Uykunuzun, bazen yolculukta veya önemli durumlarda aniden gelip zorluk yaşattığı oluyor mu?

Uykunuzun, bazen yolculukta veya önemli durumlarda aniden gelip zorluk yaşattığı oluyor mu?
Formasyon dönemi olmuştu. Bir saat uyumam gerekirken uyumuştum. Sabah sunumum vardı üniversitede. Minibüste çalışıp doğaçlama yaptım. Hocamın çok hoşuna gitti sunum dışında işte böyle öğretmen olun pc ye bakmayın anlatırken dedi çok iyi anlattın dedi yüksek bir not aldım o sunumdan tabi düşmanlarım çoğaldı. klççç
6 ay boyunca minibüste ders tekrarı kitap okudum öyle evde çalışmıyordum ama inanır mısın yanımda oturan arkadaşım dahi yok niye seni seviyorlar dedi O an içimden dedim sen çalışsaydın seni de takdir etselerdi 😀
@Semih6934 gece gündüz erkek arkadaşıyla fink atan da demesin bunu😂
Kıskanç hepsi Gllşşii
Yaa bazen sabah minibüste bir uyku çöküyor sorma gitsin 😂 gözlerim gidiyor artık bir gün uyup kalirsam hiç şaşırma son durağa kadar giderim artık 🤣
Oldu kardeşimle konuşuyordum telefonda o bişeyler yazıyordu not alıyordu bende çok yorgundum uyumuşum kapanmış onu çok korkutmuşdum😅
Oldu. Dersteyim uyumak istemiyorum ama ısrarla uykum geliyor
Teşekkürler
Cevap
16Cevap
evet çok oldu maalesef
Ben asla uyuyakalamam. Uyuyacağım dersem uyurum. Bir yerde uyuyakalan ve uyuyabilen insanlara hayret ediyorum. Zihnim tetiktedir bu konuda.
Ben de başını yastığa koyar koymaz uyuyanlara inanamıyorum da, çok yorgun isem özellikle geceleri ani bir durgunlukta çok fena uyku bastırıyor.
Gece vardiyasında bu dediğini yapmadan olmuyor. Uyumaman gerekli ama gözün dalıyor ara sıra :)
Evet özellikle araç kullanıyorsan
Misal dün gece. Açmış korku filmimi. Yatmışım yatağıma. Daha filmin 3 cü dakikasında uyuyakalmışım :D Bu durum birazcık beni üzmüş olabilir.
Daha dün başıma geldi.. en son ders çalışacağımı hatırlıyordum bir baktım sabah oldu ödevim ortada kaldı 😂
Yaaa çok oluyor bazen bende şaşırıyorum 😂😂 şimdi çok uykum var ama olmuyor neden bende bilmiyorum
Yok olması çok şükür bir kere tam durağa yakın uyandım. Sen peki kral
Biz niye takipten çıktık ki ya 😅
Doğrudur olur öyle ya ben fazla giremiyorum ondan yoksa gelirim bunun için de çıkma yahu 😅
😅😅 severim seni böyle küçük şeylere takılmayalım ;)
Eyvallah kral
Evet oldu televizyon açık kalmıştı 😅 uyanınca kapattım
Oldu öyle durumlar. Dün gece bayıldım mesela sanırım :D
Oo uyuklamak benim işim. Soru benim için sorulmuş sanki
Bu ara çok yolculuk yapıyorum. Bir gün çocuğu kucağımdan düşürücegim diye korkuyorum 😅. Hatta arkadasimla telefonda konusurken çok uyuya kaldığım oldu 🤦🏻♀️. Sayikliyorum bu da yetmezmiş gibi.
Sabah namazinda oluyo çoğunluk uyanıyorum istemeden geri uyuyakliyom 🥱
Bazı zaman hiç istemediğim kadar uyumak isterim ama nerde 😅 ne zaman bir davet bir misafir gelecek olsun eter koklatılmış gibi uyurum 😅
Evet bazen yorgunluktan oluyor böyle şeyler birçok film bu yüzden yarıda kalıyor izleyemiyorum.
Evet bu ben. Film izliycem, kahve içicem, kitap okuycam derken uyuyakalıyorum bazen.😢
şu an isteyipte uyuyamıyorum awq zkecegim benim mental sağlık gg KZNSSNBAJSNSAKK
Olmaz mı çok oluyor.. Bazen uykusuzluğa dayanamıyorum..
Akşamları nadir olarak uyuya kaldığım oluyor evde. Malum sabahın körü kalkıyorum.
Uykuyu severim hiç uyumak istemiyorum dediğimi hatırlamıyorum :D
Hatta sorunlardan uyuyarak kaçarım bazen
Uyursan gece biter uyumazsan sen demişler :D
Maalesef hemde çok çok çok çok önemli bir günde
Olmaz olur mu heleki ramazan aylarında 🤣
😂😂😂😂 çok oluyor çok 😂
Yaşandı 🙄
Ve 5 dakika kalmış ezana 😂🤣
Sen ne yerim diye düşününceye kadar güneş doğuyor su iç zıbar 🤣
O bagazdan o süre içinde anca su geçer 😂😂
Boğazdan
İyi bakalım makine gibi 😂