Aile & Toplum Türkiye'de yaşamak istediğiniz bir şehir? ÖzlemKırtay Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çalışma imkanınız olsa ve geçim sıkıntısı derdiniz olmasa hangi şehirde yaşamak isterdiniz? Türkiye'de yaşamak istediğiniz bir şehir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. İzmir olsun isterdim gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. antalya 0 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Yaşamak istedigim sehirdeyim İzmir başka yer pek düşünmüyorum 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. İzmir'i seviyorum belkide birde Muğla 0 0 Yorumla
unknowBuğra Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl İzmir Ankara eskişehir içinden biri olurdu 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. antalya olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İzmir olsun isterdim gadası
antalya
Yaşamak istedigim sehirdeyim İzmir başka yer pek düşünmüyorum
İzmir'i seviyorum belkide birde Muğla
İzmir Ankara eskişehir içinden biri olurdu
Rize olsun uşağum
Antalya
antalya olabilir
İstanbul