Aile & Toplum Hayatında dram var mı? rekreasyonistt Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Varsa kaynağı kim? Benimki kardeşim, kaos makinesi. Eksik olmuyor Bazen var Pek yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hayatında dram var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,5b cevap paylaştı. Eksik olmuyor 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Arada bir oluyor. Bendeki kaos makinesi ise ailem. 1 0 Yorumla
Valera_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 1 yıl Pek yok aslında. Olursa da genelde ben yaratırım. 0 0 Yorumla
Heliosphere Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Drama yer yok. Dram durumları çözmekte iyiyim. 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kimin yokki... 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. dibine kadar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eksik olmuyor
Arada bir oluyor. Bendeki kaos makinesi ise ailem.
Pek yok aslında. Olursa da genelde ben yaratırım.
Her insanda olur
Drama yer yok. Dram durumları çözmekte iyiyim.
Kimin yokki...
Eski sevgilim
bazen
dibine kadar
Bazen oluyor
Babaam
Beni kullanır mısın