Arada gidiyorum kalıyorum yanlarında, davet ediyorlar, geceyi birlikte geçiriyoruz, bazen evli arkadaşlarımı yemeğe çağırıyorum, bende kalıyorlar, gayet keyifli oluyor yani, bir mahsuru yok bence 😍
Çok kocası yürüyen oldu zamanında hiçbir yerde kalmam, evde eşi varsa kahve içmeye bile çağırsa gitmiyorum. Bazı adamlar çok öküz oluyor karısının yanında utanmadan çok güzelsin falan filan diyip insanı arkadaşıyla kötü ediyor hiç gerek yok.
Kesinlikle kalmam ne kadar da arkadaş olsa şeytan böyle şeyler de çok yoklar ateşle barut bir araya gelmez illa bir şey olacak değil ne bileyim bir yanlış bakış bir yanlış hareket sırf bakma bile yeter O yüzden hayatta kalmam
Gay olan karı kocanın evinde kaldım 3 gun , neyseki 2 erkeğin saldırsına ugrmadım gayet te sorunsuzdu. Belki ben varım diye ses bile gelmedi , Belkide o kadar da aktif değillermiş. Kim bilir ama sorun yok
Ben eşimi kaldırmam başka yerde ama benim kalmışlığım var oluyor da periyodik olarak o gözle bakmadım hiç benim gibi libido zengini birisi düşün yani öküz değiliz sonuçta