Sizce bu insanlara nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım beni kızdırıp bu durumla gülüp eğlenmek hoşlarına gidiyor o an sinirlenmem gülüp zevk alıyorlar bu durumdan rahatsız olduğunu belirttiğim halde aynılarını yapıyorlar ne yapmalıyım küfür edesim geliyor bazen
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiç umursama şaka yaptiklarinda sinirlenme bile yokmuş gibi davran isinle ilgilen sen sinirlenmeyince zevki kalmaz bırakırlar zamanla hatta hastaymış gibi yap durgun ol sebebin olur
Onu da yaptım daha önce dön dolaş yine aynısı oluyor
Sana sakalasan kişiler erkekmi
Biri 40 yaşında evli çocuklu bayan diğeri 21 yaşında erkek
Arkamdan da alınıyor dur kızdıralım diyorlarmış
Sen bunları ilişki yaşıyo diye dedikodu çıkar bisekilde not falan yaz biyere ama senden çıktığı bilinmesin veya gizli numaradan kadının kocasını ara işyerinde biriyle ilişki yaşıyo de o zaman birbirlerinden mecbur uzak dururlar böylece sana kaynayamazlar ama bidaha yapma dediklerimi ayrılırlar gerçekten yazık olur
Yok canım onu yaparsam yaptığım ortaya çıkar ben sıkıntıya girerim
Çıkmaz başka birinin numarasından özel numaradan ararsın ama karısının iste olduğu bi vakit kadın seni sesinden tanimasin diye iş yerinde genç bi çocukla ilişkileri var sahip çık karına falan dersin bişey olmaz haketmisler bunu çoktan
Yok bacım bunlar uğraşır savcılığa vermeye filan kalkarlar
Kimse uğraşmaz o kadarcik şeyden
Valla bu kadın uğraşır eşi de uğraşır fena bir kadın
Demek ki sert ve dikkate alınacak ölçüde yapmıyorsun.
Yapım yumuşak olduğu için zaten böyle yapıyorlar rahatsız olduğumu bildikleri halde
Karşına çekip ciddi bir şekilde bu konuyu konuşabilirsin. Yapın yumuşak olabilir karşındaki insanlara karşı da sınırını belli edebilirsin.
Söyledim canım ama hiç umurlarında değil tartışma çıksa bile ertesi gün yine aynılar
Söyledin ama nasıl söyledin? Bir insanın üzerine bu kadar çok gelinmesi için biraz dişini çıkarmaması gerekir. Bir yerde bir eksikliğin var, onu bulman lazım. Uyardıktan sonra bu davranışı sergilemelerine rağmen onlarla konuşuyor musun? Vs vs altında birçok neden yatmalı
Ben hep güzellikle çözülsün diye uğraştım bugüne kadar ama bunlar iyilikten anladığı yok
Bazı şeyler güzellikle çözülemez. Gerekiyorsa bağır, anladıkları dil buymuş demek ki. İki gülecekler diye kimsenin soytarısı olmak zorunda değilsin.
Doğru söylüyorsun bağırınca birden kavgaya çeviriyorlar ama bende bu durumdan rahatsızım artık bir şeyler yapmam lazım ya da aldırma cevap dönme diyor annem filan karşılık vermezsen bıkarlar susarlar diyor
Sinir olduğumu belli etme. Umursamam birazda
Tartışmak kavga yapmak ta istemiyorum
Bende genelde öyleyim. Ama lakaitler çok işte.