Gülümsemek her zaman mutlu olduğumuzu göstermez; bazen insan akıl sağlığını korumak için güler. Bu yüzden, gülümsemek bir mucize sayılabilir mi? 🧐

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gülümsemek her zaman mutlu olduğumuzu göstermez; bazen insan akıl sağlığını korumak için güler. Bu yüzden, gülümsemek bir mucize sayılabilir mi? 🧐

Gülümsemek bu toplum için de ne kadar zor olsa dahi gülümsemek gerekir. Hem maliyeti sıfır hem gülümsemek bulaşan bir eylem içten gelen bir güç ⚡. Toplumda bu zor çünkü" kadın gülümsemez , ayıptır, kadın oturaklı olur, kadın dans etmez " gibi yargılar var. Kadın kadındır her şeyi yapmaya hakkı var, güler de dans eder de kimene 🎗🌼
Mucize gibi ama aslında değil.
Detayda çok güzel bir noktaya değinmişsin. "bazen insan akıl sağlığını korumak için güler." Doğru. Hatta bunu da istemsizce yapar.
Beyin bunu kendi kendine geliştirmiştir bir koruma mekanizması olarak. Peki neden? Çünkü bu olduğunda iyi bir şey olmuş, varmış gibi hormon salgılanır. Bir noktada "sinirden gülme" durumu olur ki bu son hızla giderken frene basmak gibi olur. Harika bir özellik.
Normalde de bir süre gülümserseniz sebepsiz yere mutlu olduğunuzu görürsünüz. Yani kendi mucize değil ama etkisi mucize. Asıl mucize olan ise beyin.
Gülümsetmeyi bilen insan olursa mucize değil. İnşallah öyle insanlar ile karşı karşıya geliriz.
İnşallah
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim
Cevap
14Cevap
ben gülmüyorum hiç
Mucize mi değil mi bilemem ama ben gülmeyi seviyorum. İllaki bir şey olması da gerekmiyor daha iyi hissedebilmek için bile gülümserim her zaman.
Gülümsemeler değilde içten bir gülümseme görmek bir mucize
gülümsemeni sağlıyan birileri olursa değil tabi
gün içinde çok gülümsüyorum. akşamda KS ahalisi gülümsetiyor.
Eğer öyleyse mucizeler yaşıyorum :D
😂😂😂
Bu devirde değil bu ülkede gülümsemek mucize mi demek. istediniz galiba evet
Aynen mucize ötesi haha
Mucize olmasa bile büyük bir hazine
Mucize olmasaydı kimse gülmezlerdi..
Değil gülecek çok şey var mesela Cahiller
Ağlarım hatıra geldikçe gülüştüklerimiz..
Hayır komik şeyler de oluyor
Gülebilmek çok zor
Hayır gülmek iyidir
Gerçekten evet
Sanırım biraz öyle
Sanırım öyle 🙂
Protesto.
güleç insan göremiyorum ben artık
Değil.
Çok zor
Mucize değil ama zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?