Cirkin kizlar sevilmez mi? Evlenemez mi?

Bence cirkinim. Bencesi yok cirkinim. Eger guzel olsaydim bir seyler olurdu. Sevgilim olurdu, disarda bakan kesen olurdu. Numarami alan olurdu. Tanismak isteyen olurdu. Hicbirini yasamadim. Kimse yurumedi bile bana. Adim atan olmadi. O heyecanlari hic yasayamadim. O duygulardan 25 yasima kadar mahrum kaldim, daha da yasayamayacagim gibi gözüküyor. Guzeli herkes sever, muhim olan cirkini sevebilmek zaten ama bunu da yapan yok.

Gercekten bazen evlenemeyecek miyim, sevilmeyecek miyim, digerlerinin yasadigi tatli heyecanlari, kalp carpintilarini, simarilmayi yasayamayacak miyim diye dusunuyorum uzuluyorum. Bakan bile olmuyor. Bakanda cirkin kizmis diye bakip onune donuyordur zaten. Iltifat vs hic almadim. Bana bu tipe kim baksin, iltifat etsin zaten. Bu devirde de kimse ic guzellige, ahlaka vs bakmiyor eger oyle teselli edecekseniz diye söylemek istedim.

Keske az guzel olsaydim. Bunu da cok merak ediyorum. Guzel bir kiz olmak, bunun hissi nasil bir sey acaba? Insanlarin daha kibar davranmasi, aynaya baktiginda kendini begenmen, cevrenden ilgi gormen iltifat alman, bununla beraber ozguveninin olmasi vs bunlar nasil hisler merak ediyorum.

Cirkin kizlar sevilmez mi? Evlenemez mi?