Boşanma ve fotoğraf?

Boşanma aşamasındayız kocam ile boşanmak isteyen o sorumluluk alamadığı için 3 yaşım da çocuğumuz var ve kocamın durumu çok iyi fakat kızımızı hiç sormuyor nafakayı bile düzenli yatırabilir ama yatırmıyor beni bezdirmek için bir an önce bir şey istemiyim boşanayım istiyor hayatın da biri var diye de şüphe ediyorum 2021 yılından beri bu durumdayız ve 2022 yılında mahkeme açtı bir erkek bu kadar uzun bir sürede yanlız olmaz herhalde ben de anlaşmalı boşanmak için ev istedim kızımın düzeni ve yaşamı için ama kabul etmedi asla diyor almam alabilecek durumda alması için ne yapıyım sosyal medya da düğün fotoğrafımızı ve evlilik cüzdanımızı paylaşsam mı dediğimi yapması için ben geçen sene yazın annemin yanına geldim üvey babam var kocam da biliyor ev eşyalarını da ablaları ve kendileri araların da paylaşmışlar ben de bir kaç şey aldım evden ayrılırken ama çoğunluk evde kaldı beyaz eşya vs. Vs. Şimdi ben kooccaamı nasıl ikna edebilirim ev için benim ile konuşmuyor fotoğraf falan paylaşsam herkese açık ne düşünüyorsunuz?
Boşanma ve fotoğraf?