Eşime geçenlerde tavuk sote yaptım bir tencere tavuk sote yedi ve tavuk sote aslında sevmediğini söyledi ben de sevmiyorsan yeme dedim. Israrla tavuk soteyi sevmediğini söylüyor. Ama yemekten de alıkoyamıyor. Dün kahvaltıda benden sucuk ve kaşar istemişti. Yaptım porsiyon olarak az buldu kaşarı az koydugumu söyledi tamam diyorum bir dahakine istediğin gibi yaparım diyorum ve ısrarla sucuk az kaşar az yani kahvaltıyı burnumdan getirdi kalktım sorun çıkmasın diye tekrar ona kahvaltı hazırladım bu sefer de çok yağlı yapmışsın diyerek sorun çıkarttı yani işim hep böyle bir insan ailesi çok şımartılmış Ben evlilikte buna katlanamaya başladım çünkü ben o yemekleri sevgimi katıyorken o sadece işte çok yağlı çok tuzlu işte çirkin kötü hep olumsuz yönlerini görüyor. Eşimi seviyorum ama ona tahammül edemiyorum huylarını hiç sevmiyorum
Hic sevmem boylelerini. Acayip ruhsuz kaba kisiler. Malzemeleri al onune koy git kendin pisir de. Simartma onu bunu yapipta. İki ogun ac kalsin bak bi daha sikayet ediyormu :)
Eşim yaptığının normal olduğunu düşünüyor benim çok fazla abarttığımı düşünüyor yani iletişim kuramıyoruz haksız olduğunu söylediğimde de çok sinirleniyor
Karşınıza alıp konuştuysanz ve hâlâ bir çözüm yolu bulamadiysaniz burada suc sizin değil ve yaşayacağı hayatı kabullenmesi gerekiyor bence
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Karşıma alıp konuştum dün bana söz verdi huysuzluk yapmayacağına dair sabah kahvaltısını hazırladım ve başladı huysuzluk yapmaya. Sorduğumdaysa hiçbir şey yapmadım diyor.
Böyle olur şuna tüm kalbinle inan kalbinde ne kadar iyi lik güzellik varsa karşında ki buna iyi anlamda karşılık vermiyorsa burada suç sizin değil hanımefendi kendimden bilirim yaşayan bilir
Kesinlikle böyle ama benim eşim her daim haklıdır her daim haklı çıkmasını bilir yani trip atsam dahi o haklıdır ben %100 haklı olsam dahi o haklıdır yani ona haklı olduğumu yaptığının yanlış olduğunu anlatamam
Bunun farkındayım ben annesine çok kızıyorum ama eşim bu yaşına gelmiş annesinin evine gitsek kahvaltıda huysuzluk çıkartır. Annesi tüm huysuzluğunu alttan alır ve istediği şeyleri hazırlar gerekiyorsa onun için markete gider ama ben böyle bir insan değilim normalde kayınvalidem bana sabret alttan al dediği için böyle bir insan oldum normalde beğenmediğini sofrayı kaldırırım aç kalması gerekir
Gün geçtikçe huysuzluğunu daha da arttırmaya başladı bana yapmıyordu annesine yapıyordu ben de onu uyarıyordum fakat artık bana da çok fazla yapmaya başladı
Yani inanılmaz bunaldım eşimi seviyorum ama huylarını asla sevmiyorum çekilebilecek huylari yok. Onun için psikiyatriye gidip ilaç kullanmayı düşünüyorum çünkü bu şekilde eşime katlanamayacağım
Alışmayı denedim bir çok huyuna alışmaya çalışıyorum zaten. Evde sorumluluklarını bilmeyen pis bir insan işten eve gelir banyosunu yapar o yemeğe geçer ben onun dağıttığı yerleri toplarım banyoya bakarım havlusunu nereye atmış oraya bakarım çantasını nereye koymuş ona bakarım yani her şeyini toplardan sonra yemeğe otururum ben zaten bu hareketlerine alıştım evde ondan hiçbir şey beklemiyorum fakat üstüne bir de şu huysuz memnuniyetsizhareketleri çıkınca insan tahammül edememeye başlıyor
En İyi Cevaplar