Altın bu kadar pahalı olmasa beraber kardeş gibi büyüdüğün kuzenine altın takman doğru olurdu. İstersen para tak sonrasında evine giderken güzel bir ev hediyesi götürürsün bu şekilde telefi edersin
gerekir tabii ki yaşla ne alakası var? altın ona destek olmak için takılır beraber büyüdüğün insana tabii ki takman gerekir, sorman düşünmen bile yanlış
Çeyrek altın takamıyorsan gram altın tak Zaten gram altın 100 dolar hemen hemen aynı Bunları da takamıyorsan 50 dolar tak Bundan sonrası da 20 dolar zaten Durumuna göre ayarla işte
Hiçbir düğünde hiç kimseye altın, para vs takmamız gerekmez. He durumumuz müsaitse her akrabamıza takabiliriz elbette. Evlenene yardım etmek büyük sevap sonuçta
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
2 ay
Ailenden ayrı evde kalıyorsan takmalısın, yoksa takmayabilirsin. Yalnız sen evlenince o da sana getirir.
En iyisi takma. Cunku aile aliyor cogu ailede. Ne doye ondan geleni ailen alsin? Ailenin alacagi altini sen niye takasin. Cok istiyorsa ailene deki almam lazim. Onkar alsinlar sana versinler sen tak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Altın pahalı para tak çoğu kişi de artık öyle yapıyor. Ayıp olmaz yani yorumlara bakma
Detayı okurken şu şekilde okudum.
beraber yürüdük biz bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmurda...
Beraber okuduk aynı okulda şimdi düğününde altın taksam ayıp olur mu 😃
Olmaz olmaz bu iş olamaz diye cevap verecektim ama olur neden olmasın samimiyet bütçemizi göre belirlenemez gücün neye yetiyorsa onu takarsın...
Altın bu kadar pahalı olmasa beraber kardeş gibi büyüdüğün kuzenine altın takman doğru olurdu. İstersen para tak sonrasında evine giderken güzel bir ev hediyesi götürürsün bu şekilde telefi edersin
gerekir tabii ki yaşla ne alakası var? altın ona destek olmak için takılır beraber büyüdüğün insana tabii ki takman gerekir, sorman düşünmen bile yanlış
Çeyrek altın takamıyorsan gram altın tak
Zaten gram altın 100 dolar hemen hemen aynı Bunları da takamıyorsan 50 dolar tak
Bundan sonrası da 20 dolar zaten
Durumuna göre ayarla işte
Hiçbir düğünde hiç kimseye altın, para vs takmamız gerekmez. He durumumuz müsaitse her akrabamıza takabiliriz elbette. Evlenene yardım etmek büyük sevap sonuçta
Ailenden ayrı evde kalıyorsan takmalısın, yoksa takmayabilirsin. Yalnız sen evlenince o da sana getirir.
Ailemle yaşıyorum
Adetlerimize göre genelde gerekmez.
Ben benimle yaşıt kuzenlerime takılan paralardan aşırıyorum :O
Paran varsa tak namın olur yoksa da hediye al evine git sonradan
Olmaz niye olsun normal bir hediye al gitsin gitmeniz bile yeterli bence
Evet ayıp olur bence. Küçük de olsa bir altın alman yakışır.
Bence paran varsa tak paran yoksa çok kasma
Gerekir yani maddi durumunuz yetiyorsa takın ama para da takabilirsiniz.
Takabilirsin bence oldukça yakın görünüyorsunuz zarar gelmez, sen evlendiğinde de o takar
Ödünç değil mi en nihayetinde alırsın yakında geri tak geç. Namın yürüsün
Eğer maddi durumun yeterliyse altın takmanda fayda var derim tabi karar senin
En iyisi takma. Cunku aile aliyor cogu ailede. Ne doye ondan geleni ailen alsin? Ailenin alacagi altini sen niye takasin. Cok istiyorsa ailene deki almam lazim. Onkar alsinlar sana versinler sen tak
E tak bir zahmet kaç yaşındasın
27
Yok yani imali şekilde düşün kaç yaşında insansın gibi
Eğer ki geri getirecekse tak gadası
Hiç sanmıyorum benim kadar düşünceli birisi değil dksj
200lira tak gitsin :d
Altın yerine para tak..
Gram altın tak yav
Yaşla ne alakası var
Ne bileyim ben
Ailenle yasıyosan gerekmez
Kuzenin neticede bence altın takman şart