4 senedir ilişkimiz var ve çok mutlu huzurluyduk fakat evlenme kararı aldığımızdan beri evlenme teklifinden itibaren hem ben bi sinirlilik durumu hem de sürekli kavgalarımız erkek arkadaşımın beni anlamaması yanlış anlamaya başladı. Özellikle nişan tarihi aldığımızdan beri yaklaşmaya başladıkça erkek arkadaşımın içine şeytan giriyor sanki tanıyamıyorum. Herkes böyle mi etrafımda ki insanlar neler neler yaşanıyor ama düğün bitince rahatlıyorsun hepsi bitiyor diyor. Ağlamaktan mahvoldum artık
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
E boşuna demezler mi bilanlılık uzun sürmemeli
Daha yeni nişanlanlanıcaz sorun orada
İşte uzun zamandır berabersiniz birde bu evreyi uzatın tam olsun dimi
Ben bu dönemde alışverişte bile kaç kere nişan atıldığını görüdüm normal bunlar
hayır öyle bir şey yok. adam dengesizmiş toksik ilişki olabilir dikkat et.
Bu kadar sene oldu hiç toksik belirti yaşamadık çok garip değil mi
Nisan doneminde olur boyle seyler knk hic aglama bence
herhalde sana hazır hissetmiyor ya da hayatına başka birisi girmiş olabilir
@Asena_1 güzel giden bi ilişkim var knk bitsin istemiyorum o da istemiyor ama resmen şeytan oynuyor bizimle ne yapacağımı şaşırdım
hee o da istemiyorsa o zaman büyü yapılmış olabilir. ben de büyü yaşadım hayatımda ve eğer o da devam ettirmek istiyorsa çabalıyorsa ve bu durumdaysa büyü olma ihtimali var.
Evet çabalıyor hemde çok
Bise yapma knk akisina birak valla cogu iliskilerde boyle oluyor. Benim arkadas vardi deli gibi birbirine asiklardi. Nisanlandiklarinda nerdeyse ayrilacaklardi. Sonunda evlendiler simdi mutlular. Gercekten sabir isi uzulme
@Asena_1 Allah razı olsun inşallah iyi olur her şey çok değer veriyorum çok sabrediyorum
Knk bisey degilde cidden uzme kendini herkesde oluyor bunu bil ve hersey olacagina varir. Insallah hep mutlu olursun
@Asena_1 amin sen de inşallah hep mutlu olursun sağol güzel dileklerin için
Amin tesekkur ederim knk
stres babacım streeess
Bu nasıl bişey ya şaka gibi
evlilik nişan gibi olaylar kosusturmacali oluyor onu beğendim bunu beğenmedim şunu alalım bu olmaz annen oyke dedi babam böyle dedi stresi oldukça kavgaya meyil artıyor evlenince geçer gider biraz daha itidalli olun birbirinize karsi
Olabilir