Ellerim buz kesmişken, üzerime dökülen yaprakların dokunduğu rüzgarın etkisiyle ayaklarım bu ışığa geldi. Söyleyin ula, nedir sizin duanız. Işığımı aldım geldim. Konuş.
Hadi bana kabul olmasını istediğiniz bi duanızdan bahsedin?
Ayy dizi miydi bu bahsettigini😁😆 Ondan bilmiom demek ki🫣 Ben uzuuun zmndir dizi mizi, magazin programi, kadin programi herseyi biraktim.. kisacasi 5 yildir 5 yildir tv izlemiom, kafa tertemiz 😇😇😎
ben de 15 yıldır izlemiyorum özgü namal çok yaşlanmış sürpriz oldu keşke gençken izleseymişim. şimdi mecbur senaryo gereği izliyorum. genel kültürüm gelişsin diye tabii. tacettin mi burası acaba diyorum. onu da bilmiyorum.
Benim en büyük hedefim şu ; iyi bir yazar olmak, her insana ulaşıp yüreğine, aklına, ruhuna ses 🔊olmak..
İnsanlar görüyorum.. Huzursuz, neşesiz, yaşamla kavgası süren insanlar.. Evler görüyorum mutlu sıcak aile sadedinden bir haber..Kimi kendinden uzak düşmüş, özüne kendine duvarlarını örmüş bir kez olsun kendiyle karşılaşmamış kendini bulmayan insanlar 🍃.. Kendini sevmeyen insan ne kadar da çok.. Sen kendini sevdiğin ölçüde varsın oysa ki.. Sen kendini sevmezsen kim sevebilir seni..
Bol para, fit bir vücut, sırma gibi saçlar, iyi bir cilt bakımı, hollywood civarlarından bir ev, gibi gibinin 6.7.8. Sezon bölümleri tamam şimdilik bunlar aşkom