi unutup tamamen türkçe konuşup türk lültürüne göre yaşayıp türkleşen kişi.
Afrotürk gibi düşünün kürdotürkü
Ben kendimi Türk hissediyorum ama köken Kürt. O yüzden Kürdotürküm diyorum.
Kürtçe biliyorum konuşuyorum da ama yeni nesil kürtçe bilmiyor. Özellikle 15 yaş altı çocuklar. Benim annem babam da benimle türkçe konuşuyorlar çocukluktan beri. Okulda zorluk çekmeyeyim diye türkçe konuşmuşlar benimle. Ben kendi kendime öğrendim. Tabi konuşurken takılabiliyorum bazen ama konuşmam gayet iyi. Üstelik ha türkçe konuşmuşsun ha kürtçe. Irkçılık yapmanın anlamı yok.
Irkçılık yapmıyom ki kendi isteğimle Türkleştim. Bunun neresi ırkçılık
Ben de önce türküm sonra kürdüm. Bölünmeye gerek yok. Kültürlerimiz bile aynı.
Kürtlere bir şey dediğim yok ben kendimi türk görüyorum
Yeni yeni terimler çıkarmayın ya. Kökenin neyse odur aslını inkar etme. Bende doğuda hiç yaşamadım gitmedim ama kökenim Kürt. Bu sadece dilden ibaret olmamalı
Cevap
2Cevap
Bu nasıl tabir birader
Afrotürkün kürt versiyonu
Anladim bir şey olmaz soruyu beğenir miisn
🍝🍝
Makarna yemekten akp başımızda
Sen çok yemişsin doğru
Makarna emojisi atan sensin akp li koyun seni
Kürt doğup türküm diyen de sensin o halde makarnacı sen oluyorsun
Kudurma
Asimile olmuşsun yani
Beyaz asimilasyon deniyor. Kendi isteğimle Türkleştim
İyi b yedin
Sanane lan dübürünü dürdüğüm saygı duymayı öğren
Asimile olana saygımız yok
Kes ağlamayı
Dilini kültürünü yok sayan ırk gibi olmuşsun
Kürtleri yok saymıyorum. Kendimede kürdotürk diyorum zaten. Ben kendimi daha çok batılı, türk kültürüne yakın görüyorum. Ortadoğu, Kürt kültürü bana göre değil ama saygı duyuyorum.
İnsan celladina aşık imiş derler şimdi bile bir çok ilde sırf kurt diye kayyum ataması var en ufak protestoda iskence
Saçma sapan şeyler
Niye saçma olsun afrotürk varda kürdotürk neden olmasın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?