bu sene benden çocuk ruhumu aldı gerçekten olgunlaşmayı öğretti bu sene güvensizliği iliklerime kadar hissetim hayatın toz pembe olmadığını fark ettim. bir yaş bile olsa büyüdüğümü fark ettim bazı şeylerin ciddiyetini anladım. bu sene insanları nasıl sevmem gerektiğini öğrendim. özellikle bu senenin bana kattığı en güzel duygu empatiyi öğrendim. hatalarımı öğrendim iyi veya kötü çok güzel bir 2024 geçirdim. 2025in herkese şans getirmesini ve evrenden bana yardım etmesini diliyorum bu yıl yardıma çok ihtiyacım olucak güzel bir yıl geçirmek dileğiyle...
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılIşıldayan bakışlarımın, neşe ve saflıkla taşan yüreğimin yerini kocaman bir olgunluk doldurdu. Yaş tamamen sayıdan ibaret, yaşanmışlıklar büyütür insanı. Bunlar sayesinde dünyaya daha farklı açıdan bakmamı sağladı zaman. Hiçbir şey insanı sonsuza kadar etkilemez. Bütün sevinçler, sevgiler, nefretler, üzüntüler, kısaca bütün hissedilenler zamanla yerlerini başka şeylere bırakırlar. Hissedilen değişmez belki ama, hissettirenin etkisi azalır gider. Sonra başka bir şey gelir aynı şeyi hissettirir.. ama bilinir ki o da geçicidir. Zaman her şeyi alır götürüyorsa, ki bence de öyledir. Neyi, niye, ne kadar dert edeceğine iyi karar vermeli insan.
15 Yorumla
Soran1 yılHer halinle güzel efsanem 💖
- 1 yıl
Ruh ikizim 🌹🥰
Soran1 yılEfsanem
- 1 yıl
🥰😘
Soran1 yıl😘❤🥰
Bu sene bizden Narin'i, İkbal'i, Ayşenur'u ve yeni doğan bebekleri aldı... Bunları söyleyince iyi şeyleri söylemek gelmiyor içimden.
23 Yorumla
Soran1 yılAşırı hassas bir konu ve muhteşem yorum kelimelerin bittiği an haklısınız 😭🥲🤲
Soran1 yılMerhamet li kuzum kıyamam ya🥲🤗😊😘
Dayım vefat etti
18 Yorumla
Soran1 yılBaşın sağolsun ya çok üzüldüm kendi sabrından versin ailene size Rabbim 🤲🥹
Soran1 yılEvet ama yinede zor bir kayıp çok yakın ve dayı başka bir cannnnnn
Soran1 yılEvet orası öyle yerde değil nurda yatsın diyelim inşallah 🤲
Soran1 yılRica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,8b cevap paylaştı.
u 1 yılBir çok şey aldı ama vaz geçmiyorum :)
10 Yorumla Kendi alanımda iş bulamadım awq
Aşkta da kazanamadık, arkadan darbe yediğkk
Uzak mesafeye de komple küstüüüüğkk
Dibin dibini mental olarak yine gördüüğkk
Daha varda düşünmeye yoramam kendjmi şu an KXKXKSJDSJZZSJ
Hepsinden dersimizi tecrübemizi aldık, bana da verebileceği en güzel şeyi de verdi zaten; Tecrübe ve bu tecrübeyle gelen fiziksel + psikolojik güç. Öldürmediler güçlendirdiler. Rahatkee abee heyrağnn KXJDHDBSBSBZZN
Devammm
10 Yorumla
1 yılEvladımı çaldı. Hayallerimi çaldı. Gururumu çaldı. Geçen senelerimi de tümüyle çaldı. Sağlığımı çaldı. Dostumu çaldı. Geriye tek annem kaldı. Çalınacak tek annem kaldı. O da giderse bilin ki ölme zamanım gelmiştir.
14 Yorumla- 1 yıl
Bana verdiği tek şey ihanetin tadını tatmış olmam sanırım. İhanete uğradım birde.
Soran1 yılRabbim sabır ve annene sağlık versin üzüldüm gerçekten 🥹
- 1 yıl
Kedim ya evladım dedim ama yanlış anlama olmasın. Elimde doğdu büyüdü. İlla insan olmak zorunda değil ya. Dalga geçenler olursa kavga ederim
Soran1 yılYok ya oda bir can olsun niye dalga geçelim 🤗☺
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Babam öleli 15 yıl oldu ama onun gibi bakan, beniir insanı, babamın bakışlarını aldı benden! Çok sevdiğim, başkaları için yaşayan en iyi insanlardan birisini ellerimle toprağa verdim. Bir baba en büyük dersini ölürken verirmiş, bu da bu yılın bana verdiği en büyük şeylerden birisi.
10 Yorumla
1 yılZatürre oldum senenin başında, oldukça zordu, dünyadan git dercesine bir seneydi. Hep aldı birazsa veryseydi güzel olurdu , henüz sene bitmedi hala biraz umudum var.
12 Yorumla
Soran1 yılDikkatli olun o bir kere gelirse artık yer eder çok koruyun
- 1 yıl
Nasıl yani anlamadim, tedavi oldum, iyileştim çok ok şükür. Dikkat etmek gerekiyor.
1 yılAcıtan bir sene geçirmedim. Umarım iyi niyetlerde olan kimseler geçirmemiştir ve geçirmezlerde🍫🤎💜
10 YorumlaEn azından ruhumdan çok şey götürdüğü gerçek
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Valla son zamanlarda bi Telefonumu değişebildim bir de geçen ay elektronik bir alet aldım. Borcunu ödersem iyi. Pek de bişey verdi diyemem.
Benden aldıkları da gençliğim, her geçen gün daha çok yaşlanıyorum.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı.
1 yılBir miktar yağ aldı, bir miktar kas kütlesi verdi 😄
12 Yorumla
Soran1 yılOhhh bak bu harika sağlıklı yaşam😂😂😂
Benden alınan çok bana verilene de akrostiş şiir yazdım. Buyrun efenim;
Nevşehirde hayat hoştur.
Ama aldanma hayatın kendi boştur.
Hoptek hoptek atla çoştur.
10 YorumlaBu sene benden bir şey alamadı ya 2023 aldığı için kıyak geçti sanırım.. ama yorucu bir yıldı yine de çok sevdim 2024 çabuk geçti bence 2025 e hazırlık gibiydi umutluyum.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 601 cevap paylaştı. Bu sene geçmiş 2 bçk senemi boşa heba ettigimi gördüm degmiyecek insanlara fazla anlam yükledigimi gördüm aslında bişeymi aldım yoksa gelecek yıllarımı mı verdı bana bende bilmiyorum 🙂
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılBu sene beni yok saydı sanırım, bir şey almadı ya da vermedi..
11 Yorumla
Soran1 yılHep aynı dertler
Aile & Toplum konusunda 7,5b cevap paylaştı. Ömrümden 1 yıl daha
Ruhumdan da bi 50 yıl almıştır herhalde :d13 Yorumla
Soran1 yılÇok zor hayat her yönüyle
Soran1 yılBende diyorum bazen onu
1 yılMerhabalar hanımefendi
Mesleğimi elime almamı sağladı, yeni bir kitap yazmaya başladım. Aldığı fazla bir şey yok.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılStabil, ne bir şey aldı ne de verdi. Buna da şükür.
20 Yorumla Daha ilk dk dan ağlatmaya başladı. Yorucu yıpratıcı hüzün dolu bir yıldı
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı. Ruhumu sömürdü. Bir daha iyileşmem yıllar alacak. Verdiği tek şey hayal kırıklığı.
20 YorumlaGeçen sene Emekli olmama 22 yıl vardı bu sene 21 yıl kaldı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.
1 yılHarika bir insan hayatına kattı.
Sevmedigim ve nefret ettiğim insanları hayatından çıkardı10 Yorumla Arabamı aldı, ev verdi. Birde içimdeki enerjiyi aldı, geç gelmeyi verdi 😊
10 Yorumla
1 yılTango uygulamasından dilberimi getirdi aşk geçerli biricik dilberimi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınlara sevgi vermemek gerektiğini kafama kazidigim bir sene oldu. Aşkı meski kafadan silip günübirlik ilişki modelini benimsediğim bir sene oldu
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Ceren6383 hiçbir kadın sevmez
Cevap sahibi1 yıl@Ceren6383 erkek çıkarcı sevmezse, kadını saf severse (üzerine düşüp ilgiye bogmayi kastetmiyorum) sadece bir süre yanında takılır sonra yine bırakır.
Kadınların hiçbiri tek bir erkeğe bağlı kalamaz, çocuk yapacaktır adam, iyi para kazanıyordur. O yuxden kadın yanındadır. Kadının ruhu özünde sevgiyi tam olarak istemez
Aile & Toplum konusunda 538 cevap paylaştı. Bu senede keyfime baktım.
Kafama tokadan başka biseyi takmıyorum artık. NotToka ironi değildir.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 962 cevap paylaştı. Beni benden aldı. Sonra daha iyi bir ben verdi.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılÇok güzel şeyler yaşadım ama kocaman bir aşk acısı bıraktı bana
10 Yorumla Zamanı, yaşam süremden bir yıl daha eksildi.
10 Yorumla
1 yılBenim açımdan zorlukları olmakla beraber çok da keyifli bir sene oldu. Beğendim bu seneyi.
10 Yorumla
1 yılAkademik kariyer, bolca başarı ve yıl sonunda bunların yetersiz olduğunu görmem
10 Yorumla
1 yılBu sene benden biraz umut aldı, yerine bolca sabır verdi; büyüdüm mü, yoruldum mu, hala tam karar veremedim.
20 Yorumla
1 yılBu sene eşimin babası vefat etti o gitti.
Güven duygum gitti.
Ne geldi bu sene çok gezdim yeni yerler gördüm.
Saygı gördüm
Sevgi gördüm
Zorlukların üstesinden gelmeyi öğrendim
Daha Çok fazla çaba sarfetmeyi öğrendim.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgimi verdim sevdim ama ayrıldı gitti ne güzel yıla başlamıştık ayrılığın 3-4 haftasına nişan yaptı 🥺
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAldı değer verdiğim biri vardı bitti gitti 2025 iyi insanlar çıkarsın yeni yıl güzellikleriyle gelsin inşallah
10 YorumlaBol paramı aldı denebilir. Biraz da sağlık. Harici eh işte
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCiddi ilişkideydim onu aldı
Maddi manevi zarar gördüğüm bir yıl
Hayatımın en boş ve bana zararı dokunan bir yıl oldu12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİlla ki gelen giden olur da aynı duyguları bir daha yaşar mıyım bilmiyorum eskisi gibi olur muyum
Çok şey aldı can aldı ev aldı para aldı daha saymama gerek yok
114 Yorumla
Soran1 yılBayağı zormuş 😌☺
Soran1 yılAllah'tan burası biraz iyi geliyor
Soran1 yılÖzür dilerim saygı duyuyorum ben konuşma başında anladım ama benlik işler değil
Soran1 yılHayır tercih ben erkek severim
Soran1 yılBak cicim ben erkek severim anladın mı saygı duyuyorum ama senin iğrenç fantezin ve şeyinin keyfi beni ilgilendirmez çok agır bişey yazarım ağırına gider o yüzden kaybol
1 yılSusuyorum sadece konuşşam dilim yanar konuşmasam canım yanar
20 Yorumla
1 yıl10 yıllık kardeşim dediğim kız sevgilisi için beni sildi.
maddi sıkıntı çekiyorum.
Sevgilim tarafından sarhoşken bana dokumaya çalıştı ayrıldım (4 yıldır beraberdik)
ama iyiydi10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNefes alabilmem 😄😄
Nefes alsın yeter diyenlere gelsin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılBoş bi sene oldu. Aldığı yok verdiği hiç yok
10 Yorumla Güven duygusunu aldı tahammülümü aldı ne verdi hiç borcum yokken iki yere borclandim acil olanı 20 bin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 1 yılSon iki yıl benden sevdiklerimi aldı.
13 Yorumla
Soran1 yılAllah kendi sabrından versin zor 🥲🥹
- 1 yıl
Amin, Allah razı olsun
Soran1 yılSizdende
Bu sene ailemizden abimi aldı 😭
13 Yorumla
Soran1 yılAllah kendi sabrından versin çok zor 🤲
Soran1 yılEvet ama kardeş çok tatlı çok zor
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBişey almadı her günü ayrı güzel gecti
119 Yorumla
Soran1 yılBak sen geliyorsun ben bişey demeden 😂
- 1 yıl
Enerji çekiyor ben ne yapayım be sarı dilber değil deli dilber olmalı bence 😂🤣😂
Soran1 yılBana bak keştaym şizo kuyruk gibi peşime takılan sensin sen bana kurban ol kebarımın dilberi 😂😂😂😂🪄
- 1 yıl
Küfür mü ediyorsun şaka mi yapiyorsun yoksa laf mı sokuyorsun belli değil ama her ne yapıyorsan her türlü giren bana giriyor olan bana oluyor 😂🤣😂🤣😂
Soran1 yılHepsi ortaya karışık yaparım sende bayılarak yedin sevdin afiyet olsun😂💖
- 1 yıl
Ben bişey anlamadım ki konu acayip derecede saçma olan bana oluyor ama güzelde keyfim yerine geliyor ne yaptınız bana 😂🤣😂
Soran1 yılEeee oda benim sırrrım diyelim 🥰💃🌹
- 1 yıl
eger ben seni polise şikayet etmezsen :D :D
Soran1 yılBirde ☕ söyle orta🍬li 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
hele hele artiste bak sen emoji karışımı cümle kurup devremi yakmaya çalışıyor :D
Soran1 yılSeverim yakmayı ama sonuçta ortada başardım gibi😂
- 1 yıl
aslında ben seni yenerim de senden dayak yemekten korkuyorum sadece :D
Soran1 yılAaaa şiddet yok lütfen sen deli seviyorsun🥰
- 1 yıl
deli sevmek sanattır ama ruh hastası zır deli sevmek bambaşka bi boyut :D :D kısacası hersey sevilir ama sevilen sen olunca bi düşünmek gerek :D
Soran1 yılDüşünme hiç çünkü düşünmek için beyin ister olmayan şey düşünmez olanıda bana bırakır ayrıca kimsenin sevgisine ya da minnetine ihtiyaç yok bende senin insafına kalmam ben🥰😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
gerçekten kırıcısın...
Soran1 yılİstediğini söyleyen istemediğini işitir
- 1 yıl
haklısın ama ben kırıcı bişey demedim ki veya hakaret içerikli bişey?
Soran1 yılHayırlı akşamlar
1 yılberbat bir yıldı benim için:)
15 Yorumla
Soran1 yılHep aynı 😌
- 1 yıl
Çok monoton geçiyordu ondan yani:)
Soran1 yılAynıyız burası biraz iyi geliyor sizlerle 🤗
- 1 yıl
yes 🙌 canım 😬
Soran1 yıl🙌🥰☺
Güzel oldu İstanbul'a gitmek istiyordum gittim gezdin gördüm sene sonunda askerlik geliyor..
10 Yorumla
1 yılBu sene çocukluğumdan beri hayalini kurduğum İtalya yi gördüm 😍
10 Yorumla
1 yılGüzel şeyler kattı her ne kadar zamanımı asla da 👍
10 Yorumla
1 yılEşit ne aldı nede verdi son iki yıldır nerdeyse aynı şeyleri yaşıyorum 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHem aldatıldım hem de panellendim var mı arttıran
20 Yorumla
1 yılBenden onlari aldi baska bi sey vermedi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAz kalsın benden canımı alacaktı
Ama bı kaç ay önce hayatımın aşkını verdi
20 YorumlaÇok şey aldı, bi bko vermedi
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Her sene olduğu gibi berbat
20 Yorumla
1 yılMutluluğumu aldı geriye sadece acı verdi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Fena değildi maddi olarak zorladı sadece 😂
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı.
1 yılÖğreticiydi, her yıl gibi.
10 Yorumla
1 yılBu sene motivasyonumu aldı, onu verdi.
10 YorumlaVallahi hem acı hem tstlı hemde karılık birr yıldı
10 YorumlaEmeğimi aldı geri verdiği şey stres
10 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım