Aile & Toplum SÜPER KAHRAMANLAR MI SÜPER KÖTÜLER Mİ? KALBİDOLU01 Takip Et Xper 2 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor TARAFINI SEÇ!!!SİZCE HANGİSİ DAHA GÜÇLÜ Ben süper kötüleri seçiyorum joker ve harley Quiin favori ikilim 😍 ❤️ 💌 SÜPER KAHRAMANLAR SÜPER KÖTÜLER Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç SÜPER KAHRAMANLAR MI SÜPER KÖTÜLER Mİ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kahraman ama böyle gezcem https://www.youtube.com/embed/d9BF1JvzE7I 2 8 Yorumla KALBİDOLU01 1 yıl Vayyy tarz sahibi süper kahraman güzelmiş😄 Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl Tabi ne sandın bizde öyle kıyafete gerek yok😅 Yorumla KALBİDOLU01 1 yıl Güzel siyah en iyisi asil gösteriyor ve şık erkeğe kadına çok yakışıyor Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl Ayn öyle severiz zevk meselesi tabi Yorumla KALBİDOLU01 1 yıl Evet Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl 😏🙏👍 Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl Eyw harley beğendin sanırım tarzimi 😎 senin tarzda iyi Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl 👍. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Süper kahramanlar 1 1 Yorumla KALBİDOLU01 1 yıl Güzel 😊
Dearhead Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiçbiri güçlü değil hepsi Embesil Emo beynine sahip varlıklar. Güçlü olan kurgusal olmayan türlerdir 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Süper kahramanlar diyorum 1 1 Yorumla KALBİDOLU01 1 yıl Güzel 😊 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. devamlı batmanden dayak yiyor 0 9 Yorumla KALBİDOLU01 1 yıl Kimden bahsediyorsun Joker'i söylüyorsan bozuşuruz Yorumla raif1923 1 yıl joker dayak yemiyor o devamlı 1 yolunu bulup kaçıyor Harley hep öne çıkıyor Batmanda tek tokatla bayıltıyor Yorumla KALBİDOLU01 1 yıl Evet çünkü o erkek ve iri yarı biri benim biricik narin harley Quiinime el kaldırıyor kadına el kalkmaz 🤕😕nasıl bir kahraman bu hiç anlamıyorum hıh 😒 Yorumla raif1923 1 yıl evet senin üstün ede efsanevi beyzbol sopasıyla yürüse sen ne yaparsın ya kaçarsın ya da batman gibi tokatla bayıltırsın yoksa beyzbol sopasıyla döver seni Yorumla KALBİDOLU01 1 yıl Hahaha 😂 😂 yürü be kızım kim tutar seni Yorumla raif1923 1 yıl JOKERden başka Yorumla KALBİDOLU01 1 yıl Joker 😍 dedin eridim 😺 Yorumla raif1923 1 yıl manyak falan ama karizması süper Yorumla KALBİDOLU01 1 yıl Evet ya 😍🤡💚yakışıklı katil 😍💚 Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Spider man 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar