Selamlar bir yıldır evliyim. Eşim sinirlenince masaya vuruyor daha sonra oturduğum yere gelip bana tokat işareti gösteriyor. bu eylemin yanlış olduğunu söylüyorum fakat eşim gayet normal olduğunu düşünüyor vurmadığı için bu eylemin normal olduğunu söylüyor. Bense bir gün o tokat işareti ne zaman yüzüme vuracak diye endişeleniyorum. Sizce de masum bir hareket mi yoksa psikolojik şiddet mi?
Eşim sinirlenince bana tokat atacakmış gibi tokat işareti yapıyor fakat vurmuyor?
Bu psikolojik şiddet resmen 🤦 onunla otur konuş uyar , hu boyle olmaz bir derdi varsa insan gibi konuşsun 🤦 yoksa ilk fırsatta topla eşyalarını babaevine git boşanma davası aç çünkü öfke kontrolü de zayıf bu kişinin , bir gün gerçekten dayak yiyince umarım aklın başına gelmez 🤦
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Eşimle konuştum bu davranışın yanlış olduğunu söyledim fakat çok normal bir şey olduğunu söyledi. vurmadığı taktirde bunlar normalmiş ben fazla duygusal olduğum için onun bu hareketini ağlayıp karşılık veriyormuşum
Bu normal bir şey ise sana ya da ona cidden bir mantık dersi vermek lazım 🤦 otur bir daha konuş ültimatom ver , bir kez daha böyle yaparsa sonucuna katlanması gerektiğini anlat 🤦
Bugünkü konu arabamızı arkadaşına veriyor musun diye sordum. Sinirlendi. Ben de evli olduğumuz süre zarfında birbirimize hesap vermek zorundayız o araba ikimizin de dedim. Sonrasında masaya vurup tokat atacakmış gibi işaret gösterdi.
Aynen beni bastırmaya çalışıyor. Ayrıca kopegimiz var. Eşim sinirlenince köpeği de dövüyor. Neden vurduğunu sordugumda köpeği terbiye ediyorum diyor fakat kopegimiz süs köpeği ve küçük