Aile & Toplum Sizden küçüklerin abla veya abi demesi hoşunuza gidiyor mu? Blacksksksk Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Benim gidiyor.🙃 Güncellemeler1 yıl Abla diyeceksiniz. shfhghfh Sizden küçüklerin abla veya abi demesi hoşunuza gidiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yaşça küçük olanlar diyebilir de arada 2 3 yaş varsa denmesini istemiyorum kendimi yaşlı gibi hissediyorum :D 1 0 Yorumla
_kdrygt_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ben çocukların demesinden hoşlanıyorum daha çok.Benden büyüklere abi, abla demek gibi de bi derdim yok, arkadaş gibiyiz. 1 0 Yorumla
BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Garipsiyorum şu an, nereye gidersem abi diyordum artık tam tersine döndü olay. Yaşlanmadan yaşlandık beee... 1 0 Yorumla
leyla2100000 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Benden büyüklerin bana abla demesi sinirimi bozuyor geçen markette 50 yasindaki teyzenin bna abla demesi gibi 😏😏 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Maks kaç yaş küçük olmalı sana abla demesi için birinin 1 4 Yorumla Blacksksksk 1 yıl 4-4 Yorumla Blacksksksk 1 yıl Ay 5 fjjf Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam o zaman abla :D Yorumla Blacksksksk 1 yıl Aferim ablacığımjfjfjfj Yorumla
pattadanak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 69% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yaşlı hissettiriyor. Özellikle arkadaşlarımın kendi çocuklarına hadi amcana merhaba de demeleri çıldırtıyor 1 0 Yorumla
Gündüzsadece Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Bak ben problem etmiyorum bana abi de diyorlar kanka da diyorlar kral da diyorlar tipime göre yaşım biraz kötü gösteriyor belki ondandır 1 0 Yorumla
İcannnnnn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Onda sorun yok da aynı yaş ve büyüklerin abi demesi sıkıntı. Özellikle kızlar abi diyince bende abla diyorum. 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 46% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yok be benden küçük bile olsa 5 yaşındaki çocuk bile bana ismimle hitap etsin ya öyle daha güzel bence 😂🤣🤣 1 0 Yorumla
Nurylmazq Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Gidiyor bir anda nasihat vermeye başlamak hele immh tadından yenmez. d 2 0 Yorumla
Predetor Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 78% 1 yıl Hoşuma gitmiyor büyüdüğümü görmek beni sevindirmiyor 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. Saygı iyi bir şeydir yani iyi anlamda söyleniyor ise hoşuma gider tabi ki 1 0 Yorumla
MetinOzgur Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Elbette gider. Büyüğünü bilen. Büyüğünden büyüktür. 1 0 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Hayır ya bana kardeşim bile abla demedi zoruma gidiyor kimse demesin gerek yok 1 0 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Evet güzel oluyo ama sevdiğim kız bana abi deyince üzülürüm 🤕 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Vana genelde benden büyük kızlar abi diyor. Geçen markette kasiyer kız 25 yaş civarındaydı. Bana abi dedi. Ben ise 20 yaşındayım 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Bana at kafası denmesi daha çok hoşuma gidiyor 1 1 Yorumla Blacksksksk 1 yıl Anlıyorum alessapl Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Canı nasıl isterse öyle desin 1 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ablacımmmmmm😅🤣😅🤣 Yorumla Blacksksksk 1 yıl Guzumdhfgghk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Guzum mu Yorumla
Yalnız1ben Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hey ahali yaşlandınız, kabul edin sndjdnsn 1 0 Yorumla
sarışın97 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı. Gidiyor hele ufak cocuksa 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Gitmiyor hoşlanmıyorum ben abi abla olaylarından 1 0 Yorumla
Knightdark Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 517 cevap paylaştı. Diyebilir bir sakınca yok 1 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benden küçük zaten 13 15 yaşındaki veletler 1 3 Yorumla Pool34 1 yıl Sende çok büyük sayılmazsin 😁 Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Aşkolsun 13 ile 18 bir mı alındım 😑 Yorumla Pool34 1 yıl Doğru dedin, baya fark var arada Yorumla
Gokhanclsknn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 38% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı. hayır yaşlandığımı hissediyorum 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok da önemli değil ya benim için 1 0 Yorumla
DOQUZ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Gidiyor teyze 1 4 Yorumla Blacksksksk 1 yıl 33 sün amca sen Yorumla DOQUZ 1 yıl 18 im abla Yorumla Blacksksksk 1 yıl Kesinjfjfjfj Yorumla DOQUZ 1 yıl 18 buçuk Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Umrumda olan bir şey değil 1 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Fark etmez ama saygı önemli 1 0 Yorumla
Sosyetekemal Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yaşlandık be ismini okuyamadığım garı 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 880 cevap paylaştı. gitmiyor 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. fark etmiyor 1 0 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet abla 1 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gitmiyor 1 1 Yorumla cakir2607 1 yıl Daha gençsin ne ablası Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı. arada gider 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Yaşça küçük olanlar diyebilir de arada 2 3 yaş varsa denmesini istemiyorum kendimi yaşlı gibi hissediyorum :D
Ben çocukların demesinden hoşlanıyorum daha çok.
Benden büyüklere abi, abla demek gibi de bi derdim yok, arkadaş gibiyiz.
Garipsiyorum şu an, nereye gidersem abi diyordum artık tam tersine döndü olay. Yaşlanmadan yaşlandık beee...
Benden büyüklerin bana abla demesi sinirimi bozuyor geçen markette 50 yasindaki teyzenin bna abla demesi gibi 😏😏
Maks kaç yaş küçük olmalı sana abla demesi için birinin
4-4
Ay 5 fjjf
Tamam o zaman abla :D
Aferim ablacığımjfjfjfj
Yaşlı hissettiriyor. Özellikle arkadaşlarımın kendi çocuklarına hadi amcana merhaba de demeleri çıldırtıyor
Bak ben problem etmiyorum bana abi de diyorlar kanka da diyorlar kral da diyorlar tipime göre yaşım biraz kötü gösteriyor belki ondandır
Onda sorun yok da aynı yaş ve büyüklerin abi demesi sıkıntı. Özellikle kızlar abi diyince bende abla diyorum.
Yok be benden küçük bile olsa 5 yaşındaki çocuk bile bana ismimle hitap etsin ya öyle daha güzel bence 😂🤣🤣
Gidiyor bir anda nasihat vermeye başlamak hele immh tadından yenmez. d
Hoşuma gitmiyor büyüdüğümü görmek beni sevindirmiyor
Saygı iyi bir şeydir yani iyi anlamda söyleniyor ise hoşuma gider tabi ki
Elbette gider. Büyüğünü bilen. Büyüğünden büyüktür.
Hayır ya bana kardeşim bile abla demedi zoruma gidiyor kimse demesin gerek yok
Evet güzel oluyo ama sevdiğim kız bana abi deyince üzülürüm 🤕
Vana genelde benden büyük kızlar abi diyor. Geçen markette kasiyer kız 25 yaş civarındaydı. Bana abi dedi. Ben ise 20 yaşındayım
Bana at kafası denmesi daha çok hoşuma gidiyor
Anlıyorum alessapl
Canı nasıl isterse öyle desin
Ablacımmmmmm😅🤣😅🤣
Guzumdhfgghk
Guzum mu
Gitmiyor ya o kadar yaslimiyim ben
Hey ahali yaşlandınız, kabul edin sndjdnsn
Takılmam böyle şeylere desinler
Gidiyor hele ufak cocuksa
Gitmiyor hoşlanmıyorum ben abi abla olaylarından
Diyebilir bir sakınca yok