Başım belada galiba akıl verin?

Yakin zamanda sacma sapan bir durumun içine düştüm ve akıl almaya ihtiyacım var. Evliyim ve 2 cocugum var. Cocuklarimdan birisi spor kursuna gidiyor. Ortamda pek çok öğrenci grubu var ve veliler cocuklari ders boyunca (1 saat) izleyebiliyor. Eşim isi geregi uzakta yasiyor ve kursa hic gelmedi cocugu kursa hep ben götürüyorum. Ders esnasinda 1 saat sürekli gözünü ayirmadan cocuga bakmak pek mümkün değil. Tabiki Ben de saga sola, diger gruplara, ogrencilere, hocalara falan bakiyorum. Erkek hocalardan biri benim saga sola bakışlarımı kendisiyle ilgili algiladi ne yazık ki. Son zamanlarda o kadar çocukla ugrasirken bile gözleri hep bende. Sürekli bakislarimizin karşılaşmasından bunaldım artık telefona bakıyorum hep ama arada cocuga bakmak için kafamı kaldırınca yine illaki herifle göz göze geliyoruz. Daha önce koridorlarda hic karsilasmadigim adam birkaç seferdir cocuklarin soyunma odasının çıkışında karşıma çıkıp bana uzun uzun bakiyor. Ben alelacele cocugu giydirip apar topar çıkmaya calisiyorum kurstan ama o hep yanından geçmek zorunda kalacağım şekilde duruyor koridorda. Cocuk kursu seviyor sporu sevsin saglikli atletik bir yapisi olsun istedim hep zaten çocuklarımın ortamı seviyor kendi hocasını seviyor. Onu kurstan almak istemiyorum ama bu durumdan çok bunaldım. Adam cüretkar yanımda cocugum olduğu halde uzun uzun bakiyor yarın bir gün yanima gelip bir şey derse ne yapacağım. Kursta ismime bir leke gelsin de istemem. Bir daha ki derse eşimle mi gideyim, cocugu kurstan mi alayım, bir şey demesini bekleyip tersleyeyim mi ne yapayım çok gerginim. Yani belli ki ben ondan büyüğüm, yanimda cocugum var, sade giyinen makyaj yapmayan dikkat çekmeyen normal biriyim. Ne diye bakıp duruyor anlamadim. Sapık mıdır? Beni mi Sapık zannetti yani sinirlerim bozuk. Akıl verin lütfen

Başım belada galiba akıl verin?