Diyelim evlendiniz yillar sonra ögrendiniz ki karinizin baska erkekten cocuklari varmis hemde t*c*z cocugu napardiniz? Ayrilir miydiniz
Kadin cocuklari terk etti gitti diye suclar miydiniz?
Diyelim evlendiniz yillar sonra ögrendiniz ki karinizin baska erkekten cocuklari varmis hemde t*c*z cocugu napardiniz? Ayrilir miydiniz
Kadin cocuklari terk etti gitti diye suclar miydiniz?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
1- Tecavüz çocuğu çok iğrenç bir kelime (hitap).
2- Tecavüze uğrayan bir insan suçlanmaz.
3- Çocuklarını bıraktığı için şaşırabilirsiniz. Ama suçlamak için konuyu etraflıca araştırıp dinleyip anlamanız gerekir.
4- Tam olarak tanımadığım emin olmadığım bir insan ile evlenmeyeceğim için. Bunu da kimseye önermem (Tanımadan evlenmesini)
Anasının gözü gibi bir soru gerçekten. Tecavüz sonucu ise problem etmem. Ama çocukalrı ne kaç kere tecavüze uğradı kaç çocuk yaptı. Evliyim ve yıllardır bir falsosunu görmediysem ve 1 den fazla çocuğu yok ise problem etmem.
Diyelim ikizleri var 1 kere tecavpze ugradi
Problem etmem.
Ne koca yürekli erkeksin
Tecavüze uğramış sonuçta, bu bir insanın hatası olmadığı gibi daha fazla destek verilmesi gerekir o kişiye. Açıkçası merhamet duygusu daha ağır basar daha hassas davranırdım diye düşünüyorum. Çocuklarını bırakma şeyisini onaylamasam da anlaşılabilir bir durum. İnsani bir hata. Teşekkür ederim.
Rica ederim balim
Konu çok karmaşık ve çözülmesi için bazı şeylerin önceden konuşulması ve buna göre ne yapılacağına karar verilmesi gerekiyor. Şimdi birini suçlamak ya da başka bir şey söylemek yanlış olur
Hayır ayrılmam sahip çıkarım eşime
Evet ayrılırım
Çünkü başta söylemedigi yalan söylediği için yalancı biriyle devam etmem
Niye doğurduğunu merak ederim
Hm
daha çok yanında olurdum.
Öylesine selam bile vermem bırak evliliği
Abartttt
sıkntılı işler
Direk boşanırım
Ayrilmazdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?