Kaynanam ve onun kölesi eşim?

Arkadaşlar annem arayıştaydi illa evlen evlen kendim de eli yüzü düzgün çocuğum kamuda muhendisim ama annem basladi orada icioz mu edioz mu hovardalik mi yapioz. Gorucu usulü gibi kızla tanistirildik. Kız nişan atmis. Annesi babasindan 2 kez bosanmis. Evdekilere dedim bunlar sıkıntılı. Kiz tarafi alzheimer ananesine bakiyor bakicilari var dayilari finanse ediyor bunlar da onları sömürüyor. Tanıştığımızdan beri annesi herseye dahildi bana yazar durur whatsaptan. Kendisinin arkadasi da yok sonradan ogrendik. Acun ilicaliya bile yarismacilari sikayet ediyormus. Okundu falanda yok instadan yazıyor okunduğunu idda ediyor. Neyse evlendik. Memlekete gelioz anasinda kalioz babamlara bile gidemioz anca bi el opme kahve icme. Doguda calisiom eşimde sürekli anasiyla yazisir anasi sabah ogle aksam goruntulu arar yatakta cima yapsak ona bile arayacak yuzsuz kadin. Soyledim eşime yok. Ben kendi anam babamla konussam ne konustun ettin sorar hep bi giz pesinde. Hatta ben aramayim diye aksam vakti o arar mikrofona alir. Neyse arkadaslar bunun hastanasina bakmak icin gittik memlekete doktoru ben ayarladim kaynana hemsire ile kavga etti orayi karistirdi. Her gun hastanedeyiz sabah aksam. Taburcu olduk kaynanam hastasi ben esim 4 kisi salonda yatioz. Babamlarin evi de bos soyledik esime tik yok. Anasi horlar ninesi sayiklar 4gun boyleyiz. Toplamda 2 hafta oldu kaldigimiz benim izin 1 hafta 1 hafta da kacak geziom kurum idare ediyor. 1 haftada daha kalalim dedi iyi dedik. Esim gezme pesinde sehirdisi yapacaz. Dedim babamlara ugrayim hellallik alayim. Yok babamlarda az duralim su bu. Neyse gittik aksamina ben patladim. Bu eşim olacak nankore dedim sen 3ay memlekette kaldin babamlari arayip sormadin dedim ben baktırdim senin hastana nankor gelmissin babamlardq az kalalim dion falan. Kacti gitti mekandan aradim geldiye bacaklarina vurdum. Kacinci kacma vakasi kocana birakip nereye gidion dedim sinirlendim artik. Ben wc gidince kacmis geri arabayla donmus. Memlekete anasi da babami arayip yalan yanlis konusmus dovdu etti diye daha birde anami çekiştirmis. Kaynanam olacak fesat kadinin lafini soyledim tartisma esnasında. Şansina doktor bulmusta bakionumus hastasi. Doktor benim karsi komsum. Kansiz kadin desene Allah razi olsun oglumuz buldu etti. Neyse eşim olacak kansiz donmus 3 saatlik yolu ben kaldim cepte parada yok ailem aldi beni yol tepip. Simdi gorusmuyoruz 50 60gun oldu ana kiz geziyorlar. Ailem bosan diyor seni birakip nasil gider diye. Kaynanamla yasamak istemiyorum. Kizina bagimli tek cocuguz ikimizde ben 17senedir okul is vs disardaydim. Bu kendine bagimli kiz yaratmis arkadasi da yok eşimde ayni. Benim ailem eşimdi hep onun ailesi hep anasiydi. Napacaz bi akil verin.

Güncellemeler
1 yıl
2 yillik evliyim esimle konusamiyorum. Dini imani gezme instagramimda ne okuldan ne isyerinden kadin ekli. Kendi ekliyor o ayrı. Konusmaya kalksan tripler anasina yetistirmeler xxx bana bunu yapti etti. Cocukta olmuyor. Kizda anemi b12 gastrit d vitamin eksiklik histurizm neler neler çıktı kisi ozel hastanelere para bayilmakla gecirdim. Her yaz ve kis 5 yildizli oteller. Kendi Şu an calismiyor yemek disarda surekli kafe bar. Gez toz anasinda kal.
Güncellemeler
1 yıl
Gecenin bi yarisi o memlekette ben doguda birden mesaj atar pişmanmista ailesiyle. musmutlu hayati varmista. Ws engelleme huylari da vardi. Ağzımı acip bisey demedim nankor kadin
Kaynanam ve onun kölesi eşim?