Aile & Toplum 1 ay "Zaar" gibi duyduğunuz/ duymadığınız şive içeren sözcükler var mı? FıstıklıLolilop Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Galiba herhalde manasında 🗨️Yine dillerde o söz 😂#şive #Antepce #zaar #BarbieNazo Güncellemeler1 ay Atam' la da hemşehri sayılırız şükür 🇹🇷nüfusa kayıtlı olduğu il Antep olduğundan ötürü "Zaar" gibi duyduğunuz/ duymadığınız şive içeren sözcükler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
m ByBrawo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 66% 1 ay Aile & Toplum konusunda 811 cevap paylaştı. Amaan senin ettiğinde haneeen uluğu bunu bilmiyenmi var yorum 😂 3 7 Yorumla ladycurio 1 ay Sendemi Anteplisin ne 😂 Yorumla m ByBrawo 1 ay @ladycurio evet 😂 Yorumla ladycurio 1 ay Hemsehirliyiz desene 😂 Yorumla m ByBrawo 1 ay @ladycurio Ooo bir hemşerim daha çıktı 😂 Tanıştığıma memnun oldum hemşo 😂 Yorumla ladycurio 1 ay Bende hemso iyi geceler 👋🙂 Yorumla m ByBrawo 1 ay @ladycurio iyi geceler hemşo 😌🙏 Yorumla FıstıklıLolilop 1 ay Kahkenin üçü Antebin içi 😎😂 Yorumla
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 587 cevap paylaştı. Gadası diyorlar Kayseri veya Malatya'da. Hiç hoşuma gitmiyor çok itici.Belki ilk defa duyacaklar için Adana'da kullanılan yöresel kelimeleri yazayım 1 1 Yorumla Celebrindir 1 ay Ya hay iki nokta kullandım diye sorunun devamı çıkmadı bug oldu... Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 39% 1 ay Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bilmiyorum valla zaaaarr bilene danışmak lazım Antep'ce inci sözlük senden alalım bir yorum zaaarr🤣🤣 @fesfs 1 6 Yorumla fesfs 1 ay 🤣vardır zaar Yorumla Tuğberk_Bey 1 ay Hahhaa Antep zaaarr😂😂 Yorumla fesfs 1 ay Ankara zaar Yorumla Tuğberk_Bey 1 ay Bizde zaar yok kaşık var 😂😂✌️😂 Yorumla fesfs 1 ay De yeri Yorumla Tuğberk_Bey 1 ay Yeri bencede😂 Yorumla
minelhubb Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 387 cevap paylaştı. Zaar, ellam, bıldır, gadası, essah, zibil, nörüyon, keleş, gop, böğür, naas... 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 1 ay Aile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı. Var da şu an aklıma gelmedi o kadar yabancıyım kelimeye 😂 1 0 Yorumla
ayyıldızgökyüzü Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı. Hahah bizde zaar diye konusuruz bazen aile icinde. Essah mı, losan 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 58% 1 ay Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bizim buralarda da aboo ve heye meşhurdur. 1 0 Yorumla
s 27esmerim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% 1 ay Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Duymak ne kelime varlığımız şive 🙄 1 2 Yorumla FıstıklıLolilop 1 ay Hee yoorum abya Yorumla s 27esmerim 1 ay 🥰😘 Yorumla
Aleminkraliii Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 ay Duydum arkileim hep kürt her seyi bilirem gü vs djtirjfjfj 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 111,2b cevap paylaştı. La gardaş var 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 12,9b cevap paylaştı. Tama Ede Bıldır 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 934 cevap paylaştı. "Kot kafa" var bizde. 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok bea.. 1 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 67% 1 ay Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ellaaaammm 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay O nasıl hanekk 1 2 Yorumla FıstıklıLolilop 1 ay Gızz yavan hanek 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 ay AHAAHAHAHHAHAHHHAHHAJAJAJJAJA😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Amaan senin ettiğinde haneeen uluğu bunu bilmiyenmi var yorum 😂
Sendemi Anteplisin ne 😂
@ladycurio evet 😂
Hemsehirliyiz desene 😂
@ladycurio Ooo bir hemşerim daha çıktı 😂 Tanıştığıma memnun oldum hemşo 😂
Bende hemso iyi geceler 👋🙂
@ladycurio iyi geceler hemşo 😌🙏
Kahkenin üçü Antebin içi 😎😂
Gadası diyorlar Kayseri veya Malatya'da. Hiç hoşuma gitmiyor çok itici.
Belki ilk defa duyacaklar için Adana'da kullanılan yöresel kelimeleri yazayım
Ya hay iki nokta kullandım diye sorunun devamı çıkmadı bug oldu...
Bilmiyorum valla zaaaarr bilene danışmak lazım Antep'ce inci sözlük senden alalım bir yorum zaaarr🤣🤣 @fesfs
🤣vardır zaar
Hahhaa Antep zaaarr😂😂
Ankara zaar
Bizde zaar yok kaşık var 😂😂✌️😂
De yeri
Yeri bencede😂
Zaar, ellam, bıldır, gadası, essah, zibil, nörüyon, keleş, gop, böğür, naas...
Var da şu an aklıma gelmedi o kadar yabancıyım kelimeye 😂
Hahah bizde zaar diye konusuruz bazen aile icinde. Essah mı, losan
Bizim buralarda da aboo ve heye meşhurdur.
Duymak ne kelime varlığımız şive 🙄
Hee yoorum abya
🥰😘
Duydum arkileim hep kürt her seyi bilirem gü vs djtirjfjfj
La gardaş var
Tama
Ede
Bıldır
Eyi olur zaar😅
"Kot kafa" var bizde.
Yok bea..
nenen arada gala senin