Ailenizle aranız bozulursa, bu durum sosyal yaşantınızı derinden etkiler mi?

Ailenizle aranız bozulursa, bu durum sosyal yaşantınızı derinden etkiler mi?
elbette etkiler... insanın aile içinde huzuru varsa bu huzurla sosyal hayatta ne kadar yıpransada kendini eve döndüğünde toparlar. ama aile içinde huzursuzluk söz konusuysa bu insan sosyal hayatta da stres ve sürekli kaybeden kişiye dönüşür.. o yüzden bir ailede sadece bir kişi bile olsa sürekli olumlu davranmalı tebessüm ve güler yüzlü olup yapıcı davranmalıdır.
Hayır ailemle olanı dışarıya yansıtmam. Zaten genelde ailemden uzak olduğum için telefondan sıkıntılar yaşıyorum. Onu da iş yerindekilere falan yansıtmam. Kendi halinde bir şekilde yaşayıp gidiyorum. Moralim bozuk olsa da gülümserim.
Evet yansır 😂😂
Hata bir tek o değil hayatımda en ufak küçük bir düzensizlik ya da küçük bir olay direk etkilenir ı'm, ve diğerleride etkilenir
😂😂 hiç bir şey demeden zaten direk ne oldu diyen arkadaşım kendisine sorabiliriz
@sozlerin_prensesi
Devletin güvenliği gidiyo haberleri yok 😂😂
Yani biraz yansir semo abim
Ayy cikk sagol semoo abimm
Semo abimm sagolasin simdi gordum anlami var mı bilemiom hgjhg
Cevap
15Cevap
Ailem ile konuşmam zaten beni etkilemez
Abimle kavga edip ablama bir saat ağladığımı bilirim telefondan 😅 derinden etkilemez etkilemez de... Unutuyorum b 12 yüzünden 😂
Pozitif olarak yansıyor, eve gitmiyorum bazen gece 2-3 civarı gittiğim oluyordu LKDSJFLKASGASSA
Hiç sorma, niye geç geldin diye hesap sormaları falan daha da delirtiyor awq
Dayı girerim eve, rahat rahat yemeğimi hazırlarım, kapatırım kapımı, mis gibi sporumu yapar takılır sabahda ya işe ya arkadaşlara giderim missss
Yok bir de keyiflerine göre hareket edeceğdim anam yok öyle dünyaa
Zaten benim genel sorunum bu ailem ile aram bozuk olduğu zaman neşem, keyfim alt üst oluyor. Sosyal hayatım tabi ki etkileniyor.
Yansıyor vallahi başganım hele annemle bozuk olunca tüm hayatım bir bulanıklaşıyor, hakli olsam bile 😏😅
Meee kxnxjdk
https://m.youtube.com/watch?v=mauToAEiLXI
Hayır yansımaz , ailemle sorun yaşamıyorum zaten çok şükür 🙏
🙏😊❤️
İüff hem de nasıl. Herkesi elden geçiresim geliyo.
Ailenizle yaşadığınız her sorun sosyal hayatınıza yansıyor ne olursa olsun
Bütün sinir sistemim herşeyim alt üst oluyo manyak gibi dolaşıyorum evin içinde 😂
Genelde aramız bozuk olmaz.. 🙃 ama etkiler elbette..
Teşekkür ederim abi seninde hepimizinn🌸
🌸🌸
Bir dönem bunu çok dert etmiştim ama artık Alıştım yani bana acımayan Hiçbir insana bende acımıyorum merhamet etmiyorum artık. Meğer öyle bir gün geliyormuş ki bütün duyguların alınmış gibi hissediyormuşsun.
Arkadaşlarımla olan buluşmaya gitmeme izin vermiyorlar 😂
Kuzey Tekinoğlu seven biriyim diye cevap veriyorum, babamla aram sürekli bozuluyo annemle ayrı kendisi. İzmir'de yaşıyor ben Tekirdağ'dayım 1-2 yılda bir gidiyorum görmeye 1 aylığına, demediğini bırakmıyo, ama sosyal hayatımda bi eksisi yok umursamıyorum artık.
Evet yansıyor bea..
Bazen kafam delleniyor, ben de kendime iyi gelecek şeyleri yapıyorum..
Aram bozuk değil ama ben hep soğuk duruyorum aileme karşı ve sosyal hayatımda da soğuk biriyimdir
Ailemle aram bozulursa bu sosyal hayatıma yansır.
Az çok mora bozuyor elbette
Bu durum bir insanın tüm hayatını altüst edebilir.
Kuzey kadar etkilediği kesin hlşşş
Telefonu tutuşum bile değişiyor evet😀
O halde üçüsüz artık 😀
Hayatımın her anına yansır
Etkileyebilir tabi. Soruna bağlı o.
Etkiler kankam
Yansıtmamaya çalışırım
Mutlaka yansır.
Biraz etkiliyor evet
Yok herşeyim her ayrıdır be hemşom
Düzelmedi ki pek.
Baya yansıyor