AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Köyde fare mi olurmuş
Kaynıyor
Fareli köyde misin:)
Bence öyle
İlaç
+
Kedi
Zehir ya da biyolojik mücadele için kedi
Yapışkan var ama musluktan çıkar mı bilemedim
Fare ilacı var karton birşeye daire şeklinde sür peynir vs bir şey koy yapışır falan attarsin
Koydum onu ama önce çıkacak yerleri kapatmaya da çalışıyorum
Evet bak evde delik bir şey varsa alciyla kapat
Bir eve fare gelmesi o ev hakkında çok konuşma dedikodu vardır demişti bir kadın bana
Ve o kadar dikkatliyim ki herkes temizlik hastası gözüyle bakıyor bana ama benim evimden çıkıyor bilmiyorum ki
Evet çok nazar kötü enerji olabiliyor
Allah korusun o zaman geçen sene de bir kere çıktı kalorifer boşluğundaki borudan tıkadık sonra birdaha görmedim bu sene aynı zaman yine
O zaman sen bak delik gelebilicegk yer var mı oraları kapat
Kapatıyorum kapatıyorum hala açık yerler kalıyor deliricem eşim şimdi dışarıda Çalışıyor diye anneme geldim annem yaşanmaz o şartlarda diyor ama eşimle başka imkanda yok
Ne yapicaksin mecbur annende kal eşin de evde değilse evde tek olman olmaz
Öyle napayım işte
Ama ne olucak ömür boyu annede kalamazsin sende bir iş bulup calişsan eşinle beraber imkanları yerine getirseniz
Ben onunla heryere gittim olmadı son şans verdim burada da olmazsa bitiririm çalışsam da eşim olmaz hayatımda ben yoruldum çünkü faresine bile katlanıyorum çünkü köyden başka yerde çalışamaz şu an gittiği iş bir sürelik
Köyde yaşamak da zor ama eşin iyiyse ne güzel
Evlenmeden önce deseydi evlenmezdim tabi bana attı palavraları sen benim gelin gittiğim evi görsen saraydı bildiğin ama olmadı başka yere sonra buraya son çare dedim artık
şu an bile kaldığı şartlar çok ağır para kazanmaya çalışıyor ama burada olmazsa benden de bir şey beklemesin
Evet seni resmen kandirmis evlenmeseydin bu şeylere katlanmazdin şu an da daha kötü şeyler yapmasin da
Ben asla yapamam dediğim herşeyi yaşadım ve kabul ettim annem bile diyor ne dediysen yaşadın düşünüyorum diyor çok büyük konuşmuşum
Zaten öyle oluyor büyük konuştuğun şeyler başına geliyor mesala et yemegini sevmezsen kasap bir koca geliyor
Bu dediğini de yaşadım mesela :D
Evet oluyor böyle şeyler
Maalesef biz yaşam standartları farklı kişileriz işin özünde
Yaşam standartlarımiz farklı ama işte sen kocana uyum sağlamak zorunda kalıyorsun kendi yaşam stardanlatlarindan çıkıyon
Kur yapışkanı bide kedi besle tamamdir
Yapışkan her odaya koydum şu an evde değilim nisana gidicem arasıra kontrole gidicem
Tamam sorun olmaz yapışirislar
Musluktan çıkar mı. s
Musluktan nasıl çıksın ahahsh gidersen çıkar ama musluktan imkansız be
Sende köyde misin
Yok değilim ama köyde evimiz var biliyorum
Musluktan gelmez diyorsun yani ben gidere folyo koydum tahta koydum 5 lt bidon koydum keşke musluğa da koysaydım dedim
Gelmez musluktan nasıl gelecek
Banyo giderinden de nasıl gelecek demişlerdi :D
Ordan gelir kesin
Alafranga tuvalet 5 lt bidon koydum gelmez demi oradan
İnşallah gelmez haha
Dalga geçme ya öyle de çıkmaz herhalde yok artık
Çıkmaz çıkmaz cardın degilse çıkmaz
O da nasıl açsın kapağı üstünde ne kader ağır bidon var ya çıkmasın. s
İnşallah çıkmaz ya en iyisi fit ginfe bir kedi bırak. Al elinde büyük bir paspar gibi bir şey hepsini tek tek vur
Kedide evde bakamam ya ben anca yapışkan koydum heryere kartona peynirle arasıra gider bakarız
Hadi bakalım. İnşallah kurtulurusn
Amin 🙏 çocukta var en çok ondan endişem yoksa eskisi gibi korkmuyorum annem o evde çocukla olmaz diyor ama başka bir yere gidemeyiz denedim önceden
Dediğim gibi hepsini öldürürsün kurtulursun
Yapışkan da çözüm değil mi
Oda çözüm ama bitmezler
Delikleri kapatınca gelemez ama demi musluk gideri düşündürüyor ama hala :D sen imkan vermiyor musun
Ya gelmezler ama işte icerdekiler ölür ama bir daha gelmeyecekleri ne malum hahshs
İçimi nasıl rahatlattın anlatamam asdf
Relax sakin olmadı çağır beni vuralim öldürelim hepsini hahahahshs
Eşim olsa o eliyle tutar atar domuzla boğuştuğunu iddia ediyor kendisi ama karısı minicik fareden korkuyor Gani aslanın karısı da aslandı asdf
Abbahshshshshs alsanin eşide aslandır doğru olsun ya daha sne yavrusundur zamanla olur
Bilmem belki de haha
Bizim buranın meşhur sözü " eyi olur zârr" hahaha
Orası neresi
Gaziantep ahahah
Bekarsın herhalde sen evlenince görürsün sende eyi mı olur zaar haha
Yok ya düşünmüyorum evlenmeyi hem hayalimdeki kadını bulamam ben zor
Fare zehiri denen icat var
Evin içine koyulmaz o çocuk var yapışkan kullanıyorum ama musluklar düşündürüyor
Çocuğuda göz kulak ol
Fare yapiskanlari fare zehirleri vs var
Var ama musluk düşündürüyor önce çıkan yerleri bilmek gerek
Takip et
kedi alacaksınız
Kedi alacaksın
Yapışkan koyacaksan da peynire elini sürme kokunu alır ve peynire gelmez. Fareler zeki hayvanlardır
Onun zekası olsa benim evime gelmez asdf
Musluk giderinden gelir mi
En ufak delikten bile girebilir misal musluk deliğini düşün o kadar delik mesafesine girer çıkar çünkü omurgasız yapıları vardır musluk gideri onun için kolaydır. Senin evine geldigine göre evin temiz olmayabilir yiyecekleri saklama işini düzgün yapamiyor olabilirsin temizlikten kastım buydu. Yiyecekleri güzel muhafaza etmen senin için artidir oncelikle. Bunun dışında yavrulamadan önce yakalaman lazım yoksa çok hızlı turuyorlar ve yavruları ile de uğraşmak zorunda kalırsın.
Sen de ondan zeki oldugunu ispat et ve yakala onu 😅
Kediler yer
Kedilerle
Fareye denk gelmedim çok şükür
Fare ilacı alın
Yapışkan koydum
O zaman bekle elbet tuzağa gelir