Günaydın bence haklı ya o yüzden asla evlenmeyin arkadaşlar planlarını bozun
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
borsa kaplani dedikleri hayati boyuncs 250 grwm gormemis abazan bi abi
Önemli olan bu değil önemli olan söyledikleri doğru mu değil mi?
hayır
fantezi dunyasi. kendisi bilge adam reisle yarışır
Bence doğru analiz yaptım gözlem yaptım birçok kez haklı bence
bozuk saat bile gunde 2 kere dogruyu gösteriyor. birkwc seyde hakli olmasi onun nasil bir zavalli zihniyete sahip olduğunu degistirmiyo
Ben bunu bizzat kendim deneyimledim mesela kız bizzat diyor ki ben işte b a r z o tip seviyorum böyle sert olacak falan şöyle söyleyim ben yakışıklı efendi biriyim mesela kızların tercihi ben olmadım yabancı kızlarla konuşuyordum bana hayran oluyorlardı ama burası bambaşka psikolojileri çok değişik buradakilerin
Ama Evlilik için beni isteyen çok kişi var orası ayrı konu tabi
reis senin kiz secimin yanlis. milyon kusur kiz tipi var. git baska kızlara bak. disaridan isid militani gibi duran bana bakan tr kizi senin gibil3re hayds hayds bakar
Katılmıyorum 27 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı
o senin beceriksizligin reis
benim gibi asosyal nerd birisi bile geçmişinde 2 haneli rakamlar varsa normal herkes gibi birisinin dolu olmasi gerekiyo
Neden beceriksizliğim olsun kadınlar yanlış tercihler yapıyor ise bu benim suçum değil ki
Onlar Dominant erkek seviyorlar benim gibi duyarlı efendi erkek sevmiyorlar
dolu kadın çeşidi var. deminant olmasa da edilgen pasif olmayan birisiysen partner bulmakta zorlanmazsin
Dolu kadın çeşidi yok hatta kadın yok yani bir kadın ile tanışmak bile günümüzde çok zor
cik dışarı sosyalles nasil olurmus gör. insanlarla etkileşim halinde değilken nereden kiz bulmayi düşünüyorsun?
Türkiye’de ki insanlar etkileşim haline girmeyi sevmiyor zaten kızlar bir kişiyi görüyor yani tanımasına bile gerek yok tamam bunu seçtim diyor bitti
reis tr deki kizlsr kadar secilen bi kesim yok ya. sen gidip hep kendinden ust ligdekilere yurumussen o senin sorunun ds benzer ligdekiler ciddi iliski amacıyla duzgun yaklasanlara her xaman bi sans veriyo
hatta evlilik gayesi olduğundan ortalama geliri olsun eli iş tutsun adam olsun yetet kafasında oluyolar. dolu arkadaşım evlendi. senin cok on yargin var
30 yaşına kadar kızlar evlilik falan düşünmüyor
30 yaşına kadar evlilik düşünmeyen 30 dan sonra da dusunmez. ksrimsi kizlsrin peşinden koşmayın onlsrin derdi ciddi iliski oluyo bi sure sonrs
Bak sana kanıtlayacağım şimdi kızlar eskiden daha erken evleniyordu neden biliyor musun? Kadınlar çalışmıyordu çünkü o yüzden evlenmeyi tercih ediyorlardı ama artık çalışıyorlar o yüzden evlenmiyorlar 30 yaşına kadar takılıyorlar sonra enayi bir zengin avına çıkıyorlar onunla da evleniyorlar
onlar senin on yargıların. evlilik isteyen universite okusa bile unide aramaya basliyo bitince hemen evleniyo. bazilari bitmeden evleniyo. evlenemeyenin imkani olmadigi icin evlenemiyo. sen gidip kadikoyun rahat kızlarının hayatına bakarsan %5 lik kadinlsr icin hepsini ayni kefeye koyarsin. egitim fakültesi mezunuyum. cogu kızın orada sevgilisi bile olmadi. sevgili nedir bilmiyorlardi. ortama gore de bazi kizlar kendi ortamından yürümedigi erkek bile kalmamis olabiliyor. sana oyle ucuz kızların bol oldugu ortamlar denk geliyorsa kendini sorgula derim. zengin erkek diye de bisi yok. zengin olan sadece takilir bam bam geçer ilerdr kendisi gibi zenginle evlenir ya da bir enayi bulur onla evliyken seri bir şekilde karisini boynuzlar. ha tabi sen simdi son model 1 milyonluk alt segment araba almayı 1-2 evi de zenginlik sanarsın
Evet ama şöyle oluyor 1. dönem takılıyorlar 2. dönem evlilik için birini arıyorlar 😀 İmkan ile alakası yok eskiden sanki imkan falan mı vardı fakirlik vardı ama evleniyorlardı. Evlilik boşuna 30 yaşına çıkmadı çünkü kadınlarda para kazanmaya başladı hayata atılmaya başladı para olunca evlenmekten vazgeçtiler genç kızlarla yarışamayacaklarını anladıklarında ise enayi avına çıktılar böyle efendi bir erkek modeli olsun her istediğimi yapsın ve benim sözü geçsin yani dominant olan taraf ben olayım bir de maddiyatı benden iyi olsun maddi geliri benden iyi olsun ve beni refah bir yaşama kavuştursun. Kadınları çok saf ve masum görüyorsun ama öyle değiller zaten Annem bile itiraf etti Baban Kamu’da çalıştığı için geldim dedi. Yani daha ne olsun artık ne duymak istiyorsun 😀
kadinlar masum degil iliskiler alis-veris uzerinedir. her kadinin aradığı sey başka. benim birlikte olduğum kızlar maddi vs gereksinimi olan insanlsr degildi. kendine denk meslek olsun beni mutlu etsin bana sadik olsun beni sevsin yeter kafasındaydi. ha tabi bu fakir diyip kacan maddiystci kadinlara fa denk gelmedim degil. sanki her erkek iyiymiste kadinlar aynı olucsk? iyisini gidip kendin seçeceksin. secicilige sahip olucak kadar bi niteliğin yoksa da gidip kendini sorgulucan
Sadece şu yaptığım tespit bile yeterli yani eskiden evlilik yaşının daha düşük olduğunu herkes biliyor ama şu an da yükseldi ve sebebi nedir? Bak bunu düşünmek bile tabloyu ortaya çıkarıyor başka bir şey konuşmaya gerek yok
evlilik yasinin yukselme nedeni erkeklerin evlenmek istememesi ve malum bir kesimin ekonominin icinden geçmesi. eskiden asgari ucret kazanan aile gecindirip birksc tane ev alıyordu karısı çalışmadan. 0 ekonomi bilgisiyle neyin atip tutmasi bu abicim. iraden ve karakterindeki sorunları kadinlara yorarak kendini avutmak seni rahatlatiyor ama bunlsr gercekler degil. kendini kandiriyorsun sadece
Evlenmek istemeyen erkek 30 yaşında’da evlenmez sanki eskiden ekonomi çok mu iyidi zannediyorsun ben bodrum katta depo gibi bir yerde büyüdüm fakirdik şu an da durumumuz iyi sadece iradem ve karakterimde sorun yok sadece ben analizlerimi ve gözlemlerimi söylüyorum benim sevgili olma ihtimalim vardı ama ben istemedim çünkü serseri erkekler ile takıldıktan sonra bana geliyorlardı yani sevgilisinden ayrılanlar beni buluyordu ama öncesinde bana pas veren yok tabi birine kapak atacaklar ya bunlarla evlensem bile beni aldatırlar dedim çünkü tercihleri normal değildi. Normal bir insan düzgün efendi birini tercih eder ama karaktersiz olanı tercih edip sonra ağlıyorlardı ama işin ilginç yanı kendi hatalarını da kabul etmiyorlardı. Kırmızı Hap ile tanıştıktan sonra da doğru yolda olduğumu anladım. Kafamda her şeyi çözümledim benim kızlar tarafından seçilmeme gibi bir ihtimalim de yoktu çünkü boy desen var para desen var yakışıklıyım ayrıca bir de efendi dürüst kibar biriyim yani ama baktığım zaman nerde serseri iti kopuk var onları seçiyorlardı tabi beni de seçtiler ama ben onların hepsini red ettim hiçbirini kabul etmedim bunları gördükten sonra kızlardan soğudum ve uzaklaştım ama vicdanım rahat iyi ki bunu yapmışım diyorum
Saf ve masum varlıklar değiller hatta melek falan hiç değiller bunu anladım 😀
He belki de sen oyun bozulmasın diye böyle konuşuyorsun ama artık maymun gözünü açtı darısı herkesin başında oyun bozulacak er ya da geç 😀
sana vaktinde ilgi sevgi gelmemis diye kızlara kusmussun. belli yaştan sonra maddiyat gibi seyler evet one cikiyo. senin kadinlardan uzaklasman mantikli da herkes icin oyle değil. sanırım anlatılan srefsiz erkonun kocamis yorulmus haliyim. istedigim kadınla birlikte oluyosam olurum olmazsam birliktelik kurmam. o yuzden kadinin ne amacla yaklastigi pekte umrumda olmuyo. ona olan istegim giderse birliktelikte gider. su an tek derdim kızdan cok fakirliğe care bulmak. okulum bitti 0 dan is hayati kuruyorum ve gelirim 40 bine ulasti. bunu 50 ye getiririm yakında. amacim 1 sene icinde 80 lere cikmak. ev araba almak. sonra baska islere kaynak toplayip paralari katlamak. o halimle de yine istedigim kadini seçerim. aylik 100 bin gelirli erkek 35 yaşında olsa da gider 20 lik citirla takılır. fakir erkekler kafasında kurup dusunsun bunları
ve ben animeci birisiyim. genelde benim kafamda tiplerle birlikte olduğumdan hep kizlar benden parali zengindi. bundan nefret ettigimden egoma yediremedigimden is hayatinda hirs yapip motive oluyorum. manitinin arabasi varken senin olmamasi 3 kurusa yasamak nasi hissettiriyo biliyor musun? igrenc bisi
kiz elde etmek falan kolay da fakirlikten kurtulmak cok emek ve zaman istiyo
Benim amacım da paraya odaklanmak zaten ama amacım çok para kazanmak değil para ve zamanı birlikte elde etmek çok para kazansanda onu harcayamadıktan sonra bir önemi yok örnek veriyorum PS5 konsolu istiyorsun ve aldın ama sadece bir süs olarak duruyor onu oynayacak zamanın yok işte bu berbat bir his
artik onlari yapmak zevk vermiyo. para kazanmaktan zevk alıyorum calismaktan zevk alıyorum. asil sorun burada. tam anlamiyla köle olmuşum. imkanim olursa aksamlari matematik dersi vericem bos durmayim diye. birkac seneye gunde 12-14 saat ful calismam olucak sen dusun. su anki parayla 2+1.5=3.5 bin günlük kazanc gelicek. parayi harcamak eskisi gibi zevk vermiyo. bi 5 sene sonra hevesim kacar turkiyeyi gezerim işler kurarim sonda avrupa olur ps5 degil ps3 eski oyunlar tatmin eder bi monster laptop adam olana fazla bile. gezdigim yerlerdeki kadinlarla günübirlik iliski de tatmin eder. fazlasını napcam
Hayat kısa kendini fazla yorma yoksa sağlığından olursun
ağırlıkta çalışıyorum yedigim her seye dikkst ederim. sigara alkol zararli diye icmem. fazla saglikliyim diyr bu kadaf cok ise kosabiliyorum ama mental gidik olucak bir süre sonra
Yeni Saniye Deney yaptı 101 İnsan Deneyi izledin mi? Bu senin söylediklerin yapılan deneyler ile kolayca bence çok kolay çürütülecek şeyler ve ben her erkeğe inanmıyorum artık kime sorsam şöyle yaptım böyle yaptım bu kişilere diyeceksin ki sadece git bir kızdan Instagram al yeter 😀
Borsa kaplanı artık evlilik kaplanı olmuş, hanımcılık kazanmış sanırım.
Orijinal hesabı değildir zannetmiyorum
olm bu kadın nefreti falan boş işler eskiden yoktu bu kadar takılır geçersin yeri gelir korursun yeri gelir ilişkin olur arkadaşın olur dostun olur hepsi aynı değil aq
Ben Okulun en yakışıklı çocuğuydum boy da desen vardı ama düşün bir kibir tavırlar hareketler giderler nerede var iti kopuk serseri onu bulurlardı 😀
Turist kızlar ile konuşuyordum tam tersi bana hayran oluyorlardı
Borsa Kaplanını mı siqeceğiz 😅
Ben Evlenmeyeceğim bu oyunu bozacağım paralı birliktelikler yaşarım daha iyi kaliteli yalnızlık daha iyidir bana mirasta kalacak
Noc
Npc
Değil
O nedir