Kaldırılsın çocuklar?

3 yasinda kız kardeşim var ve 3 yaşında dediğime bakmayın gerçekten çok sinir bozucu nefret ediyorum sevmiyorum istemiyorum onu sabır yarabbm ne alaka anlıyormusun boyun kadar çocukların olmuş niye o çocuğu yine yaptınız az çocuk varmış gibi abi yemin ederim çıldırıyorum istemiyorum o çocuğu gerçekten nefret ediyorum olmasada olurdu mk çoğu şeye gerçekten engel aqq kendisi bile bu çocuğun verdiği eziyetin farkında yemin ederim allah sadece bize eziyet etsin sinasin bizi diye gönderdiği bişi bu kadar nefret ediyorum ŞU EVDEN VE BÜTÜN ÇOCUKLARDN ÜRETMEYİN ABİ ÇOCUK FELAN YETER YAPMAYIN AW NİYE VAR ŞU ÇOCUKLAR YEMİN EDERİM DOĞDUĞUN DAN BERİ SİNİR SİSTEMİM. İĞRENÇ VE PSİKOLOJİM GERÇEKTEN HER YÖNDEN İĞRENÇ ŞU ÇOCUK YÜZÜNDEN DEMEDİKLERİNİ BIRAKMADILAR HEPSİNİ VARYA UF İĞRENİYORUM HERKESTEN VE ÇOCUKLAR DAN NEFRETİMİ ANLATAMIYORUM ANLAMIYORLAR ÇÜNKÜ BİŞİ DİYİNCE SEN SÖYLESİN BÖYLESİN O DAHA ÇOCUK NAPA BİLİR DİYOLAR AMA COK SEY YAPIYOR KİMSENİN GÖRMEDİGİ İSKENCE SADECE VE GERÇEKTEN EVET 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK BENİM PİSKOLOJİMİ ALT ÜST ETİ O OLMASAYDI ŞU EV DAHA SAKİN OLURDU SÜREKLİ SES KAVGA DUYMAK İSTEMİYORUM SÜREKLİ BU ÇOCUĞUN BENLE UĞRAŞMASİNİ İSTEMİYORUM HİÇBİR YÖNDEN BANA TATLI GELMİYOR AKSİNA İĞRENİYORUM SADECE ŞU EVDEN GİTMEK İSTİYORUM.

Kaldırılsın çocuklar?