Müstakil ev almayı düşünüyorum fakat çevrem daire alamam konusunda ısrarcı.
Daire mi? Müstakil ev mi?
Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
Daire mi? Müstakil ev mi?
Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer E oturulabilir haldeyse müstakilden şaşma. Hem tüm ihtiyacını görür, hemde ileriye yönelik kendini doğuran bir yatırım olur.
Dairenin avantajı olduğu kadar dezavantajı çok fazla. Eli yüzü tutulur iyi bir daire fiyanıtının maksimum 3/2 fiyatına iyi bir müstakil alabilir geriye kalan parayla farklı yatırımlar sağlayabilirsin.
Kim ne der değil, Ailenin orta ve uzun vadede geleceğini düşünmen daha akılcı olacaktır.
Sizinle aynı fikirdeyim. Müstakil ev daha rahat ve yaşanılabilir bir alan sunuyor ama daire öyle değil. Ayrıca müstakil evler depreme daha dayanıklı. Yaşadığımız deprem felaketinden sonra müstakil evde yaşamak daha cazip geliyor.
Hocam mantığın neye yatiyorsa onu yap. Al önüne kağıdı, böl ikiye, Sistemin altın kuralı "maliyet ekonomisi" hesabını bir bir yaz. Artı eksi belirle yoluna bak. Yoksa çevremizde olan çoğu kişiye kulak versek: Daire olsun, güvenlikli olsun, lüks olsun... Liste uzar da gider. şu an mülk için elimde yeterli para olsa iyi bir müstakilden vazgeçmem.
Cevap
4Cevap
çevren müstakil evlerde yaşamış kişiler mi? alma derken neden diye açıklama yapıyorlar mı?
Bir kısmı müstakil evde oturuyor. Ve hiç memnun değiller. Fakat ben Yaşadığımız deprem felaketinden sonra müstakil evde yaşamak daha cazip geliyor.
selamlar, il veya konum belirtirsen daha net olacaktır.
ayrıca neden müstakil ev istiyorsun? bu da önemli.
Valla ev almak mantikli gelmiyor ama ikisndede yasamis biri olarak.. Uzak ara mustakil ev
Müstakil net
Yaşadığımız deprem felaketinden sonra müstakil evde yaşamak daha cazip geliyor.
Onu düşünmedim brom vakit gelince sığınakta olsan faydasız. Ben rahatlık ve kimseye bulasmamazlik olarak düşündüm
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?