Yakin zamanda sacma sapan bir durumun içine düştüm ve akıl almaya ihtiyacım var. Evliyim ve 2 cocugum var. Cocuklarimdan birisi spor kursuna gidiyor. Ortamda pek çok öğrenci grubu var ve veliler cocuklari ders boyunca (1 saat) izleyebiliyor. Eşim isi geregi uzakta yasiyor ve kursa hic gelmedi cocugu kursa hep ben götürüyorum. Ders esnasinda 1 saat sürekli gözünü ayirmadan cocuga bakmak pek mümkün değil. Tabiki Ben de saga sola, diger gruplara, ogrencilere, hocalara falan bakiyorum. Erkek hocalardan biri benim saga sola bakışlarımı kendisiyle ilgili algiladi ne yazık ki. Son zamanlarda o kadar çocukla ugrasirken bile gözleri hep bende. Sürekli bakislarimizin karşılaşmasından bunaldım artık telefona bakıyorum hep ama arada cocuga bakmak için kafamı kaldırınca yine illaki herifle göz göze geliyoruz. Daha önce koridorlarda hic karsilasmadigim adam birkaç seferdir cocuklarin soyunma odasının çıkışında karşıma çıkıp bana uzun uzun bakiyor. Ben alelacele cocugu giydirip apar topar çıkmaya calisiyorum kurstan ama o hep yanından geçmek zorunda kalacağım şekilde duruyor koridorda. Cocuk kursu seviyor sporu sevsin saglikli atletik bir yapisi olsun istedim hep zaten çocuklarımın ortamı seviyor kendi hocasını seviyor. Onu kurstan almak istemiyorum ama bu durumdan çok bunaldım. Adam cüretkar yanımda cocugum olduğu halde uzun uzun bakiyor yarın bir gün yanima gelip bir şey derse ne yapacağım. Kursta ismime bir leke gelsin de istemem. Bir daha ki derse eşimle mi gideyim, cocugu kurstan mi alayım, bir şey demesini bekleyip tersleyeyim mi ne yapayım çok gerginim. Yani belli ki ben ondan büyüğüm, yanimda cocugum var, sade giyinen makyaj yapmayan dikkat çekmeyen normal biriyim. Ne diye bakıp duruyor anlamadim. Sapık mıdır? Beni mi Sapık zannetti yani sinirlerim bozuk. Akıl verin lütfen
Gizli Üye(25-29)1 yılBu senin suçun değil ki adamın sapıklığı, orada çocuğunu getiren başka anneler varsa onlara söyle onlar da fark etsin gerekirse git şikayet et adamı o kuruma senin bundan rahatsızlık duyduğunu öğrensinler kimse adını çıkaramaz, çocuğu kurstan alma seviyorsa
18 Yorumla
Soran1 yılYani sadece bakış yüzünden kursa sikayet etsem beni tuhaf karşılarlar asıl. Adam kendi kendine kuruntu yapmış ne bakicam ben ona dese ne diyeceğim rezillik çıkabilir yine de yanıtınız için teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılSana baktığında rahatsız olduğunu hareketlerinle belli et, bana bakıyor mu acaba diye baktığında karşılıklı bakışıyorsunuz sanacak, hiç gözünü ayırmadan bakıyorsa oradaki birkaç kişiye üstü kapalı söyle hayırdır olumsuz bi durum mu var bu hoca niye sürekli bu tarafa bakıyor diye, böyle sapıklar her yerde var biz mi onlar yüzünden kendimizi eve kapatıcaz
Soran1 yılDersteyken dediğiniz gibi oldu başlarda. Bakışıyoruz gibi oldu. Sonraki derslerde ben telefona baktım hep ama ne zaman kafamı kaldirsam yine karşılaştık. Ben hemen kafamı çevirdim falan. Çocukla ilgilendim. Ama son iki seferdir karşımda dikilip bana bakıyor. Kafamı çevirdim yanından hızlıca geçip gittim. Kimseye bir şey diyebilecegimi zannetmiyorum. Çok haklısınız. Eve de kapanacak değilim ama eşimle bir gideyim bakalim. Olmadı kurs değiştireceğiz.
Cevap sahibi1 yılÇocuğu spora bırakıp ders bitince alsan olmaz mi, başında mı durmaniz gerekiyor, aynen bence de eşinle git, yaptığından ar duyar da vazgeçer belki i. t herif
Soran1 yılBen birakip ders saati kurstan çıkabilirim ama surekli kontrol etmem gerekir girip çıkıp bu defa daha cok dikkat cekerim oğlum 6 yasinda. Yüzme kursu. Bazen çişi geliyor ve soyunma odasında wc ler birinin onu götürmesi gerekiyor her türlü insan var biliyorsunuz kime guvenecegiz. Sudan cikinca sicak dus aldırıp giydiriyorum.
Soran1 yılYani ya eşimle gidicem. Ya cocugu kurstan alacagim
Soran1 yılEşimle de 1 defa anca gidebilirim. Sehir dışında yasiyor bir süre iş yüzünden mecbur kaldık ayrı yasamaya
Soran1 yılCocugu giydirip kurstan cikarken onun dersi de bitmiş oluyor. Soyunma odalarında dus yerinde ve çıkışında bekleyip bana bakıyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok basit aslında siz kadınlar böyle pısırık durursanız ya da sessiz kalırsanız ışık olarak görecek ve yapmaya devam edeceklerdir, bu reel ya da sanal her ortam için geçerlidir... Tavrını ve şeklini koyan kadınlara hayranım
Karşına çıkıp, hocam bakışlarınız sık sık gözüme ilişiyor, o gözünüze sahip olun yoksa sizi rencide etmek zorunda kalacağım diyerek tebessüm edin, mutlaka açıklama yapmaya çalışacaktır konu kapandı şimdi işinizle ilgilenin lütfen diye ortamı terk edebilirsin. Nazikçe ama sert bir uyarı erkekte bu kadın cesur mesajını ona verecektir emin ol bir daha o gözler asla sana dönmez.
17 Yorumla
Soran1 yılGenc ve bekarken inanın düşünmezdim bile ne var ne bakıyorsun hayırdır der terslerdim. Belki de siz haklısınız hep net ve cesur olmak lazim. Ama toplum baskıları insanı illaki etkiliyor. Genc bir kızın bakislari üzerine alması normaldir kimse bakmazken bakiyor zannetmesi bile normaldir. Ama evli bi kadın tanındığı bir ortamda çıkıp ne bakıyorsun derse aranan bir kadın gibi gözükmez mi? O şahıs dese ki bu kendi kendine hallere girmiş benim alakam yok. Çocuğunun olduğu ortamda psikolojisi bozuk kadın yerine konulmaz mi? Arkamdan konuşup konuşmayacağıni bilmedigim bir adam belki laf isitmeyi yediremeyip "Cocugu var bide utanmaz kadın" dedikodusuna iftirasina maruz birakirsa beni ve ben herseyden habersiz kursa gidip gelmeye devam etmek durumunda olursam bu onuruma daha ağır gelir.
Cevap sahibi1 yılEmin ol bunların hiç biri olmaz eğer sen doğru yerde ve zamanda bunu dersen ve bu konuyu götüreceğin yerin neresi olduğunu doğru idrak ederse sadece sana değil kimseye yapamaz ha çekincelerin olmasını anlıyorum sanada bazı noktalarda hak verdim hatta ama bir şekilde de bu duruma son vermek zorundasın belki de farklı bir yol denemelisim samimi olduğun yakın bir kız arkadaşını götürerek yanında tam onun duyacağı bir yerde mesaj verebilirsiniz aslında çok zor olmaz bence en azından ayağını denk alacaktır
Soran1 yılEvet bu son farklı yol tavsiyeniz benim için daha uygun gibi. Bunu daha ciddi ve ayrıntılı şekilde düşüneceğim bakalim ne yapabilirim. Teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılMutlaka bir yol bulunur takmayın kafanıza, rica ederim göster ona gününü 😀
Soran1 yıl😄💪 tamamdır
Cevap sahibi1 yılGüçlü kolları da attın o iş tamam sana güveniyorum iyi geceler efem 😀
Soran1 yıl😌 iyi geceler
1 yılHatun yazdıklarının yarısını okudum geriye kalanını okumaya tenezzül etmedim Sen tepki göstermediğin sürece arsızlaşmaya devam edecektir Sen tepki göstermediğin sürece arsızlaşmaya devam edecektir Bak tekrar yazdım Yazık Edersin kendine ve Evliliğine tekrar yazıyorum tepki göstermediğin sürece arsızlaşmaya devam edecektir o it
111 Yorumla
Soran1 yılYorumunuz icin tesekkurler. gelip bi konuşma yapmadı bir şey demedi henüz. Bir sonraki derse eşimle gitmeyi planlıyorum esime bir şey demeden. Zaten fikir almak için buraya yazdım. Bekleyip bir sonraki ders yine ben tek gidip adam bir şey derse tersleyeyim mi yoksa eşimle mi gideyim de anlasın bunun kararını vermeye çalışıyordum.
- 1 yıl
Eşin ile git 2-3 kez. Ve eşine bir şey deme asla ilk başta. Sonra yalnız git. Yine itlik yaparsa eşine durumu net bir dille öncesi ile birlikte anlat ve içinden geçsin o itin.
Soran1 yılEvet eşim bilmese daha iyi simdilik. Haklısınız. Yaşayıp göreceğiz bakalım süreci
- 1 yıl
Üzme kendini
İt dolu etraf
Sende bir sorun yok
Sadece açık net bir dil kullan ite karşı
Evvela...
İşe yaramazsa eşin el atsın bilahare
Soran1 yılHaklisiniz Teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim
Sonucu şimdiden merak ettim
Sorunun güncelle olur mu
Soran1 yılOlur ama haftaya var kurs beklersiniz biraz
- 1 yıl
Beklerim elbette.
Ufaklığı benim için öpün lütfen olur mu
Soran1 yıl👩👦☺️ öperim. Hürmetler
- 1 yıl
Hürmetler ve saygılar
Ömrün uzun olsun inşallah...
Ufakligin da...
Soran1 yılAmin bil mukabele
- Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı.
1 yılMerhaba geçmiş olsun kafanız karışık durumda daha ayrıntılı konuşmak anlatmak dertleşmek danışmak isterseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım nasıl bir yol izlemeniz konusunda birlikte karar verebiliriz
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim. Buradan yazdım. Bir tavsiyeniz varsa buradan alabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
1 yıladam herhangi bir eyleme gecmedigi sürece üzgünüm ama sadece kafanda kuruyorsun, uzaktan niyet okuyamazsın böyle durumlarda yanlıs anlamıs da olabilirsin. bakislari rahatsiz edici seviyedeyse de bundan rahatsiz oldugunu ona göster aynı sekilde bakısların ve hareketlerinle. bir adım ileri giderse uygun bir dille reddedebilirsin bunu biri duysa nolur duymasa nolur cok normal bir sey.
23 Yorumla
Soran1 yılAynı kursa yeğenim geliyor. Esimin abisinin cocugu. Onu babasi getiriyor kursa. Esimin ailesinin böyle bir durumu duymasını dahi istemem. Benim için çok endise verici. Yorumunuz için teşekkürler
- 1 yıl
anlıyorum böyle bir durumda rahatsızlıgınızı belli etmekten baska careniz yok o halde.
Soran1 yıl🌹 teşekkürler
Gizli Üye(30-35)1 yılEşinle git eşinle el ele tutuş hâlâ devam ederse kursu degistir ya da hocanın olmadığı saat yokmu o saatte olsun kurs evliliğinden önemli değil
32 Yorumla
Soran1 yılKursun kendi programları var ben tam hepsini bilmiyorum ama işte mesela bir gün akşam kadinlar için ders bir gün akşam erkekler için ders var, ben gündüz calisiyorum cocuk da okula gidiyor, akşam saatlerinde bizi bu gruba aldılar , bir sonraki saat daha iyi yüzme bilen cocuk grubu geliyor. Bizim saatte başlangıç seviyesindeki çocuklar var. Bu adam da başlangıç seviyesi başka bir cocuk grubunu eğitiyor. Muhtemelen başka bir akşam olsa yine o başlangıç seviye bir grubu eğitim de olur ya da ona denk gelme ihtimali olur bu sefer adam bi de benim cocugun hocasi olursa 🫣 Yorumunuz için teşekkür ederim. Planim ilk önce önümüzdeki ders yine gidip durumu görmek olacak. Sonra devam ederse eşimle gideceğim. Dediğiniz gibi belki de açıkça belli etmek lazım eşimle elele tutuşup falan (esim birseyden habersizken) evli olduğumu.
Cevap sahibi1 yılHaklısınız rica ederim dikkatli olun evet eşinize söylemeyin ama eşinizle gözükun ikinizin sevgisini görsün yani baktınız hâlâ devam ediyor kurstan alın çocuğu mecbur evliliğiniz daha önemli aileniz daha önemli
1 yılGörmezsen sorun olmaz. Umursamazsan da konuşmaya yeltenmez bence. Umursamamalısın.
19 Yorumla
Soran1 yılYani haklısınız. Ama bir kere tedirgin oldum. bir eylemde, konusmada bulunması bile bu bakışı durdurmak gerektiğini düşünüyorum bilemiyorum. Sagolun yorum icin
Soran1 yıl*bulunmasa bile
- 1 yıl
Yani bir etkileşim yapmaya yeltenmediği sürece bir şey yapmanıza gerek olmadığını düşünüyorum. Uç durumlar her zaman mümkün ama gündelik yaşamda sebep sonuca bakarsak umursamazsan bir süre sonra kendiliğinden uzaklaşır.
Soran1 yılEvet ben de sizlerden fikir almak istedim. Umarım bir eyleme geçmez. Bunu zamana mı bırakmalıyım 1 defa da olsa eşimle mi gitmeliyim sizce
- 1 yıl
Adamın işi gücü var diyorsun. Gerçekten çok gözünüze batan bir durum yoksa kıllandırmayın adamı. Olmadık yere çekilir iş. Hatta kendini alamazsa size de suçlayıcı konuşabilir. Yani takdir sizin ama dediğim gibi daha önce fiziki bir rahatsızlık vermediyse eşinizi, erkeğinizi kıllandırmamanızı öneririm.
Soran1 yılKurs yüzme kursu. Cikista butun cocuklar sicak dus aliyor. Ve anne babalar cocuklari yikayip giydiriyor. Yani 1 defa çocuğumla duş sirasi beklerken o icerdeymis cikinca bizi gördü önümüzdeki kabindeymis tam da üstünde ne havlu ne birsey öyle durdu bana bakıyordu gidip giyinmeye calisiri insan Yani bir an önce ne dikiliyor karşımda Yani zar zor bi kabin bulup girdik iceri. Sonraki ders duslarda karşılaşmaların diye cocugu yikamadim. Direk giydirdim. Cikicaz. O kadar hızlı davrandım ki hocanim dus alıp giyinip yetişmesi imkansiza yakin. Ama bi baktim soyunma odalarının çıkışında durmuş direk yüzüme bakıyor dümdüz uzun uzun. Mecbur o koridordan geçeceğim. Neyse kafamı çevirdim hemen ilerledim. Olduğu yerde durmak yerine karşı duvarın olduğu tarafa gecti Yani ben odan uzak geçebilmek için yaklastigim taraftaki duvar dibine geçip orada durdu. Mecbur geçtim yanından. Bir sonraki ders çıkışı gelirmiş yanima gibi geliyor. Çünkü oldukca cesur davranıyor. Orada o kadar insan var diğer hocalar var. Bu kadar açıkça benimle ilgilenmesi rahatsiz edici oldu benim için. Yani bunlar bir konuşma ya da eylem değil ama. Bilemiyorum. Siz de haklısınız. Eşime şüphe, rahatsizlik vermek de doğru değil.
- 1 yıl
Bu gidişinizde bir daha böyle rahatsız edici hareketlerde bulunursa, eşinizle bu konuyu bahsetmeden izlemeye gidin. Bu konudan bağımsız çocuk istiyor, gelmiyorsun, bak bir kere olsun izle tarzı bahanelerle getirin, izleyin. Şayet bir daha rahatsız hissedeceğiniz bir durum olursa..!
Soran1 yılPeki. Çok teşekkür ederim yorum ve tavsiyeleriniz için. Öyle yapacağım.
- 1 yıl
Benim görüşüm bu yönde. Unutmayın, takdir sizin.
Arzulamış işte sanırım seni kocanla git bir dahaki sefere
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim yorum icin. Eşimle gitmek en mantıklısı gibi duruyor
Gizli Üye(36-45)1 yılBüyütme fazla bakmamaya calıs ve bakısınca somurt yüzünü çevir
11 Yorumla
Soran1 yılTam olarak bunu yapıyorum. Ama adam özellikle karşıma çıkmaya başladı.
1 yılSapik olabilir veya herşeyi şahsi algiliyordur bir dahakine eşinle git uzak durmasi gerektiğini anlasin ya da çocuğu alacaksın kurstan mecbur
13 Yorumla
Soran1 yılEvet şahsi algiladigini fark ettim ne yazikki eşimle gitmek daha iyi olacak gibi. Devamını yaşayıp göreceğiz artık. Insallah bu sacmalik biter bu sekilde. Yorumunuz için teşekkür ederim.
- 1 yıl
Evet eşine durumdan bahsetme durduk yere kavga çıkmasın bu işler sikintili biraz kan bile dökülebilir sadece evli olduğunu bilmesi yeterli, rica ederim
Soran1 yılEvet ona anlatmayı düşünmüyorum haklısınız. Tekrar teşekkürler
Seni arzulamis olsa gerek, eşinden eksiklik hissediyorsan karşılık ver hissetmiyorsan bir dahakine rahatsızlığını dile getir
06 Yorumla
Soran1 yılKarşılık verecek olsam bu gerginliği yaşamam. Ben önce Allahtan korkarım. Sonra eşimi kırmaktan. Henüz bir eyleme gecmedi kendi kendime gidip tersleyemem. Yorum için teşekkürler. Eşimle gitmeyi planlıyorum kursa devamını göreceğiz bakalım. Umarım anlar.
Soran1 yılYani bide sonrası var... esime tabiki anlatmayacagim. Onun haberi olmadan gidip yanyana oturacagiz diye düşündüm. Anlayan zaten anlamaz mi esimle gittigimde. Ama hadi 1 defa eşimle gittim ama sonra eşim yanımda olmayacak sonra ne olacak bilmiyorum umarım eşimle gittiğimde aklini başına toplar.
Soran1 yılDoğrudur. Esimin abisinin cocugu da aynı kursa geliyor babasıyla. Esimin ailesinin herhangi bir şey duyması ihtimali beni tedirgin etti. Belki dediğiniz gibi ben fazla gerginim. Teşekkürler yorumunuz icin
Gizli Üye(36-45)1 yılSen yanlış anlıyor olabilir misin yani panik yapıyorsun ve belki de o da onun dikkatini çekmiştir
125 Yorumla
Soran1 yılYani evet panik yapiyorum ama dikkatini çekti diye insanın karşısına dikilip o kisiye dönüp uzun uzun kimildamadan bakar mısınız siz dikkatinizi çekti diye? Sadece arada göz göze gelir ya da biraz daha dikkatli bakar sonra umursamaz geçer gider yani. Ben mi yanlış düşünüyorum bilemedim. Üstelik cocuklu bir kadınım neden bi erkek yanimda cocugum varken karşıma 2 defa dikilip açıkça gözümün içine baksın bilmiyorum ki
Cevap sahibi1 yılHer gün oluyor mu kurs
Soran1 yılYol haftada 2 defa
Soran1 yılYok
Cevap sahibi1 yılTepki göstereceğin bir durum oluşursa çekinme niye bakıyorsunuz vs diye söyleyebilirsin
Soran1 yılPeki. Teşekkür ederim buraya yazmadan önce tereddüt ediyordum hani ben yanlış anlaşılırsam diye ama müdahale etmek en iyisi
Cevap sahibi1 yılEtmezsen cesaret bulur
Cevap sahibi1 yılSen dikkatini neden çektin onun sadece sana mı ilgili bu kadar
Soran1 yılSürekli cocuga bakmadım gözümü dikip 1 saat cocugu izlemek ne kadar mümkün yani ben de diğer öğrenci gruplarina bakiyordum. Bizim hoca bayan onu da izliyorum ama üzerine alınmıyor beni niye izliyorlar diye. Başka erkek hocalar da var onlara da bakıyorum gruplari izliyorum cocuklari izliyorum. Buna da baktım yani inkar etmiyorum izledim cocuklarla tek tek ilgileniyor ne güzel falan diye. Ama demekki yanlış yapmışım. Bi kaç defa ben ona bakarken göz göze geldik. Ondan beridir kafası hep ben bakiyor muyum diye bana çevrildi. Ama ben sonra bakmadım fark edince yanlış anladığını. Telefona bakıyorum cocuga bakıyorum ama görüyorum arada bana baktığını. Diyorum ya sacma sapan bir şey yani. Nereden cesaret aldı bilmem. Orada izleyen tek kişi ben değilim ki. Bir sürü anne var baba var. O zaman asıl bayan hocalar alınsın mayolu giriyorlar suya babalar çocuklara ders verirken onları izliyor. Ne bileyim bu hoca duygusal boşlukta falan herhalde ya da kendine iş arıyor. karşıma çıkıp uzun bakmaya başladı. Belki ben de hata yani
Soran1 yılBilmiyorum ki hiç tanıdığım biri değil adını bile bilmiyorum. Başkasına bakıp bakmadığını da bilemem. Genc adam illa vardır birileri yani
Cevap sahibi1 yılAçık mısın kapalı mo
Soran1 yılCevap veririm ama bunu sorman tedirgin etti sen misin yoksa o 😅 önce sen cevap ver spor hocasi falan değilsin dimi
Cevap sahibi1 yılO olsam bunları sorar mıyım sence
Soran1 yıl🤷 bilmiyorum. Sormazdin herhalde. Kapalıyım.
Cevap sahibi1 yılGizliden çıksam yazar mısın?
Soran1 yılKapalıyım dedikten sonra bunu yazman ilginç geldi. Normalde kimseyle özelden konuşmam. Yazayim bakalim ne diyeceksiniz merak ettim.
Cevap sahibi1 yılBurada mısın
Soran1 yılBuradayım
Cevap sahibi1 yılÇıkayım mı gizliden
Soran1 yılBana ne yahu sen dedin ister çık ister çıkma ben de önemli bir şey diycen sandım yazacaktim
Cevap sahibi1 yılİstek atarsın bekliyorum
Cevap sahibi1 yılNiye engelledin yanlış ifadem mi oldu
Soran1 yılKonuşma bittigi icin. Kendime bir arkadaş aramıyorum. Sürekli konuşacak degiliz. Teşekkürler.
Cevap sahibi1 yılAmacım rahatsız etmek değildi
Cevap sahibi1 yılTekrar konuşma fırsatı verir misin
Eşinle birlikte gidin bu kez
126 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapacağım inşallah teşekkür ederim yorum için.
Soran1 yılEşim sehir dışında yaşıyor. Anlatsam kafaya takar. Oğlun senin onu kursta izlemeni istiyor seni özlemiş falan diyeceğim. Şimdilik anlatmasam daha iyi olur diye düşünüyorum ama bilemiyorum yine de eşim yanımıza gelse de mecbur tekrar geri dönecek geldikten birkac gün sonra. Bu düşünceyle biraz rahatsız olacaktır.
Soran1 yılKendi bir şey demeden gidip bir şey söylemeyi pek doğru bulmadım. Ama şey mi yapsam acaba yine uzun uzun baktığını fark ettiğimde uzaktan elimi mi göstersem evlilik yüzüğünü falan. Şimdi sadece bakiyor diye gidip evliyim demek beni biraz tuhaf bir duruma düşürmez mi?
Soran1 yılBelki de ama ben o kadar gözü kara bi tip değilim. Aynı kursa yeğenim geliyor babasıyla. Olay büyümeden halletme yollarını arıyorum. Bir ders daha hak tanımaya karar verdim. Yine benzer durum olursa eşimle gideceğim. Anlamazsa ya cocugu kurstan alırım. Ya da sizin taktik " ne bakıyorsun kardeş hayırdır " asamasina geçmek lazım 🤷
Soran1 yılUmarım 🤷 sagolun
Soran1 yılYok şimdi ara tatil ya okulların cocuklarla esimin yanına geldik bu hafta gitmeyeceğiz. Tatil sonrası sali günü var kurs
Soran1 yılEvet
Soran1 yılBiz memuruz. Bazen rutin iyidir. Ben kendim İstanbulluy
Soran1 yılIstanbulluyum ailem orada. Ben senelerdir eşimle gezip duruyorum sehir sehir. Böyle insanın içinde bir şey kırılıyor Böyle bir hayatta. Bir yere ait olamıyorsun 2 senede bir tasiniyoruz. Bana da zor çocuklara da zor. Bazen işte böyle eş durumu yapamıyoruz ayri gayri düşüyoruz istifa etsek ayri dert hayat pahalı yani çocuklara imkan sağlamaya çalışıyoruz. Gezmek için sehir disi, yurttaşı evet güzel. Ama benim gibi bir hayatı tavsiye etmezdim. Zor...
Soran1 yıl* Yurt dışı yazacaktim
Soran1 yılYani ne is yaptigimizi detay vermek istemiyorum kusura bakmayın lütfen. Asker değil ama. Eşim meslekte yükselmek istedi hep sürekli statü yükseldikçe atamalar oluyor sürekli. Şimdi doğu görevi düştü ona. Tabi ben cocuklar falan derken işe pek önem vermedim diyelim sınav falan hiç denemedim. Statü farki falan derken ara ara eş durumu yapamıyoruz.
Soran1 yılHaklısınız arada bir olunca ya da tatil, seyahat düşüncesiyle tebdili mekan iyidir. İnsana tecrübe katıyor geliştiriyor. umarım gönlünüzce seyahat etme imkanlariniz oluşur sizin de en hayırlı sekilde
Soran1 yılİşle ilgilenemedim derken calisiyirum memurum da. Hani yükselmeye çabalamadim. O hep sınavlara girdi ben girmedim. Doğum izni kreş falan derken büyüttük işte çok şükür onları da. Ama sürekli ilgi alaka koruma vermek evet zor ne yapalım gülü seven dikenine katlaniyor
Soran1 yılBen kaçtım iyi geceler 👋 yorumlar için teşekkürler. Önümüzdeki süreçte bakalım yazarim olmazsa haftaya ne oldu ne olacak belki tekrar tavsiye isterim hoscakalin
Soran1 yılTeşekkürler 🙋♀️
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEsinizle gidin bir an once
11 Yorumla
Soran1 yılEvet buradaki çoğu yorumdan anladigima göre de en iyisi bu olacak gibi. Teşekkür ederim yorum icin
adamın gözlerinin içine sert bak uzaklasır
09 Yorumla
Soran1 yılHiç zannetmiyorum. Bakışımı bekliyor resmen. Kafasını çevirmeye tenezzül bile etmiyor. Yorum için sagolun
Soran1 yılCocugu kurstan alabilirim. Ama bu şu an en son seçenek kafamda. Sikayet etsem bu sefer deli veya takintili konuma düşen ben olurum. Adam inkar etse ne diyeceğim. Daha rezil bir duruma düşmek var işin ucunda.
Soran1 yılYorumunuz ve teklifiniz için teşekkürler. Buradan yazmak benim için daha uygun. Adam benden genc belli yani. Ben 33 yasindayim. Hiç tanımıyorum ismini bile bilmiyorum ama olsa olsa 27 yasinda falandır
Soran1 yılCevaplardan da yaptığım çıkarımla eşimle gitmek daha iyi olacak gibi görünüyor
Soran1 yılBakalim önümüzdeki ders son ders mi olacak yoksa duracak mi duruma göre alacagim cocugu.
Eşinle git
10 Yorumla
1 yılKonuşalım?
12 Yorumla
Soran1 yılBuradan konuşabilirsiniz. Tavsiyeniz varsa dinliyorum.
- 1 yıl
Çok uzun
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne