Benim arkadaşım iki çocuklu ev hanımı bende evliyim ama çocuğum yok ve çalışıyorum. Onun kocası sürekli izin vs alıp evde oluyor ama benimkinin izni çok az ve iki haftada bir iznimiz denk geliyor çalıştığımız için. Bu yüzden kocamın evde olduğu zamanlar çok mutlu oluyorum. Arkadaşimda sürekli bana kocamda kocam modundasin diyor. Ya da ben gezince oo geziyosun diyor halbuki kendisi benden çok gezen biri. Elime biraz para geçse oo zenginsin falan der ama kendisinin evinde her şey var deli gibi para harcıyorlar. Sürekli bana böyle imalarda bulunması sinirimi bozmaya başladı ben o kadar çalışıp tabiki sefasını surucem ayrıca çok az gezen biriyim onun kadar maddi durumumuz iyi değil. Bilmiyorum sizce yakın arkadaşım diye mi böyle şeyler diyor yoksa samimiyetten mi çözemedim. Yani gerçekten benim kıskanılacak bir hayatımda yok. Ayrıca başka insanlara da bu tarz şeyler söylüyor imalarda bulunuyor kendisinden çok gezdikleri için ama halbuki kendisi herkesten çok geziyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence insanlar ile normal bir iletişim baslatamiyor diye böyle
Yani kötü niyetli değil mi diyorsunuz
Bence değil çünkü bazıları gerçekten insanlar ile iletişim kuramaz afallar ve bize saçma gelen şeylerle kendilerine cevap hakkı bulurlar
Arkadaş demeyelim ona artık. Olmaması gereken biri.
Öyle mi
Değil mi? Yazdıklarını okusana bi. Sence normal mi? Psikolojik şiddet bile diyebilirim bunlara.
Daha neler neler ya kocamla film izlediğimi söylediğimde bile biz en son kocamla ne zaman film izledik bilmiyorum falan diyor ne bileyim daha çok şey. Kocamı kötüluyo bazen bana
Kocasıyla göründüğü kadar mutlu değil o. O yüzden senin mutluluğunu baltalamaya çalışıyor.
Kocasıyla çok mutsuz zaten aşırı kötü evlilikleri
İşte bu yüzden yapıyo bunu zaten. Uzak dur uzak. Yoksa senin evlilikte sıkıntıya girecek.
Gerçi zaten sorunlarınız var gibi. Daha da büyümesin.
Yok benim büyük sorunum yok çok şükür sadece kıskanılacak bir hayatım yok bunu demek istiyorum başka türlü sorunlarımız oluyor sağlık, maddi falan. Bunları arkadaşimda biliyor aslında bunlara rağmen böyle davranmasını anlayamıyorum ama mesafe koyucam
Mesafe koymak değil, tamamen uzaklaşmak lazım. Yoksaa o sorunları kaşıya kaşıya kocaman yapar.
Nasıl yapabilirim ki o kadar samimiyizki ailemle bile arkadaş gibi zaten ailem uyardı beni yakından tanıyınca anladılar. Ay daha çok şey var burdan anlatamiyorum
Yazabilirsin istediğin zaman, sorun değil 😊
bu durumdan rahatsız olduğunu onunla paylaşabilirsin bence ya. devam ediyorsa uzaklaşmak iyidir. belki farkında olmadan böyle davranıyordur
Ay çok alınır ya şaka yapıyorum der çok uzun süredir arkadaşız 10 yılı geçmiştir
sınır çizmek önemli
Artık çok aramicam her şeyimide anlatmicam
Arkadaşlığını bittir derim çekemiyor siizi
Mesafe koyucam artık
Sen bilirsin ama durum belli
Benide ailem çok uyardı öyle anladım gerçek yüzünü yok daha da samimi olmam evimiz mesafeli konusucam bı gezdim diye o bile gözüne battı ya eşek gibi çalışıyorum burada
Olması gereken bu
Kötü niyetli olmayabilir ama çok kem gözlü belliki
Ya zaten üstümde nazar var gerçekten
Arkadaşlığı bitirin
O derece mi
Evet her sırını kimseye söyleme sevinçli üzüntülü halini hiç bir zaman kimseye söylemeyin
Ben de saf gibi söyledim her şeyi çok yakınız diye ama artık mesafeli olucam
Sevincini hiç bir zaman kimseyle paylaşmayın altında dağı olsa gözü hep senin mutluluğunda kalır ve sen hiç zaman mutlu olamasın
Fesatlık sezdim
Annemle babamı bile el ele görmüş bana diyoki ben kim bilir kocamla ne zaman el ele gezdim. Ama bir zamanlar annem babamda senin gibiydi çocuklar küçükken. Ay bilmiyorum çokta sevdiğim biri ama böyle şeyler sinirime dokunmaya başladı