Aile & Toplum 1 ay Yalnız olsanız bile tercihiniz tek kişilik mi, çift kişilik yatak mı? Bahtıgüzel00 Takip Et Master Yaş: 108 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Çift kişilik yatak gibi konforlu bir şey var mı?#TemizlikPerileri Yalnız olsanız bile tercihiniz tek kişilik mi, çift kişilik yatak mı? Cevapla Çift Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% 1 ay Aile & Toplum konusunda 595 cevap paylaştı. Çift kişilik yatak demeyen, uyku keyfini bilemez ⚡ 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çift kişilik yatak tabiki. O çift kişilik yatakta tek kişi yatıp uyumak gibi bir konfor olamaz. 1 0 Yorumla
vDuhe Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 330 cevap paylaştı. Çift kişilik yatağım var yine gidip en köşesine yumuluyorum 1 0 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 38 , eic 90% 1 ay Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çift kişilik kraldır Soğuk taraf nereyse oraya yatarım 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 111,2b cevap paylaştı. tek kişilik alırım 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Ablam bu sorunun kategorisi uygun mu u Barış_LonelyForever 1 ay bence uygun gibi bilemedim abla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 ay Aile & Toplum konusunda 983 cevap paylaştı. Ne olur ne olmaz çift kişilik yatak seçelim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Ne olabilir ki Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% 1 ay Aile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı. Büyük daha güzel 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Kesinlikle Yorumla
HardViper Takip Et Xper 5 Yaş: 43 1 ay çift kişilik hatta daha geniş bile olsun. uyurken tam tur dönebileyim : ) 1 0 Yorumla
FictionFever Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 ay Kesinlikle genis (cift kisilij) yatak ya. Tek kisilik cok kucuk sigamiyorum 😂 dusuyorum sureli 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 ay Aile & Toplum konusunda 7,6b cevap paylaştı. her zaman çift kişilik yatağım oldu 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 1 ay Aile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı. Çift daha iyi de teknvar suan 1 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 45% 1 ay Aile & Toplum konusunda 820 cevap paylaştı. Tabi ki çift kişilik yatak olur 1 0 Yorumla
__Esport__ Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 100% 1 ay çift demeyim de mümkün olduğu kadar büyük diyim. 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 491 cevap paylaştı. Yalnızsam tek de yeter 1 0 Yorumla
winteryawa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı. Tek seviyorum ben ilginç ama öyle 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 51 , eic 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Çift kişilik olur 1 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 600 cevap paylaştı. 5 e 5 yaptırdım 😂😂 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay O nedir kuzu Yorumla MagarsuS 1 ay 5 metreye 5 metre çiçeğim ☺️ Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Abarttın :) Yorumla MagarsuS 1 ay yoooo ciddiyim Yorumla
Sühandan46 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Tek kişilik yeter ya 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Bana neden yetmiyor Yorumla Sühandan46 1 ay Bilmem. Ben kuş kadar birşeyim yetiyor 😂😂 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı. Çift kişilik 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Aklın yolu bir Yorumla DrErtuğrulbey 1 ay Kesinlikle yuvarlan dur😄 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 ay Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. tek kişilik 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Küçücücük Yorumla Asya_2275 1 ay bana kedilerimle yeter shshfgj Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Kedilerle mümkün değil zaten Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Tek kişilik yeter 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Kesinlikle yetmez bana Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 678 cevap paylaştı. Çift kişilik tabi ki 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 509 cevap paylaştı. Çift, konforu severim ben! 0 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 33 1 ay Aile & Toplum konusunda 698 cevap paylaştı. Çift kişilik 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 ay Rahatlık Yorumla HardFastFierY 1 ay Her konuda fazlasıyla rahatlık doğru Yorumla
yarenimsii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. cift kisilik olur 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% 1 ay Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tek kişilik olur 1 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 67% 1 ay Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çift kişilik 1 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı. Çift 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tek kişilik 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 ay Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tek kişilik 1 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 32 1 ay Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çift kişilik tabi ki 0 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 627 cevap paylaştı. Fark etmiyor bebiş 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tek kişilik iyidir 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 31 1 ay Aile & Toplum konusunda 7,5b cevap paylaştı. Çift kişilik yatağım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Çift kişilik yatak demeyen, uyku keyfini bilemez ⚡
Çift kişilik yatak tabiki. O çift kişilik yatakta tek kişi yatıp uyumak gibi bir konfor olamaz.
Çift kişilik yatağım var yine gidip en köşesine yumuluyorum
Çift kişilik kraldır
Soğuk taraf nereyse oraya yatarım
tek kişilik alırım
Ablam bu sorunun kategorisi uygun mu
bence uygun gibi bilemedim abla
Ne olur ne olmaz çift kişilik yatak seçelim
Ne olabilir ki
Büyük daha güzel
Kesinlikle
çift kişilik hatta daha geniş bile olsun. uyurken tam tur dönebileyim : )
Kesinlikle genis (cift kisilij) yatak ya. Tek kisilik cok kucuk sigamiyorum 😂 dusuyorum sureli
çiftkisilik tabiki jsjs
her zaman çift kişilik yatağım oldu
Çift daha iyi de teknvar suan
Tabi ki çift kişilik yatak olur
çift demeyim de mümkün olduğu kadar büyük diyim.
Yalnızsam tek de yeter
Tek seviyorum ben ilginç ama öyle
Çift kişilik olur
5 e 5 yaptırdım 😂😂
O nedir kuzu
5 metreye 5 metre çiçeğim ☺️
Abarttın :)
yoooo ciddiyim
Tek kişilik yeter ya
Bana neden yetmiyor
Bilmem. Ben kuş kadar birşeyim yetiyor 😂😂
Çift kişilik